Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Arcane

Hrajete online hru Arcane

V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.

ovládání hry Arcane

Myš - míření, útok, W,S,A,D - pohyb, Mezerník - změna typu zbraně, R,T,E - změna zbraně • 5.39 MB • 1533x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
hra v Unity3D
TACTICAL REBELS
Akční hry - 40x
Vytvořte si online server a dovolte dalším hráčům se připojit k vaší hře. Potom začne tuhý těžký boj plný odlétajícího masa a akční zábavy. Hra je poměrně rozlehlá, proto se snažte najít nepřítele jako první.
Kermix
Akční hry - 23x
I s jednoduchými geometrickými útvary lze vymyslet parádní hru s vysokou obtížností a skvělou hratelností. Ovládáte svoji kuličku tak, abyste posbírali všechny mince v levelu a dokončíte ho tím, že se vrátíte zpět ke kostičce (zelené).
Batman Defend Gotham
Akční hry - 510x
V této hře máte možnost spatřit neohroženého hrdinu Batmana a pár jeho nových akčních kousků, které předvádí při obraně města Gotham. Ovládejte postavičku a dejte zločincům pěkně do kožichu. Hra se ovládá klávesami Z, X, C a šipkama.
Driving Demolition
Akční hry - 39x
Pěkná akční onlinovka především pro klučičí hráče. Budete ovládat jeep, s kterým si zahrajete vražednou misi. Rozjeďte se na plný plyn a hupsněte na skupinku vojáků a výzbroje. Ve vhodný okamžik auto odpalte a kochejte se spouští.
Railroad Rampage
Akční hry - 21x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.
Destructotruck
Akční hry - 1802x
Máte opravdu velký a silný tahač, velkou rampu a velké množství věcí, které čekají pouze na to, až budou zničeny ničící silou vašeho tahače. Čím více spouště docílíte, tím více bodů získáte. Ve hře nechybějí upgrady.
hra v Unity3D
CS Portable
Akční hry - 27x
Výborný klon legendární akční hry Counter Strike. Skvělá hratelnost, super efekty a 3D grafika. Můžete si zahrát jak singleplayer, tak i po netu s více hráči, takže hra pak vydrží opravdu na dlouho. Vzhůru do akce.
Zombie at the Gates
Akční hry - 15x
V této hře hrajete za krále, který musí sbírat různé mince a suroviny. Dávejte si hodně velký pozor na zombíky, kteří vás budou chtít zničit. Po každé úspěšne úrovní si můžete vše vylepšit. Tak se do toho dejte.
GUNROX Once Upon A Time In Gibson
Akční hry - 283x
Tři postavy mají tři odlišné příběhy, které se odehrávají v městečku Gibson. Zjistěte, co se ukrývá za tajemství v této akčně laděné hře s perfektní grafikou a hratelností na dlouhé hodiny.
The Breach
Akční hry - 45x
Ocitáte se v poměrně nekomfortní situaci, kdy se aktivoval bezpečnostní protokol, což značí jediné - vážné nebezpečí. Hlavní hrdina se vydává prozkoumat situaci a cestou zjistí, že vzduch je kontaminovaný, takže je na místě ochranné oblečení. Vydejte se do boje, protože základna potřebuje ubránit před vetřelci. Brzy začnete přicházet na kloub celé situaci.
Mad Mech
Akční hry - 262x
Naše země je pod útokem nepřátelských jednotek. Vy v roli super robota, který je vybaven super moderními zbraněmi, budete muset čelit útokům nepřátel a pokusit se je zastavit a ochránit tak zemi před zničením.
Alternate Commissar
Akční hry - 20x
Nekompromisní akční střílečka, nic víc, nic míň. Avšak to k zábavě plně stačí. Ve hře Alternate Commissar na vás čeká celkem osm různých nepřátel. Vaším úkolem je kosit vše, co vám vstoupí do cesty. Ovládání je popsáno ve hře, bohužel je trochu nemotorné a nelze změnit.
One Button Vania
Akční hry - 30x
Další z plejády plošinovek a skákaček. V této pěkné superhře budete bojovat proti spoustě nepřátel a také překonávat mnoho různých překážek. Snažte se sbírat pomocné předměty (meč) a bonusy. A hlavně pozor na nebezpečí.
Rush Race - řežba na silnici
Akční hry - 26x
Pěkně ostrá akce vás čeká v chytlavé akční hře Rush Race. V roli řidiče supertajného vozu máte za úkol zneškodnit šíleného vědce Villianteho. Než se k němu dostanete, tak vás čeká opravdu nelítostný souboj s nepřátelskými jednotkami.
Ownage Burst
Akční hry - 26x
Parádní akční online hra Ownage Burst vás zavede do boje proti hordám nepřátel. Zpočátku si chabým nepřítelem poradíte, ovšem velice záhy nastoupí elitní střelci s lepšími zbraněmi a to už není taková brnkačka. Využívejte úkryt za auty a nebojte se použít granáty :).