Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Park My Car
sponzorované odkazy

Park My Car

Hrajete online hru Park My Car

V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.

ovládání hry Park My Car

Šipky - pohyb, Mezerník - troubení/střelba • 4.04 MB • 1339x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Diggin Gold
Ostatní - 5x
Vaším úkolem je s tímto kopačem zlata, přehodit toto zlato dalším kopačům v této úrovni. Dávejte si pozor, abyste zlato nehodili moc silně, protože pak by to dopadlo opravdu špatně a úroveň byste museli opakovat.
Digestion Game Quiz
Ostatní - 7x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
Super Mario Flash
Ostatní - 15x
Další pokračování úspěšné a nesmrtelné hry, která nás baví už po několik let. Choďte se svým panáčkem Mariem nebo Luigim a překonávejte s nimi různé překážky. Sbírejte při tom mince a bojujte s nepřáteli.
Magic Driver
Ostatní - 6x
Naneštěstí se vaše auto objevilo uprostřed dění halloweena. Doufáme, že vás tyto monstra nevystraší. Projeďte od startu až do cíle, přes revoluční sošky. Tak se do toho dejte v této super hře.
War Truck
Ostatní - 31x
Originálně pojatá online hra z vojenského prostředí. Vaší misí bude dopravit tajný vojenský náklad až do místa určení. Bohužel cesta je velmi nebezpečná a plná nástrah. Dokážete se vyhnout nebezpečí a doručit zásilku?
Ship Loader
Ostatní - 4x
Staňte se nakladačem, který dokáže přemisťovat jednotlivé bedny. Máte naštěstí k dispozici mechanický stroj s magnetickým ramenem, takže nemusíte náklad nosit v rukou. Pokuste se všechno dopravit na loď, aniž by se stalo něco špatného. Vyzkoušet si svoje schopnosti můžete hned v několika pěkných úrovních.
Old West Escape
Ostatní - 3x
Cestujete přes poušt, protože se vám porouchalo auto. Nachodili jste se už několik kilometrů. Pokuste se naleznout nějakou pomoct. Tak se do toho dejte a hledejte někoho kdo vám pomůže dostat se pryč.
Caffe Waitress
Ostatní - 3x
Vyzkoušejte si, zda by jste mohli pracovat v restauraci jako obsluha zákazníku. Přijímejte objednávku od svého zákazníka, předejte ji vašemu kuchaři a hotový objednaný nápoj či jídlo. Nezapomeňte je zkasírovat.
The King of The Sky
Ostatní - 65x
V této hře vás čeká 12 levelů. Zahrajete si za opičáka, který může všmožně šplhat, brát jablíčka a hlavně hvězdičky potřebné pro splnění kola. Pozor musíte dát na různé ptactvo a různé potvory co vám můžou ublížit..
Cats N Fish
Ostatní - 4x
Dostaňte tuto kočičku do krabice, kde jsou všechny ryby. Vaší prací je nakrmit tuto kočičku těmito rybami. Tak se do toho dejte a posbírejte co nejvíce ryb. Pokuste se dostat do krabice plných ryb.
Alkie Kong 2
Ostatní - 4x
Alkie Kong je v podstatě o pouhém prostupování do dalších levelů. Máte objevit klíč, který otevírá bránu pro postup, a ne vždycky to bude tak jednoduché. Co myslíte, máte dostatečný důvtip na to, abyste vše prošli?
Kámen nůžky papír
Ostatní - 24x
Tuto hru známe všichni z našeho dětství. Klasika "Kámen-Nůžky-Papír" provázela každého z nás. V této online hře si můžete virtuálně zavzpomínat. Hrajete proti počítači, pravidla jsou předpokládám každému naprosto jasná :).
Word Quest
Ostatní - 3x
Příjemná online hra, která vás zabaví a ještě něco naučí. Na začátku hry vám jsou náhodně vybrána písmena, ze kterých budete skládat anglická slovíčka. Je to docela makačka, ale nebojte - zásoba slov je ve hře docela velká.
Insectonator
Ostatní - 7x
Zabijte veškeré brouky, housenky, které vám pochodují pod ruky. Držíte kamenní, a to můžete po nich házet. Tak se dejte do práce a získavejte různá ocenění. V této hře musíte stále bojovat, až do konce.
Muffin the Star Hunter
Ostatní - 1x
Vybaveni třemi životy se vydáte na cestu kde na vás čeká mnoho nástrah a protivníků, kteří vypadají jako nějaké zvířátka, když na ně skočíte tak je zneškodníte, ale pozor znovu se objevují, takže utíkejte dál..