Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
TimeBomb 90 second
sponzorované odkazy

TimeBomb 90 second

Hrajete online hru TimeBomb 90 second

V této hře dostanete tajný vládní úkol. Ve vlaku, ve kterém cestují mocní politikové, je umístěna bomba a spousta teroristů, kteří se starají o volný průběh svého atentátu. Máte pouze 90 vteřin na zabití teroristů a zneškodnění bomby.

ovládání hry TimeBomb 90 second

Myš - míření, střelba • 5.91 MB • 1539x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
Range Of The Dead
Akční hry - 40x
Vypravte se na krvelačnou misi a snažte se postřílet všechny zombie, které mají zálusk na váš mozek. Vemte zbraň a ukažte jim jak jste silní a jak přesnou máte mušku. K úspěšnému tažení budete potřebovat i vynikající postřeh.
Sprite Smash
Akční hry - 34x
Neobvyklá pixelová akční hra, ve které se dva povedení týpic vydají na souboj s neméně zajímavými týpky. Svého hrdinu ovládáte šipkama a klávesami S,A,D. Je to ztřeštěné, ale zábavné.
hra v Unity3D
Warmerise Lite Version
Akční hry - 41x
Kyborgové se právě dostaly do rozhodující bitvy o osud celého vesmíru. Vy jste jedním z kybernetických bojovníků a musíte zabít co nejvíce nepřátelských jednotek. Takže hurá do této akční řežby v Unity.
Boxhead
Akční hry - 17x
Když se na vás valí hordy zuřivých (a k tomu hranatých) zombie, tak nemá cenu moc naříkat. Nejlepší je popadnout nějakou střelnou zbraň a začít je vyřizovat jednoho po druhém. O tom je i tato hra, klasická zombie střílečka.
Gunbot
Akční hry - 35x
Gunbot je hodně povedená akční střílečka tak trochu ve stylu divokého západu. Čekají na vás tuhé přestřelky s mnoha upgrady, zbraněmi, štíty a dalšími specialitkami.
Metal Slug 3
Akční hry - 5x
Hrdinovi oblíbené minihry Metal Slug se porouchalo jeho obrněné vozítko. Nezbývá mu nic jiného, než se opět probít přes nepřátele s vaší pomocí. Akce jak má být!
Prehistoric Shark
Akční hry - 32x
Po dlouhou dobu se zdálo, že éra dinosaurů je již dávno pryč. Omyl. Jak se můžete přesvědčit v této hře, tak někteří megatvorové stále přežili. A je na vás, jak využijete jejich brutální sílu.
Aggressive attack
Akční hry - 25x
Výborná taktická střílečka, kde budete ovládat hned několik lovců duchů. Postupně projděte celou herní mapu a vystřílejte všechny upíry, zombie a jinou nemrtvou havěť. Postupně dostanete další muže takže se vaše palebná síla zněkolikanásobí.
Epic War
Akční hry - 2x
V této hře si prožijete plno bitev. Budete muset zničit nepřátelé a dobít jejich hrad a to hlavně bojem a vaší trpělivosti. Ale nesmíte zaváhat a nechat si zničit svůj hrad. To by totiž znamenalo pro vás konec
Monstercraft
Akční hry - 23x
Akční bojová hra s názvem Monstercraft nabízí zajímavé možnosti, které se v jiných hrách příliš často nevidí. Můžete si vytvořit bojeschopný tým příšer, jež by dokázaly porazit všechny nepřátele v aréně. Příšery se dají v laboratoři všelijak kombinovat, aby vznikla silnější a lepší monstra, která dokážou vítězit.
hra v Unity3D
Freefall Tournament
Akční hry - 767x
Staňte se bojovníkem jednotky vesmírných mariňáků a vrhněte se do boje proti dalším nepřátelům. FreeFall je super online střílečka se skvělou grafikou, skvělou hratelností a dlouhou výdrží. Zahrajte si s dalšími hráči po internetu.
Dirk Valentine and the Fortress of Steam
Akční hry - 39x
Ocitněte se na přelomu devatenáctého a dvacátého století díky hře s názvem Dirk Valentine and the Fortress of Steam. Nejedná se o opravdovou historii, tak jak jí známé, protože se trochu změnila. Vystoupíte ze vzducholodě a v ruce máte zvláštní zbraň, se kterou se vydejte na průzkum okolí a likvidujte nepřátele.
Gunshot Cowboy
Akční hry - 36x
Doběhnete v pořádku až do cíle. Cestu vám budou křížit různí nepřátele, kteří vás chtějí zabít. Tak se do toho dejte a dávejte si velký pozor, abyste nezemřeli. Hra má opravdu zábavné úrovně a je jich hodně.
hra v Unity3D
Sniper Assassin Zombies
Akční hry - 29x
Zabijte všechny zombíky a vyčistěte náš svět od těchto zrůdných stvoření. Jste připraveni na ultimátní střílečku? Chopte se své sniperky a pusťte se do nelítostného boje s nemrtvými zrůdami. Hra je v Unity3D.
Hidden Zombie
Akční hry - 7x
Je Helloween a vy jste se rozhodli, že si trochu zastřílíte na zombíky. Problém je, že musíte zabít pouze skutečné zombies, navíc bez otálení a mrhání časem. Vlevo se vám vždy zobrazí obrázek zombie, kterou musíte najít a střelit. Mezi zombíky se také nacházejí bonusy, nenechte si je ujít.