Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 3988x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Crazy Chess - šachy trochu jinak
Logické hry - 49x
Crazy Chess je velmi chytrá a chytlavá hra, která vás jen tak nepustí. Váš hrad musíte ubránit před dobytím. Celá bitva se odehrává na šachovém poli - váš koník versus černí pěšáci...
Peppa Pig Tetris
Logické hry - 62x
Jednoduchá online vhodná i pro nejmenší hráče, kteří mají rádi tetris a prasátko Pepinu. Vaším úkolem je skládat padající objekty tak, aby do sebe dobře zapadaly. Jakmile utvoříte plnou řadu, tak se odbourá a vy máte zas o trochu místa víc.
Harry the hamster 2
Logické hry - 60x
Křeček Harry je malé a mírumilovné zvířátko a o to méně bychom chtěli, aby ho sežral kocour. Nečekej tedy, a postav mu bezpečnou cestičku až do jeho útulného bytečku. Máš pouze omezený čas, tak spěchej.
1000 Blocks
Logické hry - 57x
Náročná logická online hra, ve které budete na hrací plochu umisťovat různé obrazce složené z kostiček. Cílem je složit objekty tak, aby se vytvořila nepřerušená svislá nebo vodorovná řada.
Unfreeze me!
Logické hry - 55x
Výtečná online hra s ptáčky, kteří jsou uvězněni v ledu. Dokážete pečlivě rozmyslet, jak osvobodit zamrzlé ptáčky? Unfreeze me představuje zajímavou hru, která prověří vaše logické schopnosti a zručnost.
Gemlink
Logické hry - 7x
Gemlink prověří logické uvažování hráčů. Dostanete jasný úkol - propojit jednotlivé drahokamy se stejnou barvou. To sice na první pohled může vypadat jednoduše, ale problém nastane ve chvíli, kdy se nesmí žádné propojení křížit. Potřebujete vyplnit celou hrací plochu, ale zároveň přemýšlet dostatečně dopředu, aby se dala úroveň dokončit.
Fly Kitty Fly
Logické hry - 20x
Výživná logická online hra s kočkou, kterou máte za úkol osvobodit. A jak na to? Snažte se ve správném pořadí odebírat herní prvky tak, aby kočka nakonec mohla vylétnout. Docela príma hra na mozek.
Hello Worlds
Logické hry - 38x
Netradiční skákačka, která do jedné části spojuje více světů, ve kterých se budete s vaším hrdinou pohybovat. Pokuste se sebrat v každé úrovni všechny mince a nasměrovat postavičku do cíle co nejrychleji.
Dropsum Colours
Logické hry - 43x
Vašim jediným avšak poněkud složitým úkolem v této hře je zničit v každém kole co nejvíce barevných kuliček, které máte v herním poli. Záleží jen na Vás, jestli tento úkol zvládnete. Promyslete si dobře, které kuličky zničíte jako první.
Carrot Hunt
Logické hry - 26x
Zahrajte si přemýšlivou hru v roli malého zajíčka, který dostal chuť na šťavnaté mrkvičky. Pomocí praku se snažte sestřelit co nejvíce mrkví. Musíte však velmi dobře mířit, protože počet střel je omezen.
Monkey Go Happy Tales 2
Logické hry - 43x
Další ze snad nekonečné řady her série Monkey Go Happy. I tentokrát na vás čeká spousta úkolů, kterými se budete snažit rozveselit opičky. Splnit správný postup nebude snadné, ale pokud se dobře zamyslíte, tak pro vás hra bude zábavou.
Hide Caesar Player Pack 2
Logické hry - 45x
V této hře bude zapotřebí schovat caesarovou minci tak, aby se k ní padající kameny nedostali. Udělejte vše proto, abyste zablokovali jakýkoliv přístup těchto kamení k této minci.
Snail Bob 8 Island Story
Logické hry - 1994x
Náš oblíbený šnek Bob je tu s dalším, již osmým, dobrodružstvím. A o co v tomto díle půjde? Bob se rozhodl navštívit tajemný ostrov, kde však přežívá mnoho nestvůr a zlých stvoření. Svou chytrostí mu pomozte dostat se přes překážky a utéct z ostrova.
Glide
Logické hry - 18x
Pokuste se odpálit disk na takovou stranu, kde přejedete přes stejnou barvu, jakou máte disk. Kruh se musí rozsvítit, abyste se mohli dostat do dalších úrovních hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Cut The Rope
Logické hry - 34x
Luxusní záležitost slavná z mobilů je konečně také ve své flashové verzi, kterou si můžete zdarma zahrát. Zajistěte nakrmení příšerky bonbony díky vyřešení celé řady úkolů a překonání překážek. Opravdu hodně dobrá hra.