Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Bunny Land

Hrajete online hru Bunny Land

Graficky povedená plošinovka, ve které zapojíte mozek. Je potřeba dostat zajíčka k mrkvi, na kterou dostal chuť. Cestou ještě sbírejte bonusové hvězdičky, které vám přidají nějaké zvláštní schopnosti.

ovládání hry Bunny Land

myší, viz instrukce ve hře • 7.37 MB • 160x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Silversphere
Logické hry - 14x
Silversphere je unikátní hra s malou kuličkou, kterou musíte dostat do speciálního výstupního portu. Musíte ale cestou překonat překážku jako vodu a nepřátelské kuličky. Většinou je jen jeden způsob jak projít level.
Kahoots
Logické hry - 21x
Logická minihra s příjemnou grafikou a nezbedným klokanem, který hledá cestu ke dveřím. Jako pomocník při tomto hledání budete sloužit vy. Dobře přemýšlejte, jak dostat klokana ke dveřím.
Legor 4
Logické hry - 16x
Hra Legor 4 má jedno velké plus oproti mnohým jiným hrám. Tímto plusem je to, že pochází z České republiky, a proto je v češtině, takže je dostupná i pro hráče neovládající cizí jazyk tak dobře. Jedná se o hru, kde si budete hrát s kostičkami lego, se kterými pokusíte vyplnit úplně všechna černá místa.
5 in a Row - pět v řadě
Logické hry - 13x
Skutečně brilantní gameska pro dva hráče. Cílem hry Pět v řadě je umístit pět kamenů stejné barvy do řady. Kameny můžete umístit vodorovně nebo svisle. Velmi chytrá hra.
Truck Loader 4
Logické hry - 41x
Tvým úkolem je překládat tyto bedny do náklaďáků. Ovládání je velice jednoduché a to pomocí šipek a pohybem myší. V některých úlohách budeš muset přijít na to, jak se dostat přes překážky.
Must Escape the Shopping Mall
Logické hry - 33x
Vánoce jsou v plném proudu a vy, coby zaměstnanec hypermarketu, ještě pracujete. Než jste však stačili, co se vlastně děje, tak všichni zaměstnanci odešli a samozřejmě za sebou zamkli. Na vás je, abyste našli cestu ven z nákupního střediska.
Bound Bear
Logické hry - 18x
Online hra Bound Bear patří bezpochyby k těm, které se vás chytnou a nepustí, dokud je nedohrajete. (Nebo v zlosti nerozbijete klávesnici ;)). Úkol a zpracování hry je geniální - dostaňte malé medvídě k jeho mámě. Je důležité promyslet dráhu, odrazy a samozřejmě sílu vymrštění. Opravdu výborná hra.
Spider Sphere
Logické hry - 40x
Snažte se v této hře různě přichytávat o objekty v této hře. Vaším úkolem je se dostat na konec této úrovně. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste v této super hře nespadli někam dolů.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 12x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
Free Bernie Pirates
Logické hry - 14x
Jedna z vydařených miniher na přemýšlení. V tomto zpracování budete stavět potrubí tak, aby voda plynule proudila. Potrubí tedy musí všude navazovat. Dokážete rychle zdolat všechny herní úrovně?
Potion Panic
Logické hry - 26x
Jste znovu pod útokem různých ohavných zmutovaných zrůd. Naštěstí máte proti nim zásobu různých chemikálií, ze kterých jdou namíchat různé smrtící smrdící lektvary. Postupně si můžete kupovat nové chemikálie a likvidovat nepřátele.
Supaplex
Logické hry - 40x
Supaplex je remakem slavných her historie. Dostanete na starost malou červenou kuličku, se kterou se vydáte do zajímavě vypadajícího světa. Potřebujete posbírat všechny symboly, ale musíte dávat pozor na kamení, které by kuličku mohlo zavalit a bylo by nutné začít úplně od začátku. Jde o velice pěknou předělávku staré verze hry.
Death Row
Logické hry - 13x
Některé hry jsou jenom o ubližování a ničení, tady však máte příležitost prokázat, jaké je doopravdy vaše srdce. Jste s vězněm, kterého mají za 15 dní odvést na popravu - dokážete ho převychovat a zachránit?
Timebot
Logické hry - 2x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.