Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Park My Car
sponzorované odkazy

Park My Car

Hrajete online hru Park My Car

V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.

ovládání hry Park My Car

Šipky - pohyb, Mezerník - troubení/střelba • 4.04 MB • 423x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Banana Penguin
Ostatní - 3x
Jednoduchá, ale chytlavá online hra se zvířaty. Tentokrát je v hlavní roli skupinka tučňáků. Vaším úkolem je házet banány do košíků, trefit se není zas tolik těžké. Dejte se do hraní :).
Vintage Car Thief
Ostatní - 8x
Vintage Car Thieft, je hra pro kluky, kde hlavně jedete pryč z kalamity. Tato hra má celkem devět úrovní. Je to opravdu super hra, kde máte auta opravdu stará a jsou naprosto skvělá. Dostaňte se ihned pryč.
Fighting Club
Ostatní - 8x
Tento člověk je opravdu hodně v depresi a chce se za každou cenu s někým pobít. Vaším úkolem je s tímto pouličním týpkem pobít a to tak, aby se dostal až do bezvĚdomí. Tak se do toho dejte.
Manole
Ostatní - 1x
Manole je velice chytlavá hříčka. Princip je úplně primitivní, nasadíte si na ruce jakási křídla a snažíte se doletět co nejdále dokážete. Cestou vám můžou pomáhat různé skokánky, dokude se úplně nevysílíte.
Insectonator
Ostatní - 6x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Pop It! 3D
Ostatní - 2x
Smíchejte relaxační ASMR zážitek s úžasným 3D prostředím a získáte perfektní hru pro stresové období - Pop It! 3D Hra je poměrně jednoduchá a samozřejmě relaxační. Vyberte si skvěle vypadající Pop It a praskněte všechny bubliny na jedné straně, abyste model otočili a pokračovali na druhé straně. Během hraní je šance najít v prasklých bublinách mince, za které můžete odemknout nové Pop Its! Cítíte se kreativní? Pohrajte si s různými barvami a motivy a vytvořte si vlastní dokonalý Pop It! Připravte se na pohodovou zábavu a dejte sbohem veškerému stresu!
Cyclops Salvation
Ostatní - 2x
Nic není silnějšího než láska a to platí i u kyklopů. Jednoho rána byl pan kyklop objeven s paní kyklopovou. Teď je vaším úkolem pomoct kyklopovi v tom, abyste našli tuto vaší ženu a osvobodili ji!
hra v Unity3D
The Foundry
Ostatní - 7x
Skvělá 3D hra v Unity, ve které budete ovládat magnetický zvedák na skladišti kovů. K tomu ještě přibude jeden drobný úkol - ochránit přeživší skupinku lidiček před útokem robotů. Jednejte rychle, nebo budou z lidí brzy andělíčci.
Freight Train Mania
Ostatní - 1x
Objevte, jak skvělé je řídit tento vlak a pokuste se bezpečně doručit některé dřevěné krabice. Používejte šipky k tomu, abyste pohybovali s tímto vlakem, ale buďte opatrní, abyste nenarazili nebo neztratili váš náklad. Pojedete přes různé hory a to bude pro vás teprve ta pravá výzva.
Meal or no Meal
Ostatní - 1x
Jelikož je americká televizní soutěž Deal or no Deal (v Česku "Ber nebo neber") velice oblíbená, vzniklo i několik online her na její téma. Ve hře Meal or no Meal nebudete otvírat kufříky s penězi, ale podnosy s luxusními a méně luxusními pokrmy :).
Urban Mayhem
Ostatní - 1x
V této hře ovládáte monster truck. Pokuste se nepřevrátit a vyhrajte. Vždy musíte vpohodě dojet do cíle. Sbírejte také při skocích hvězdičky, abyste získali co největší skóre v této super hře.
Cinema Drive-In Parking
Ostatní - 2x
Víkend je tady! Tak na co čekáte? Vezměte vaše přátele a jeďte do kina! V této hře se budete snažit zaparkovat na parkovišti. Dávejte si pozor, abyste své auto nijak nepodřeli a také nepodřeli ostatní kolem vás.
Valet Hotel Parking
Ostatní - 1x
Potřebujete si vydělat trošku peněz navíc na léto. Pracujete proto na parkovišti u jednoho hotelu. Parkujte opravdu opatrně, protože stačí, když lehce poškrábete auto a ihned letíte z práce, tak se v této super hře snažte.
Mini parking race
Ostatní - 1829x
Pokuste se zaparkovat na dané místo. Dávejte si pozor na mínusové body, na které můžete po cestě narazit. Snažte se udělat vše, co je ve vaších silách. Nenabourejte do žádného automobilu v této hře.
Bubble Dress Up
Ostatní - 3x
Originální gameska nejen pro dívky a pro fanoušky klasické hry bubbleshooter. Hra kombinuje prvky her na spojování stejných kuliček a k tomu ještě oblíkaču. Nejprve odstřelujte kuličky, vydělejte peníze a za ty kupte oblečení.