Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Desktop TD

Hrajete online hru Desktop TD

Všechny noční můry se splnili, příšery začali útočit na váš psací stůl. Postavte na něj obranné věže a pokuste se je zastavit dřív, než vám udělají neplechu po celém stole a pokoji. Přemůžete je?

ovládání hry Desktop TD

Myš - pohyb • 0.38 MB • 381x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Defender Hold the Holly Pig
Strategie - 9x
Naprosto perfektní online hra ve stylu tower defense. Budete tedy chránit svaté prasátko. Rozestavte obranné věžičky a snažte se zabránit postupu příšerek, které mají zálusk na vaše prase.
Xeno Tactic - super strategie
Strategie - 4x
Xeno Tactic je výborná strategická online hra. V celkem 6 mapách musíte zabránit nepřátelským jednotkám, aby prošly vaším bludištěm. Bludiště postupně vystavíte z obranných věží, které můžete vylepšovat. Do 4. mise si bohatě vystačíte s plně vylepšenými základními věžemi. V 5. a v 6. mapě už budete muset zapojit další jednotky a strategické myšlení.
Artillery Rush
Strategie - 7x
Nastavte sílu a úhel odpalu. Pokuste se zneškodnit veškeré nepřátele, kteří jsou na druhé straně. Tak nabijte svůj kanón a vypalte to do nich. Pokračujte přes všechny úrovně této hry.
Aztec God
Strategie - 2x
Zajímavá online hra pro všechny náruživé hráče strategických her. Zahrajte si na aztéckého boha, pomáhejte svým ovečkám stavět velké paláce a naopak ničte všechny bezvěrce.
Prince of War
Strategie - 205x
Mladý princ vede svojí velkou armádu do boje. V této strategické hře se jeho armády ujmete a pokusíte se porazit všechny nepřátele, na které narazíte. A málo jich určitě nebude! Musíte si zabrat území, budovat silnou armádu, získávat peníze a zkušenosti, abyste posléze mohli zlikvidovat úplně každého.
Burger Restaurant 2
Strategie - 7x
Pokračování úspěšné superhry Burger Restaurant. Opět se setkáme s mladou hrdinkou, která si otevřela vlastní restauraci s prodejem hamburgerů. Podaří se vám úspěšně vyřídit všechny objednávky od hladových zákazníků?
The Dark Age
Strategie - 2x
Vaši nepřátele vám vyhlásili válku. Vy jste se stal generálem, který si bude muset své bojovníku kupovat a posílat je do boje. Pokuste se porazit soupeřovy bojovníky a vyhrajte svou bitvu života.
Hospital fun
Strategie - 1x
V této strategické online hře se podíváme do nemocnice. Vaším úkolem bude toto středisko řídit tak, aby bylo vše v nejlepším pořádku. Budete se starat o pacienty, ale také o vybavení nemocnice. V každé části je nutné ošetřit konkrétní počet klientů.
Bloons Tower Defense 3
Strategie - 6x
V této bláznivé hře bude vašim úkolem zničit nafukovací balonky. Rozestavějte kolem cest zbraně, které střílí hřeby. Balónky k vám budou přilétávat po předem nadefinované cestě, ale různou rychlosti a v odlišném počtu.
Infectonator : Survivors
Strategie - 4x
Zajímavá originální strategická super hra, která spojuje herní prvky z RTS straregií, tower defense her a management her. Vaším úkolem je vést udatnou skupinu přeživších a zůstat na živu. Snažte se ubránit útočícím zombíkům a najít záchranu.
GretoWars
Strategie - 1x
Skvěle hratelná online hra, která nás zavede do středověké bitvy. Ovládáte udatného bojovník a jeho nebojácnou družinu. Cílem je vylepšit své jednotky tak, abyste se porazili nepřítele a ovládli celý svět.
Story of Hero
Strategie - 1x
Ve světě nastaly vskutku krušné časy. Spasit naše nebohé životy může pouze hrdina. Tím není nikdo jiný než vy. Vžijte se tedy do role světového zachránce a ubraňte území před vlnami nepřátel. Jedná se o povedenou tower defense online hru.
Ultimate Defense 2
Strategie - 1x
Druhé pokračování oblíbené hry Ultimate Defense je tady a váš úkol se nemění. Stanete se vojevůdcem, který má za úkol ubránit se před nepřáteli. V každém kole vaši nepřátelé sílí a jejich počet se zvyšuje.
Necronator
Strategie - 6x
Na začátku hry Necronator si projdete poměrně užitečným tutorialem, kde se dozvíte všechny potřebné rady do začátku hry, abyste se zbytečně netrápili s tím, že nevíte, co vlastně dělat. Jedná se o zajímavou strategickou akční hru, kde se snažíte zlikvidovat všechno možné. Po grafické stránce se jedná o horší hru.
Underground Army
Strategie - 2x
Propracovaná real-time strategie s dobrou hratelností. Braňte za pomoci svých bojových jednotek vaše město a jeho obyvatele. Musíte vyrábět vojenské jednotky a vylepšovat důležité stavby. Ovládání je dobře vysvětleno ve hře.