Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Arcane

Hrajete online hru Arcane

V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.

ovládání hry Arcane

Myš - míření, útok, W,S,A,D - pohyb, Mezerník - změna typu zbraně, R,T,E - změna zbraně • 5.39 MB • 651x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Indestruc 2 Tank
Akční hry - 22x
Znáte všechny ty střílečky, kde musíte bomby vystřelovat? V této hře si můžete prozměnu vyzkoušet bomby zachytávat a následně tak srážet prolétající bombardéry. Dokážete je všechny zničit? Pusťte se do hry a ukažte co ve Vás je. Jak daleko se dokážete probojovat?
Anti Christ Robot
Akční hry - 22x
Cílem této akční hry je v roli robota tropit zlo a odolávat útoku policistů. Robota ovládáte šipkama, mezerníkem je střelba, klávesou B házíte granáty a klávesou V je útok. Hra má 10 MB, proto se bude déle načítat.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 16x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Kingdom Bow
Akční hry - 7x
Zbavte se svých nepřátel. Vyberte si ze tří her, které chcete hrát a poté se pusťte do střílení. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Jako zbraň máte pouze luk. Pomocí myšky si určete směr a délku doletu. Zvládnete to?
Cubi Kill 3
Akční hry - 1873x
Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.
The Terraspheres
Akční hry - 32x
The Terraspheres je akční hra, ve které si užijete pořádnou porci střílení. Musíte přeskakovat mezi malými planetami a na všech potřebujete zlikvidovat nepřátele. Během bojů můžete využít střelnou zbraň, nebo se pokuste nepřátele odrovnávat chladnou zbraní v co největším utajení. Dávejte si zároveň dobrý pozor na všudypřítomné alarmy.
Island Colonizer
Akční hry - 3x
Island Colonizer je perfektní akční střílečka. Cílem hry je ochránit váš ostrov před vpádem kolonizující armády. K dispozici máte pět různých zbraní, které jsou účinné nejen proti pěchotě, ale také proti vrtulníkům.
Destructo Tanks
Akční hry - 3x
Zběsilá akční bitva tanků, to je online hra Destructo Tanks. Váš těžkotonážní tank ovládáte klávesami A,W,S,D a myší. Nejprve si prostřílejte cestu přes zábrany a poté směle na soupeře. Zábrany můžete také využít jako krycí místo.
Matrix Rampage
Akční hry - 21x
Pěkná akční hra s hlavním hrdinou Matrixu. Náš Neo má za úkol vypořádat se se všemi nepřáteli v paneláku, a beze zbraně to nebude snadné. Proto je nejlepší co nejrychleji sebrat některému z agentů pistoli.
Jungle Rumble
Akční hry - 20x
V roli mladého chlapce se vydáte do světa plného nestvůr. Zažijte boje, kterým nechybí snad nic. Ze začátku budete moci využívat pouze kopy a pěstní rány, ale postupem času se vám otevřou další speciální chvaty.
Last Line Of Defense
Akční hry - 18x
Luxusní střílečka se zombíky. Díky záhadnému viru se svět plní mutanty. Dosud přežila pouze hrstka nešťastníků, kteří se musejí bránit hordám nepřátel. Jedním z nich jste i vy. Vyzbrojte se a koste vlny mutantů. Hra je poměrně těžká, skládá se z 25 vln nepřátel.
Portal Defenders
Akční hry - 49x
Na začátku hry Portal Defenders máte možnost vybrat si jednu ze dvou nabízených postaviček, přičemž každá z nich má jiné schopnosti. Postav se ve hře nachází ještě mnohem více, nicméně ty si musíte postupem času odemykat. Z různých portálů přichází podivní nepřátelé, které potřebujete zlikvidovat, jinak vám namlátí.
Battle of Britain
Akční hry - 34x
Zahrajte si adrenalinové vzdušné souboje v této super letecké gamesce. Děj hry se odehrává v oblacích nad Anglií, kde právě probíhá velká letecká bitva. Ubraňte se útokům německých letadel a poražte je.
Operation Graduates
Akční hry - 20x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.
Zombie at the Gates
Akční hry - 15x
V této hře hrajete za krále, který musí sbírat různé mince a suroviny. Dávejte si hodně velký pozor na zombíky, kteří vás budou chtít zničit. Po každé úspěšne úrovní si můžete vše vylepšit. Tak se do toho dejte.