Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
TimeBomb 90 second
sponzorované odkazy

TimeBomb 90 second

Hrajete online hru TimeBomb 90 second

V této hře dostanete tajný vládní úkol. Ve vlaku, ve kterém cestují mocní politikové, je umístěna bomba a spousta teroristů, kteří se starají o volný průběh svého atentátu. Máte pouze 90 vteřin na zabití teroristů a zneškodnění bomby.

ovládání hry TimeBomb 90 second

Myš - míření, střelba • 5.91 MB • 1782x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Last Guardian
Akční hry - 810x
Ubraňte váš hrad před přicházejicími nepřáteli. Dávejte si pozor, aby vás nezničili. Střílejte do nich vašimi šípy a splňte veškeré cíle v této hře. Tak se do toho dejte a zničte je! Nebojte se ničeho v této super hře.
Intruder Combat Training
Akční hry - 20x
V této hře hrajete za několik vojáků se kterými musíte zabít nepřátele před vámi. Máte omezený počet střel, tak si to hlídejte. Dávejte si pozor na velmi hořlavé látky, protože můžou vybouchnout a vás zabít.
Super Flash Mario
Akční hry - 36x
Snad každý někdy hrál Super Mária, proto vás jistě potěší i toto vydání této slavné hry. Zase si můžete zahrát jednoduchou hru kde jen chodíte, skáčete na oblůdky a zbíráte penízky, nechybí také například zvětšování či zrychlení..
Zombie Massakrah
Akční hry - 866x
Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 40x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.
Krakken Attack
Akční hry - 272x
Monstrózní Krakken se z hlubin jezera vynořil, aby na světě způsobil strašlivý zmatek. Nepočítal ovšem s tím, že se mu do cesty postaví statečný Ben. V této jednoduché online hře máte za úkol zničit Krakena a dostat ho tam, kam patří - na dno jezera. Hra se ovládá mezerníkem (střílení) a šipkou nahoru (změna směru).
Spear and Katana
Akční hry - 38x
Na začátku hry Spear and Katana dostanete možnost procvičit a naučit se ovládání. Postupně se postavíte do cesty nebezpečným nepřátelům, které musíte překvapit a porazit je, aby vám nestačili ublížit. Pouze při útoku zepředu může nepřítel útok zablokovat, takže se pokuste ho napadnout i z jiné strany.
Counter Strike Flash Boom
Akční hry - 1520x
Legendární a stále velmi oblíbenou akční hru Counter Strike zná téměř každý. Jedinečné souboje tváří v tvář v důmyslných lokacích a za použití skutečných zbraní, to je super PC hra Counter Strike. V této flashové podobě je vaším úkolem postřílet co nejvíce nepřátel a zůstat tak co nejdéle na živu. Na pomoc máte pár pistolí a pušku. Zbraně volíte klávesami 1,2, nabíjí se mezerníkem.
Mad Mech
Akční hry - 262x
Naše země je pod útokem nepřátelských jednotek. Vy v roli super robota, který je vybaven super moderními zbraněmi, budete muset čelit útokům nepřátel a pokusit se je zastavit a ochránit tak zemi před zničením.
hra v Unity3D
Ninja Slash
Akční hry - 51x
Zběsilá akční online hra v Unity3D plná krvelačných ninjů a zombíků. V roli neohroženého ninji se vydáte na boj proti nemrtvým zrůdám. Chopte se své katany a začněte si prosekávat cestu k cíli.
Kungfu Grandpa
Akční hry - 40x
A je tu jedna mistryně bojových umění. Překvapivě je to jakýsi děda, který ovšem bojové kousky dokonale ovládá. Hledáte-li superhru, ve které si zařádíte při kopancích a pěstních soubojích, tak je to gamesa přesně pro vás.
Destructotruck
Akční hry - 875x
Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.
hra v Unity3D
Hordes Of Doom
Akční hry - 37x
Hodně dobrá 3D strategie, ve které budete v roli čaroděje bránit vaše věže. Na ty útočí krvelačné šiky nepřátel, kteří s každou další vlnou nabírají na síle. Boj tedy nebude rozhodně lehký.
Atlantis Defender
Akční hry - 46x
Vaším úkolem v této obranné hře bude, jak jsme již nakousli, obrana. A to obrana vašeho energetického zdroje. Nepřátelské jednotky útočí ve vlnách a jsou čím dál silnější. Podaří se vám ubránit i před poslední nejsilnější vlnou?
Gunny Bunny
Akční hry - 9x
Zběsilá akční hra, ve které budete kosit vše živé, co vám vstoupí do cesty. Začátek je poměrně snadný, ovšem v momentě, kdy vám zkříží cestu krvelačné myši a další potvůrky v pozdějších levelech, se můžete těšit na adrenalinovou řežbu.