Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Arcane

Hrajete online hru Arcane

V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.

ovládání hry Arcane

Myš - míření, útok, W,S,A,D - pohyb, Mezerník - změna typu zbraně, R,T,E - změna zbraně • 5.39 MB • 539x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Presidential Paintball
Akční hry - 14x
Pěkně zpracovaný paintball s vysokou hratelností. Vyberte si svého prezidentského kandidáta a vyražte ovládnout Bílý dům. Dobře miřte a nenechte se překvapit, pokud vám dojdou náboje.
hra v Unity3D
Angry Orcs FPS
Akční hry - 14x
Pokud máte rádi zběsilé FPS střílečky, tak si tuto akční gamesu nepochybně oblíbíte. Cíl je naprosto jednoduchý - zničte všechny nepřátele, kteří vám zkříží cestu. Hra má vydařenou grafiku a je v tehnologii Unity3D.
Belter
Akční hry - 22x
Ve vesmíru se to zase jednou mele, a tak vám nezbývá než to tam čistit. Postřílejte všechny meteority, které by vás mohly ohrozit. Máte spoustu munice, tak s ní nešetřte, vždyť jde o bezpečnost celého vesmíru.
Blitz Blaster
Akční hry - 36x
Klasická střílecí arkáda s cizáky, vesmírem, bombami, upgrady, krystaly, lejzry... zkrátka se vším, co má správná superhra obsahovat. Prostřílejte si cestu přes hordy nepřátel.
Epic Time Pirates
Akční hry - 76x
V této velmi pěkné online hře budete vést partu pirátů, kteří cestují v čase. Postupně se prostřílejte přes 20 náročných levelů a dokažte, že jste hráči akčních her s opravdu vysokým skillem.
Zombie Hearts Chicken
Akční hry - 20x
Akce plná nemrtvých monster, které budete ovládat. Zombie dostaly chuť na kuřátka. Vaším úkolem tak bude pochytat co největší počet kuřat. Ovšem pozor na nejrůznější překážky, které se vám postaví do cesty.
Bang Heroes
Akční hry - 5x
Ocitáte se jako malý kovboj v krásném westernovém městečku, který přepadli strašní bandité. Vašim úkolem bude vypořádat se s nimi a s dalšími různými příšerkami, které se Vás snaží zabít. Na začátku hry budete mít i nápovědu, kterou jistě rádi využijete.
Spear and Katana 2
Akční hry - 48x
I ve druhém pokračování hry s názvem Spear and Katana se dostanete do starověkého Japonska, kde se postavíte proti velkému množství nepřátelsky naladěných válečníků. Nejprve si zvolíte svého bojovníka nebo bojovnici a vyberete mu zbraň spolu s vlastnostmi. Poté už se můžete vydat vstříc všem nebezpečím.
Intruder Combat Training
Akční hry - 20x
V této hře hrajete za několik vojáků se kterými musíte zabít nepřátele před vámi. Máte omezený počet střel, tak si to hlídejte. Dávejte si pozor na velmi hořlavé látky, protože můžou vybouchnout a vás zabít.
Ninjotic Mayhem - řežba se zombíky
Akční hry - 552x
Dokážete se ubránit krvelačným zombie v této dynamické online hře? Zombíci na vás míří ze všech stran, proto je nutné skvěle ovládat útočné chvaty. Můžete házet šurikeny, ovšem ty nezpůsobí tolik újmy jako mávnutí mečem pěkně z rozběhu :-). Hra Ninjotic Mayhem se ovládá pouze klávesnicí. Vzhledem k velikosti se bude načítat delší dobu.
Crazy Flasher 2
Akční hry - 29x
Přichází druhé pokračování poměrně oblíbené hry s názvem Crazy Flasher. Vydáte se do pouličních bojůvek, kde si musíte poradit. Můžete mít zbraň, ale klidně i holé ruce. Nepřátelé přicházejí úplně ze všech stran, takže se musíte mít neustále na pozoru. Likvidací nepřátel lze získat různé další bonusy.
Armed with Wings 2
Akční hry - 37x
I druhé pokračování bojové hry s názvem Armed with Wings si jistě zaslouží naši pozornost. Dostanete možnost pokračovat v akčním běsnění, kdy máte opět za úkol zlikvidovat veškeré nepřátelské jednotky, které se nacházejí na hrací ploše. Hra má v sobě obsaženu celou řadu různých speciálních útoků, na něž musíte přijít.
War games
Akční hry - 20x
Tuhle hru tu máme pro všechny fanoušky výborného Paint Ballu. Jste na vojenské výcvikové mapě a vašim úkolem je zasadit co nejvíce barevných ran do svých protivníků. Samozřejmě za to dostáváte body.
Sketchbook Samurai
Akční hry - 604x
Akční hra, ve které budete v roli samurajské hrdinky bojovat s několika typy nepřátel. Použít můžete několik druhů útoku mečem. Útoky nepřátel můžete blokovat a také před nimi uskočit. Některé postavy vám po smrti zanechají bonus.
hra v Unity3D
Robot Rampage 2
Akční hry - 648x
Pěkná 3D hra v Unity. Kačer Dodgers a Marvin dostali za úkol jednu nebezpečnou misi. Musejí za každou cenu zastavit invazi robotů. Není mnoho času, takže se hned dejte do hry a do boje proti zlotřilým mechům.