Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
TimeBomb 90 second
sponzorované odkazy

TimeBomb 90 second

Hrajete online hru TimeBomb 90 second

V této hře dostanete tajný vládní úkol. Ve vlaku, ve kterém cestují mocní politikové, je umístěna bomba a spousta teroristů, kteří se starají o volný průběh svého atentátu. Máte pouze 90 vteřin na zabití teroristů a zneškodnění bomby.

ovládání hry TimeBomb 90 second

Myš - míření, střelba • 5.91 MB • 28x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Bullets  and  Beats
Akční hry - 11x
Zajímavá, hiphopem říznutá, plošinovka odehrávající se navíc kdesi na Divokém západě. Zatím se u této hry jedná o demo (hra je v Unity3D), ale i tak je velmi dobře hratelná a zábava vydrží docela na dlouho.
Cannon Blast
Akční hry - 3x
Pomozte pirátovi Petemu v boji proti lodím, které útočí na jeho pirátskou loď. Hra se ovládá šipkama, úhel děla nastavíte šipkama nahoru/dolu. Po potopení lodi sbírejte poklady, kterými opravíte poškození vlastní lodi.
Wild West Gunslinger 3D
Akční hry - 11x
V této nefalšované kovbojské střílečce z Divokého západu na vás čeká 3 úrovní v několika lokacích westernového města. Utkejte se s ostatními kovboji, miřte, střílejte a postupujte do dalších úrovní.
Conquer Antartica
Akční hry - 4x
Máte rádi hru Worms? Tak to se při této bezvadné hře jistě zabavíte. Tato hra je určena pro dva hráče, takže pozvěte svého kamaráda a dejte se do hry. Je to na stejném principu akorát místo žížalek zde figurují tučňáci. Používejte proti nim různé zbraně a ničte je.
Territory War
Akční hry - 19x
Utkejte se s protívníky v této týmové tahové akční strategii. Vedete tým bojovníků, kteří postupně plní vaše rozkazy. Cílem je samozřejmě zabít všechny nepřátele a zůstat naživu.
John Rambo 4
Akční hry - 7x
Zahrajte si na neohroženého Ramba bojujícího v džungli s hordou barmských vojáků. Hra je poměrně těžká, protože musíte odrážet útoky ze čtyř stran.
Move My Plane
Akční hry - 35x
Snažte se s vaším vozíkem odstranit letadlo z vozovky. Dejte se do práce a odkliďte veškeré letadla ze vzlétací plochy. Pokuste se tak vše udělat za co nejlepší čas. Tak se do toho dejte a dávejte si pozor na životy.
Min-Hero: Tower of Sages
Akční hry - 5x
Vytrénujte své hrdiny a zkuste své štěstí v soubojích s dalšími hrdiny. Hra nabízí příjemnou grafiku, skvělou hratelnost a samozřejmě nemůžeme nezmínit ani pěknou porci zábavy, která na vás ve hře čeká.
Hugo Headshoter
Akční hry - 29x
Hugo je hrdinný voják, který zůstal opuštěný na bitevním poli, ale to mu vůbec nebrání v tom, aby nadělal nepřátelským oddílům pořádné škody. Nepřátelé přichází z levého okraje a vaším úkolem bude je jednoho po druhém likvidovat, aby se nedostali k obranné linii. S postavičkou klidně můžete pohybovat.
Spiderman Dangerous Journey
Akční hry - 15x
Tak toto bude opravdu nebezpečná jízda. Ale komiksový hrdina Spiderman to s vaší pomocí nepochybně zvládne. Snažte se překonat všechny překážky, jet co nejrychleji, ale zároveň držet rovnováhu a nespadnout z kola.
Boxhead Bounty Hunter
Akční hry - 20x
Další díl vydařené serie Boxhead. Tentokrát bude vaším úkolem zlikvidovat online nepřátelé v napínavé střílecí hře. Nakupujte super zbraně, vylepšujte je a pokuste se zůstat jako poslední naživu.
Blast the Mooks
Akční hry - 27x
Položte minu pod hlavního hrdinu této hry a pokuste se ho dostat k ovoci, které je vždy na nějakém vyvýšeném místě. Tak se do toho dejte a určitě se v této super hře zabavíte. Hra má hned několik úrovní.
Absolute Madness
Akční hry - 14x
V téhle hře nemá moc cenu hledat velký smysl, nebo nějaké logické souvislosti. Není na to totiž vůbec čas. Bodejť by byl, když se na vás valí kupy po zuby ozbrojených nepřátel. Chce to postřeh a pevné nervy, jinak se neubráníte.
Cursor Attack 4
Akční hry - 25x
Máme tady super hru, ve které bude střílet přímo z vašeho kurzoru. Pokuste se nasbírat co největší možné skóre. Nesmí se stát, že vás létající kolečka zabijou. Tak se do toho opřete a střílejte z vašeho kurzoru.
Jetpack Master
Akční hry - 42x
Tahle superhra je skutečně návyková a její hrdina Jeff Powers vás o tom přesvědčí. Pomozte mu na jeho cestě po vesmírné stanici a vyhněte se všem raketám a překážkám. Ve hře nechybějí různé upgrady.