Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Desktop TD

Hrajete online hru Desktop TD

Všechny noční můry se splnili, příšery začali útočit na váš psací stůl. Postavte na něj obranné věže a pokuste se je zastavit dřív, než vám udělají neplechu po celém stole a pokoji. Přemůžete je?

ovládání hry Desktop TD

Myš - pohyb • 0.38 MB • 21x

Tip Zkuste novou hru s koňmi.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Little Farm Protect
Strategie - 33x
Pěkná obranná online hra, ve které budete chránit vaši malou farmičku před zlovůlí útočných prasat. Dobře miřte, vylepšujte a nenechte prasátka dojít až k farmě. Zvládnete všechny útočné vlny?
Jungle Hunting
Strategie - 22x
Máte za úkol obránit svoji vesničku před různými brouky, kteří se na vás ženou z džungle. Budete muset rozmístit domorodce podél cestiček kudy brouci chodí a domorodci je zničí svými zbraněmi.
Governor of Poker - skvělý poker
Strategie - 41x
Výborně zpracovaná hra, ve které se budete snažit koupit všechna města v Texasu. Postupně se zúčastníte turnajů v pokeru Texas Holdem. Pokud vyhrajete dost peněz, tak si můžete koupit domy, které vám budou vydělávat. Ve finále se nakonec utkáte s největším hráčem pokeru.
Penguin Diner 2
Strategie - 21x
Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.
Tinysasters 2 Rise Of The Nexus
Strategie - 17x
Poměrně promakaná strategická super hra, ve které budete budovat svou říši a objevovat nová území. Nejprve postavte malé městečko. V něm nesmí chybět pila na zpracování dřeva a farma na pěstování plodin. Postupem času a vylepšováním stavte nové budovy.
Factory Kingdom
Strategie - 13x
Perfektní online hra, která se zabývá simulací chodu firmy. A o jakou firmu půjde? Budete řídit továrnu na oblečení. Musíte se starat o zaměstnance, aby odváděli svou práci na 100% a továrna dobře prosperovala.
Nanowar 2
Strategie - 16x
Hra Nanowar je poměrně netradiční svým zaměřením. Dostanete se totiž do lidského organismu, kde se musíte bránit před nebezpečnými bakteriemi. V těle probíhá nekonečná válka dobra se zlem a vy se v této hře postavíte na stranu dobra. Velkou výhodou této hry je, že počáteční instrukce si můžete přečíst v češtině.
Castle Wars 2
Strategie - 66x
Luxusní tahová strategická superhra, která se hraje kartami. Castle Wars 2 je pokračování úspěšné a oblíbené hry Castle War, je to velmi chytlavá gamesa pro milovníky strategických karetních her. Cílem je zničit nepřátelský hrad.
Pixel Monsters
Strategie - 5x
Pixel Monsters je originální tahová strategická online hra, ve které si nejprve nakreslíte svého pixelového bojovníka a poté se dáte do boje. Při samotném boji pak vybíráte útok, obranu, speciální útoky nebo například zjištění informací o protivníkovi.
Final defense 2
Strategie - 7x
Výborná strategická obranná hra. Máte svoji pevnost, kterou musíte za každou cenu ochránit. Postupně vydělejte peníze, za které si budete moci pořídit cenné upgrady a některá vylepšení. Zábava na dlouhé hodiny.
Carrot Fantasy Extreme 2
Strategie - 17x
Originálně pojatá strategická obranná gamesa pro milovníky tohoto typu her. Tentokrát se budete snažit ubránit mrkev, na kterou mají choutky nejrůznější živočichové z moře. Stavte a vylepšujte věžičky.
Ink Battle
Strategie - 9x
Velmi působivá online hra s vojáky a se slovy. Že to je zvláštní kombinace? Ani ne, jen se sami přesvědčte. Braňte svoji knihu psaním slov a získáváním many. Jakmile budete mít dostatek many, tak můžete vypustit vlnu vojáčků.
Adventure Ho!
Strategie - 383x
Adventure Ho! je pěkná tahově založená strategická online hra. Nejprve si zvolíte jednoho ze čtyř hrdinů a poté se již vydáte za bojovým dobrodružtsvím. Postupně svého bojovníka vylepšujte.
Hands of War Tower Defense
Strategie - 86x
Tato hra patří mezi tvz. tower defense hry. O co v nich jde? Snažíte se rozestavět obranné věžičky, vylepšovat je a nedovolit vlnám nepřátel, aby dosáhly až k vaší základně. Podaří se vám odolat všem útokům?
Lord of War
Strategie - 14x
Tato hra vás zavede do starověké války, ve které budete muset bránit příjezdové cesty. Vše zvládnete jen tehdy, pokud budete uvažovat strategicky a kolem cest rozmístíte obranné věže, které nepřátele zastaví.