Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 9x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Click Battle Madness
Logické hry - 11x
V této online hře se stanete pomocníkem čaroděje, který svádí svůj boj s vikingy. Spojujte stejné postavičky a tím aktivujte rozličná kouzla. Není to jen obyčejná hra ve stylu spoj tři, pěkně se hraje a vydrží na dlouho.
Simpleton Jack
Logické hry - 6x
Povedená logická plošinovka v hlavní roli s mimozemšťanem. Ten hledá cestu z bludiště a neví moc jak na to. Na vás je, abyste ho provázeli celou řadou překážek a hádanek. Stavte kvádry tak, abyste vytvořili cestu k cíli.
Kiss the Darts
Logické hry - 6x
Zajímavá a docela chytlavá logická online hra, ve které se budete snažit dostat postavičky k terčíku. Zpočátku je to docela pohodička, ale po chvíli vám dá perfektní míření a překonávání překážek zabrat.
Viking: Armed To The Teeth
Logické hry - 18x
Pěkná logická online hra, ve které hraje hlavní roli neohrožený po zuby ozbrojený viking. Čeká na vás celá řada úrovní, ve kterých budete muset uplatnit svoje schopnosti. Rozmístěte dobře koule, které následně spustí další objekty.
Paths
Logické hry - 16x
Výborná hříčka s pohybem kuličky po dráze. Cestu lemuje spousta různých nástrah a překážek - překonat je ale vám určitě nebude dělat potíže. Stačí většinou posunout či otočit a kulička se dostane do cíle.
Dibbles 3: Desert Despair
Logické hry - 10x
Pokuste se s těmito malými skřítky udělat průkopy v zemi, aby se poté mohl dostat král do své pyramidy. Máte tady časový limit, za který to vše musíte stihnout. Tak se do toho dejte a ukažte, co umíte.
Levelgame
Logické hry - 7x
V této hře máte mnoho hádanek, které budete muset rozluštit. Nevýhoda je, že k této hře potřebujete základní znalost angličtiny. Hra Vás jistě zaujme a pobaví na delší chvíli. Takže se pusťte do hraní a vypořádejte se se všemi úkoly.
Castle Solitaire
Logické hry - 28x
Zkuste tento originální solitér a srovnejte postupně balíčky karet od nejnižší po nejvyšší. Postupně odhalte zámek, který se ukrývá za kartami. A jeden tip na konec - eso můžete využít jako nejnižší i jako nejvyšší kartu.
Blow and Raze
Logické hry - 5x
Společnost Blow and Raze Inc. dostane zakázku, kvůli které použijí hodně ze svých zásob dynamitu. Jejich úkolem totiž bude likvidace starých poničených budov. Při bourání uvidíte modrou a zelenou šipku. Modrá značí aktuální stav, zatímco zelená ukazuje, kam by se budova měla sesunout, aby mohla být úroveň splněna.
Botiada
Logické hry - 5x
Vaším úkolem v této logické superhře je posouvat a nakonec propojit všechny robůtky na ploše. Každá úroveň má několik řešení, záleží na počtu energetických buněk, na kterých budou robůtci umístěni. Velmi pěkná hra na přemýšlení.
Furiosity
Logické hry - 4x
Furiosity je poměrně jednoduchá logická hra, ve které si občas pořádně potrápíte mozkové závity. Dostanete na starost přebarvování dlaždic z jedné barvy na jinou, ale vždy to musíte dělat podle nějakého předem stanoveného klíče. Pokaždé je potřeba přijít na princip, díky němuž se jednotlivé dlaždice přebarví.
Chisel
Logické hry - 13x
Hlavním hrdinou hry Chisel je zvláštní tvor, který se dokáže provrtávat půdou různých planet. Potřebujete na ukazateli dosáhnout sta procent, aby se dalo pokračovat další úrovní. Během plnění mise dostanete možnost posbírat různé bonusy. Musíte si ovšem dávat poměrně velký pozor na nepřátelské tvory.
The Gentleman: A Soul Adventure
Logické hry - 4x
Vezměte si na starost osudy jednoho gentlemana, který se vydává do světa. Jeho hlavním cílem je projít všemi dveřmi, které na své cestě potká. Jedná se o poměrně zajímavý nápad. Ve hře procvičíte svoje logické přemýšlení i postřeh. Celkově si pro hráče autoři připravili poctivých padesát úrovní, což je velmi pěkné číslo.
Tile Turner
Logické hry - 8x
Pěkná logická online hra pro jednoho nebo i dva hráče. Na hrací pole umisťujete své kameny tak, abyste postupně odstranili soupeřovy kameny, případně ho dostali do situace, kdy už nemůže udělat žádný tah.
2048 Flash
Logické hry - 15x
Další verze oblíbené matematické online hry 2048. Vaším zadáním je postupně sčítat číslice na hrací ploše tak, abyste skončili součtem 2048. Z počátku vám to může připadat snadné, ale sami uvidíte, že to není vůbec nic jednoduchého.