Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 2958x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
The Time Trap
Logické hry - 4207x
Hodně zdařilá logická hra podobná křížovce, ovšem s tím rozdílem, že nebudete hledat slova a písmena, ale čísla. Projděte si návod přímo ve hře, hra totiž rozhodně stojí za zkoušku.
Sports smash
Logické hry - 5x
Výborná logická hra ve stylu Beejeweled. Spojujete stejné objekty k sobe po trojicích, aby zmizely. Nejsou to ale kolečka nebo čtverečky, všechno je ve tvaru sportovních míčů. Máte na to pouze omezený čas.
Blocky - výborná logická hra
Logické hry - 3x
Blocky je velice jednoduchá, ale také velice chytlavá hra. V hracím poli myší vyznačte obdélník tak, aby jeho rohy tvořili smajlíci stejné barvy. Čím větší obdélník, tím více bodů.
hra v Unity3D
Papetura
Logické hry - 1258x
Hodně dobrá klikačka, ve které se váš mozek řádně zapotí. Budete muset vyřešit celou řadu úkolů. Hlavní činností bude hledání nápověd a klikání po všem co by mohlo skrývat nějakou funkci. Podaří se vám dostat ven z papírového světa?
Help Me Fly
Logické hry - 3x
Logická super hra, ve které je hlavním cílem dostat energii k malému letadélku. Díky této energii letadlo vzlétne. Podaří se vám správně propojit herní prvky? Pokud se vám hra líbí, určitě ji sdílejte na facebooku.
Spellblazer
Logické hry - 3x
V této hře se stáváte zdatným bojovníkem a Vašim úkolem je vydat se na strastiplnou cestu, kde na Vás čeká mnoho nástrah. Po cestě budete muset bojovat s různými nepřáteli a čelit mnoha nástrahám. Není to ani trošku jednoduchý úkol. Pusťte se tedy do hry.
Super Stacker 2
Logické hry - 2x
Vašim úkolem v této skvělé hře je poskládat různé předměty na sebe tak, aby vydržely po celý časový limit. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete muset zapojit mozkové závity. Jak daleko se dokážete dostat záleží jen na Vás.
Clix
Logické hry - 5x
Zastavějte celé pole pomocí kamenů tak, aby Vám nezůstalo ani jedno políčko prázdné. Budete muset použít hlavičku a kombinovat různé varianty. Není to ani trochu jednoduché. Pusťte se do hry a ukažte, jestli tento nelehký úkol zvládnete.
Mahjong Card Solitaire
Logické hry - 18x
Pěkně zpracovaný mahjong, ve kterém budou místo klasických kamenů karty. Ty odstraňujte po stejných dvojicích, které mají stejnou hodnotu. Malou výhodou je fakt, že karty mohou mít jiný znak a barvu.
Witchery
Logické hry - 2x
Jednoduchá, zábavná a naprosto klasická hra ve stylu Spoj 3. Přesunujte krystaly a snažte se vykouzlit alespoň tři stejné symboly v řadě. Sledovat vaše počínání bude milá čarodějka.
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 4x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Deep Sea Mahjong
Logické hry - 17x
Deep Sea Mahjong vypadá jako velice dobrá hra, obzvlášť v kategorii mahjong her se jedná o poměrně dobrý kousek s vynikající hratelností. Začínáte s jednoduchou úrovní a postupně se propracováváte do složitějších situací. Nacházíte se v podmořském prostředí a snažíte se kromě bodů posbírat také perly.
Tricky Rick
Logické hry - 2x
Rick je jméno robota, který ztroskotal a nedostává se mu paliva na cestu domů. Pomozte mu posbírat palivo, které je roztroušené různě po planetě, aby mohl nastartovat svoje vesmírné plavidlo. Cestou narazíte na různé nepříjemné překážky, ale také nepřátele, které potřebujete překonat, aby se Rick mohl šťastně vrátit.
Numbers
Logické hry - 1x
Výborná logická hra na procvičení jednoduché matematiky. Musím přiznat, že jsem se při tom pěkně zapotil i já. Musíte totiž v krátkém časovém limitu vybrat kostičky, a součet jejich čísel musí být přesný jaký vám hra zadá. Troufáte si na to?
Boombot
Logické hry - 6x
Cílem této online hry je dopravit panáčka za pomoci bomb do dveří, které vás zavedou do dalšího kola. Na první pohled lehký úkol, ale opak je pravdou. Jsou na vás připraveny různé překážky.