Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Harry Potter Puzzle

Hrajete online hru Harry Potter Puzzle

Tato skládanka s motivem Harryho Pottera je pro zkušené puzzle luštitele. Na složení celé fotografie máte pouze dvě minuty... takže na nic nečekejte a dejte se do toho :).

ovládání hry Harry Potter Puzzle

myší, viz instrukce ve hře • 0.1 MB • 1034x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Mahjong 2
Logické hry - 451x
Mahjong patří dlouhodobě mezi nejhranější internetové hry. Ani se nedivíme. Je to bezva hra na oddech, relax, ale také na přemýšlení a trochu toho postřehu. Cílem je odebrat všechny kameny z hrací plochy. A to vždy po dvou stejných kamenech.
Building Blaster
Logické hry - 27x
Jestliže bouráte rádi různé stavby ve hrách, pak si určitě nenechte ujít tu s názvem Building Blaster. Před sebou totiž máte celou řadu úrovní, v nichž pokaždé dostanete určitý počet výbušnin různých typů. Můžete nastavit časovač jejich výbuchu, aby exploze nadělaly co největší možné škody na budovách.
Funny Bees
Logické hry - 28x
Se včelami může být poměrně dost zábavy, o čemž se nás pokouší přesvědčit i autoři hry s názvem Funny Bees. V určeném čase potřebujete dostat stanovený počet včelek do jejich úlu. Cestou je zapotřebí také sebrat soudky s medem. Ze začátku se jedná o velice jednoduchou hru, ale postupně přibývají různé komplikace.
Bejeweled Blitz
Logické hry - 233x
Klasická super hra, kterou určitě znáte z herních konzolí. Verze Blitz je časově omezená, takže musíte klikat opravdu rychle a snažit se nahonit nějaké časové bonusy. Je to hodně chytlavá hra, protože čas je vskutku neúprosný.
Timebot
Logické hry - 2x
Výborná logická online hra. V bludišti ovládáte robota, se kterým se musíte dostat přes překážky až k východu. Během řešení logických pastí využíváte "druhého" robota, což je vlastně sekvence předchozích vašich kroků.
Professor XYZ
Logické hry - 17x
V této hře se stanete mechanikem, který má za úkol v krátkém časovém úseku složit z daných předmětů důmyslný stroj, který zabrání dvěma lupičům ukrást trezor. Povede se vám to nebo vás okradou?
Single Noble
Logické hry - 15x
Luxusní, ale těžká logická superhra, která je tak trochu podobná dámě. Na hracím poli máte kameny, které musíte postupně vyskákat ven tím, že je přeskočíte druhým kamenem. Pokud na nějaký kliknete, tak se v případě, že je to možné, objeví směr kam můžete skočit (viz obrázek). Hra vás určitě vtáhne, neboť je graficky pěkná a hlavně ne zrovna lehká :).
Vehicles 2
Logické hry - 27x
Pokračování úspěšné a hodně hrané super hry Vehicles. Vaším úkolem je dojet s autem na místo určení a po cestě se vypořádat s černými auty. Velmi pěkná oddechová hra plná aut a karambolů.
Blockoban
Logické hry - 17x
Tato hra potrápí vaši šedou kůru mozkovou. Ve hře budete mít různě barevné kostky, které musíte dopravit na místo označené stejnou barvou jako daná kostka. Jenže kostky se po hracím poli nepohybují pravidelně.
Dino Shift
Logické hry - 29x
Sbírejte veškeré čtverce v této hře. Vašemu dinosaurovi budete muset měnit barvu kůže, abyste sesbírali veškeré čtverce. Na začátku hry vás zaučí, jak máte vše ovládat. Je to opravdu super hra.
Free Bernie Pirates
Logické hry - 15x
Jedna z vydařených miniher na přemýšlení. V tomto zpracování budete stavět potrubí tak, aby voda plynule proudila. Potrubí tedy musí všude navazovat. Dokážete rychle zdolat všechny herní úrovně?
Duck
Logické hry - 20x
Tato logická hra vás pohltí a nepustí. Budete si v ní hrát s malými kačenkami, které musíte podle určité logiky seřadit, sbírat kačení vejce nebo jednu kačenku vyřadit. Hra má celkem 25 kol, které vám dají zabrat.
hra v Unity3D
HIPPO CIRCUS
Logické hry - 46x
Logická online hra, ve které budete řídit skupinku hrošíků, kteří zrovna mají taneční vystoupení. Docela příjemná hra na odreagování a načerpání nových sil pro jiné naše super hry :). Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku.
Bottle on Head
Logické hry - 28x
Odstřelte z těchto hlav tyto láhve. Tato hra má několik skvělých úrovní. Tak se do toho dejte a namiřte šipku správně na tyto láhve. Odpalte tyto láhve pryč z plochy.
Impasse
Logické hry - 26x
Hodně chytlavá návykovka z rubriky logických her. Zadání je zdánlivě jednoduché; musíte dovést znak + až ke znaku V. Nebude to vůbec snadné, protože cestou na vás čeká řada překážek a rébusů.