Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Park My Car
sponzorované odkazy

Park My Car

Hrajete online hru Park My Car

V této hře se stanete parkovačem na jednom prestižním večírku a budete parkovat auta.Tato luxusní drahá auta patří světoznámým hvězdám.Proto je nesmíte poškrábat ani nijak jinak poškodit.Hra je omezena časem a tak musíte pracovat rychle a precizně.

ovládání hry Park My Car

Šipky - pohyb, Mezerník - troubení/střelba • 4.04 MB • 73x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Make Chuck Norris Cry
Ostatní - 13x
Zkuste si zdánlivě nemožný úkol - rozbrečet Chucka Norrise. Toto zadání na vás klade tato zajímavá logická online hra. Nutná znalost angličtiny.
Bomb Transport 2
Ostatní - 14x
Vaším úkolem je jet s vaším náklaďákem na určené místo a dorazit tam hlavně dřív, než bomba vybouchne. Pohybujte se opravdu opatrně, aby nespadla. Vylepšujte si svůj náklaďák penězma, které si vyděláte.
Chicken House 2
Ostatní - 69x
Odstraňujte veškeré objekty a to tak, abyste zabili tyto kuřátka. Tak se do toho dejte a snažte se je zabít. Musíte logicky rozříznout třeba kládu a to tak, aby kousek spadl na toto kuřátko.
Demoman
Ostatní - 21x
Vžijte se do sympatického řidiče demoličního vozu, který má za úkol vylepšit postupně celé město. Cílem je zbourat všechny staré budovy a místo nich postavit nové. V každé úrovni je jiný úkol. Vše je vždy názorně vysvětleno.
Nudist Trampolining - naháč na trampolíně
Ostatní - 13x
Vtipná minihra s naháčem v hlavní roli. Hrdina oděný pouze ve fíkovém listu předvádí parádní triky na trampolíně. Ovládá se šipkama a numerickou klávesnicí.
Farm Mania
Ostatní - 678x
Máte vlastní farmu a Vašim úkolem je vypěstovat různou zeleninu, chovat zvířátka a mnoho dalšího. Za každou prodanou věc dostanete určitý počet peněz, díky, kterému se dostanete do dalšího kola. Je to parádní superhra pro všechny virtuální farmáře.
Car Thief Parking
Ostatní - 914x
V této hře je vaším úkolem ukradnout dané auto. Dejte se do toho a snažte se dojet na místo určení, přes parkoviště plných aut. Dávejte si velký pozor, abyste ho nepoškodili. Do daného auta musíte nejprve nastoupit...
Youda Camper
Ostatní - 29x
Každý jistě zná různé budovatelské hry - například vystavět co nejsilnější vesmírnou základnu či vojenské sídlo. V téhle hře nebudete mít až takové ambice, ale i přesto vaše snaha bude prospěšná ostatním - budete totiž stavět Kempingové centrum. Výtečná Youda hra je také Survivor 2. Rozhodně zkuste.
Sunshine Shopaholic
Ostatní - 24x
Máte rádi nakupování a utrácení peněz za oblečení a nejrůznější drobnosti? Dostatek této kratochvíle si můžete užít ve hře Sunshine Shopaholic. Vaším úkolem je posbírat co nejvíce dárků a zboží, které můžete celkem třikrát vyměnit za peníze. Ovšem pozor, nesmí vás chytit vaše přítelkyně nebo přítel. Dejte také bacha na psa a na nebezpečí číhající na silnici...
Havy Tow Truck 2
Ostatní - 51x
Pěkná gameska, ve které se stanete zaměstnancem odtahové služby. Jako první musíte nalézt cestu k vozidlu, které je nutno odtáhnout. Poté jej odtáhněte a cestou dodržujte dopravní předpisy, hlavně bacha na chodce.
Chubby Hamster
Ostatní - 60x
Pěkná úniková online hra s křečkem, který by rád zdrhl z klícky. Pomůžete mu? K útěku budete potřebovat najít správný postup, což znamená klikání na předměty a hledání souvislostí, které by vám mohli pomoci.
Precision Parking
Ostatní - 42x
V této hře musíte opravdu přesně zaparkovat na své místo. Zaparkujte zadkem tam kde má být. Poté co zaparkujete, tak budete vyzvání k přeparkování tohoto automobilu. Dávejte si pozor, abyste ho nikterak nepoškrábali.
Dolphin Oplympics
Ostatní - 253x
Máte rádi delfíny? Tak to je pro Vás tato hra tou pravou. Pomocí šipek si vyzkoušejte, jak těžký úkol má delfín, když musí udělat jeden ze svých triků. Vašim úkolem v této skvělé hře je udělat co nejvíce triků během dvou minut a získat tak největší skóre.
Cargo Retriever
Ostatní - 14x
Zahrajte si na řidiče kamionu, který má za úkol naložit bedny. Jezděte po městě a dobře sledujte okolí silnice, jestli se tam nenachází bedna s nákladem. Jsme zvědaví, zda se vám zadaří najít všechny bedny.
Fidget Spinner Designer
Ostatní - 27x
Mánie okolo fidget spinneru dorazila i k nám. V této jednoduché online hře si můžete zkusit navrhnout vlastní design spinneru. Vyberete si pozadí, dále vzorky designu a nemůžeme zapomenout ani na fancy efekty. Množství kombinací je ohromné.