Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Monkey GO Happy 4

Hrajete online hru Monkey GO Happy 4

Velmi oblíbená série online her Monkey Go Happy je tu s dalším pokračováním. Tentokrát už čtvrtý díl přináší nové logické rébusy, střílečky a další zábavné elementy správné online hry.

ovládání hry Monkey GO Happy 4

myší, viz instrukce ve hře • 4.46 MB • 2766x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Happy Easter Mahjong
Logické hry - 40x
Ač poměrně jednoduchý, tak velmi dobře hratelný mahjong s velikonočním motivem. Tentokrát tak budete odstraňovat vajíčka (místo klasických mahjong dílků). Odebíraná vajíčka nesmějí být nijak blokovaná.
Flooded Village
Logické hry - 1230x
Flooded Village je poměrně netradiční hra, kde se vydáte zaplavovat volná políčka. Musíte se pokusit dostat vodu do seschlé půdy ke stromům, aby dostatečně vzkvétaly. Setkáte se i s piráty, kteří samozřejmě potřebují plout po vodě a to jim musíte dopřát. Snažte se dohrát úroveň na co nejmenší počet tahů.
Double Maze
Logické hry - 41x
V této hře je Vašim jediným, avšak složitým úkolem dopravit dvě kuličky do cíle a tím se dostat do dalšího kola. Kuličky ovládáte najednou, takže budete muset přijít na to, jak je dostanete do cíle současně.
Scoregamites
Logické hry - 31x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Gluey
Logické hry - 36x
Zábavná hmota potřebuje trochu pohybu. Sliz se spojuje dohromady a pokud se jich spojí více než dva k sobě, můžete je odebrat. Na každou úroveň potřebujete splnit předem stanovený počet bodů, aby se dalo pokračovat do další mise. Sliz se různě promíchává, takže u odstraňování musíte logicky přemýšlet, který vzít první.
Vehicles 2
Logické hry - 29x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Jolly Jong - Sands of Egypt
Logické hry - 29x
Velmi hezky udělaný mahjong, který vás svou atmosférou zavede do prostředí tajuplného Egypta. Odebírejte postupně všechny hrací kameny z plochy. Odebrat můžete pouze kameny, které nejsou nijak blokované.
Happy Builder
Logické hry - 58x
Máte rádi hry, ve kterých něco stavíte a zároveň musíte přemýšlet? Jednu takovou herní pecku tady dnes máme. Budete pomocí jeřábu stavět části budov na předem určená místa. Dokážete postavit celý stavební komplex v co nejkratším čase?
Spider Sphere
Logické hry - 44x
Snažte se v této hře různě přichytávat o objekty v této hře. Vaším úkolem je se dostat na konec této úrovně. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor, abyste v této super hře nespadli někam dolů.
Mushbits 2
Logické hry - 16x
Ve druhém pokračování hry Mushbits si vezmete na starost podivně vypadající příšerky, které se potřebují dostat ke krmení, jež se nachází někde v okolí. Každá z příšerek má jinou barvu a může se pohybovat po plošinkách se stejnou barvou. Po přeskočení se plošinky zbarví jinak. Ve hře je ještě ke všemu několik různých plošinek se speciální funkcí.
Journey of the Mouse
Logické hry - 26x
Bílá myška má velký hlad a nejvíce miluje lahodný sýr. Vezměte si její osudy na starost a doveďte jí k jejímu vysněnému jídlu. Po každé úspěšně dokončené úrovni se můžete přesunout k vylepšování myší. Při cestě za krmením se občas setkáte s poměrně nebezpečnými situacemi, jimž se musíte vyhýbat, aby myš nepřišla o život.
Red Sofa Room Escape
Logické hry - 522x
Podařená super hra s cílem uniknout z místnosti. Jste uvězněni v místnosti, kde je pouze červená sedačka. Dveře od pokoje jsou zavřeny, klíč bohužel nemáte. Pokuste se prozkoumat místnost, zda přeci jen nenajdete další předměty a třeba i klíč.
Home Sheep Home
Logické hry - 737x
Výtečná logická online hra se zvířaty, konkrétně s partou sympatických oveček. Home Sheep Home vypráví příběh o ovečkách známých ze seriálu Shaun the Sheep. Váš úkol v této hře je jediný, ovšem nikterak jednoduchý - musíte dostat všechny ovečjy domů do bezpečí.
Sugar, Sugar 2
Logické hry - 28x
Snažte se do hrníčku dát všechen cukr, který padá. Vaším úkolem v této super hře je, abyste nakreslili čáru, která tento cukr svede tam, kde vlastně má padat. Do hrnku musíte dostat 100 krystalů tohoto cukru.
The smurfs
Logické hry - 50x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.