Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 2222x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Georganism 3
Logické hry - 5x
Již potřetí se můžete ponořit do světa zajímavé logické hry Georganism. Do začátku dostanete prvního tvora ze želatiny, který dokáže určité činnosti a po chvíli narazíte na dalšího tvora, s nímž se můžete spojit, aby se zkombinovaly jejich kladné vlastnosti. Později můžete mezi jednotlivými tvory přepínat.
Mystery Templre
Logické hry - 2x
Tato logická online hra vám dá nepochybně pěkně zabrat. O co v ní jde? Vaším úkolem bude spojovat barevné prvky vedle sebe tak, aby byly alespoň tři stejné barvy. Postupně odbourejte všechny čtverce a získejte krystaly.
Snoring Before Time
Logické hry - 1x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Green and Blue Rob Bank
Logické hry - 2x
Zelená a modrá příšerka se stanou hlavními hrdiny této hry. Obě příšerky zůstaly bez práce a nezbývá jim žádný jiný způsob, jak získat finance, než že se musí vydat na loupežnou výpravu. Pomozte jim vykrást banku. Vyberte trezor za pomoci směrových šipek a vraťte se ke svému kolegovi, abyste mohli zmizet.
Dolphin Pop
Logické hry - 2x
Jednoduchá ale chytlavá online hra na téma Spoj tři stejné bublinky. Úkolem je dostat pryč všechny balonky dřív než se dostanou k svému hrůznému konci. Podaří se vám hru dohrát až do konce?
Scoregamites
Logické hry - 7x
Oddychová logická hra, ve které bude vašim úkolem se svou skupinou panáčku osvobodit v každém kole uvězněné panáčky. Důležitá je vzájemná spolupráce, díky které dokážete zvítězit. Přeji hodně štěstí.
Trap o matic
Logické hry - 48x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.
Escape the Shack
Logické hry - 9x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
Circlo 2 - stejné barvy k sobě
Logické hry - 4x
Cíl hry Circlo 2 je jednoduchý - na hrací ploše máte balónky různých barev, spojte vždy alespoň tři stejné barvy a postupně je dostaňte všechny ven. V každé úrovni máte časový limit 120 sekund. Kromě osmi barevných balónků jsou ve hře i bonusové, např. bomba nebo duhovka, která změní automaticky barvu. Ikdyž je Circlo 2 graficky ne zrovna přitažlivá hra, herně se jedná o velice chytlavý kousek.
Turbo Puzzle
Logické hry - 2x
Zkuste tuhle pěknou gamesku, ve které bude vaším úkolem doplňovat dílky do obrázku. Celá hra je na motivy kresleného filmu Turbo. Obrázky jsou velmi zdařilé, hratelnost parádní a výsledný oddech od práce maximální ;).
Diamond Rush
Logické hry - 16x
V tomto pokračování oblíbené klasiky spoj tři jde především o vaše dovednosti při hledání shody! Vyměňujte sousední drahokamy tak, abyste vytvořili řady alespoň 3 stejnobarevných drahokamů, a odstraňte je z pole. Buďte co nejrychlejší, abyste získali bonus za rychlost a neustále zvyšovali násobitel! Větší kombinace vám přinesou speciální drahokamy a další bonusové body. Diamond Rush nabízí okouzlující grafiku a spoustu akce s drahokamy! Podaří se vám dosáhnout vysokého skóre dříve, než vyprší čas?
Sudoku Original
Logické hry - 5x
Kdo by neznal sudoku - onu tajemnou hru s čísly. Ve flash podobě si tuto oblíbenou hru můžete zahrát i u nás. Pravidla jistě znáte, ale pro pořádek - v řadách a sloupcích musíte mít čísla od 1 do 9 tak, aby žádné nebylo dvakrát.
Industry
Logické hry - 10x
V této logické hře musíte vypomoct panáčkovi v jeho nelehkých úkolech, které sám nezvládne.Klikejte na různé objekty v různých kombinacích a sledujte co se děje.Nezničí li se nic uspěli jste.
Wake Up Asterix and Obelix
Logické hry - 3x
Galští hrdinové Asterix a Obelix vždycky dokážou ochránit svojí vesnici před výpady proradných Římanů. Jednoho dne ovšem oba dva hrdinové usnuli velice tvrdým spánkem a vesnice zůstala nehlídaná. Pomozte probudit Asterixe s Obelixem, aby mohli čelit nepřátelským vojákům. K dispozici dostanete různé předměty a musíte je vhodně umístit.
Must Escape the Shopping Mall
Logické hry - 12x
Vánoce jsou v plném proudu a vy, coby zaměstnanec hypermarketu, ještě pracujete. Než jste však stačili, co se vlastně děje, tak všichni zaměstnanci odešli a samozřejmě za sebou zamkli. Na vás je, abyste našli cestu ven z nákupního střediska.