Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Park My Car
sponzorované odkazy

Park My Car

Hrajete online hru Park My Car

V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.

ovládání hry Park My Car

Šipky - pohyb, Mezerník - troubení/střelba • 4.04 MB • 306x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Pappas Pizza - podnikání v pizzerii
Ostatní - 130x
Máte rádi pizzu? A přemýšleli jste někdy nad tím, jak se taková pizza dělá a kolik zabere práce? V této hře Pappas Pizza si můžete vyzkoušet provoz jedné rodinné pizzerie. Vždy musíte co nejrychleji připravit pizzu podle zadané objednávky.
Parking Perfection 3 The Exam
Ostatní - 53x
A je tu další pokračování parkovací hry Parking Perfection 3. Tentokrát vás čeká závěrečná zkouška v parkování auta. Musíte pečlivě a velice přesně plnit úkoly od vašeho instruktora. Tentokrát je to velice těžké, navíc jste omezeni časovým limitem. Hra se ovládá pouze šipkama.
hra v Unity3D
Bouncing Sombreros
Ostatní - 3x
Poměrně jednoduchá, ale přesto chytlavá online hra v Unity3D. Vaším úkolem je zachránit před pádem do řeky malého chlapce s velkým sombrérem :).
IndestructoTank Launch
Ostatní - 39x
S náklaďákem se snažte vyletět jak nejvýšše budete moct. Dejte si velký pozor, abyste nespadli příliš brzo, protože to byste pak nezískali žádný bonus. Tak se do toho dejte a hlídejte si stav paliva.
QWERTY Warriors - originální zásekovka
Ostatní - 34x
Superhra QWERTY Warriors má velmi originální námět. Na vašeho hrdinu se ze všech stran hrnou nepřátelé, u kterých je vždy anglické slovíčko. Pokud slovíčko správně napíšete a stisknete enter, tak se váš hrdina postará o jejich likvidaci. Vyzkoušejte tuto hru jako trénink psaní všemi deseti ;).
Mario Boxing
Ostatní - 21x
Snažte se v této hře boxovat proti svému nepříteli. Dávejte mu ty největší rány. Hrajete za Mária, který musí rozdávat ty největší a také zároveň nejlepší rány. Tak si zaboxujte v této super hře.
Village Car Parking
Ostatní - 310x
Pokuste se zaparkovat váś automobil na své místo a to co nejrychleji budete moct. Vyhýbejte se jiným automobilům, abyste náhodou nezničili to své. Tak se do toho dejte v této super hře, ale dávejte pozor, ovládání je velice citlivé.
Micro Olympics
Ostatní - 25x
V roli letce se v této úžasné flash hře budete snažit doleťet dále než ostatní soupeři.Budete vystřelen z kanonu a za každý dolet dostanete určitý počet bodů.Za tyto body si můžete nakoupit různé vymoženosti, které vám v letu pomohou.
Pizzashack - obsluha ve fast foodu
Ostatní - 33x
Pokud jste nikdy nebyly na brigádě ve fastfood restauraci, v této hře si to můžete vyzkoušet. Ve hře Pizzashack pracujete jako obsluha a plníte nejrůznější přání zákazníků. Je důležité, aby každý zákazník dostal to, co skutečně chtěl. Ve hře je pěkný návod, takže si budete brzy vědět rady.
Mr-Georges
Ostatní - 305x
Rozstřílejte panáčka jak nejvíc to jen půjde. Pomocí myšky klikejte na jeho tělo a co nejrychleji střílejte. Najeďte si na část těla a sledujte červený proužek, na pravé straně obrazovky pod municí, jak rychle ubývá. Nezapomeňte munici doplňovat. Munici doplníte, když na ni myší najedete.
Ber nebo neber - anglický originál
Ostatní - 45x
Ber nebo neber je velmi úspěšná a oblíbená televizní hra. V anglickém originále se jmenuje "Deal or No Deal". A právě tuto anglickou verzi Ber nebo neber si můžete zahrát online. Pravidla jsou jistě známá - na začátku hry vyberete kufřík a pak otvíráte další, bankéř vám poté nabízí určitou sumu za váš kufřík. Pak je to na vás, buď berete nebo neberete a hrajete dál. V této verzi Ber nebo neber můžete vyhrát milion dolarů :).
Stardrops
Ostatní - 34x
Taková skvělá hra, ve které budete muset sbírat různé drahokamy. Ty se budou povalovat po celé této zemi. Za nasbírané drahokamy si pak budete moct nakoupit nová vylepšení pro vašeho hrdinu. Cílem hry je koupit si medvídka.
Bendito Machine 3
Ostatní - 36x
Podívejte se na animaci neznámé civilizace. Uvidíte zde dva kmeny, kteří proti sobě bojují a kteří ničí vše, co se jim nezdá být dost dobré. Je to velmi zajímavá animace. Na chuť si jistě přijde každý. Takže neváhejte a pusťte se do toho. Kdo nakonec tento boj vyhraje?
Orb
Ostatní - 31x
Hra, která vám zaručeně nedá pokoj. Pomocí myši kutálíte svoji kuličku po herní mapě tak, aby se dostala až do cíle. Cestou se nevyhnete spoustě nástrah, které budete muset vyřešit nebo odstranit.
Fashion Challenge - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 907x
Rock Star Fashion Challenge je hra, která si svou oblibu najde především mezi malými děvčaty. Vaším úkolem je podle předlohy obléci Miley do oblečení jako má rocková hvězdička Hannah Montana.