Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Desktop TD

Hrajete online hru Desktop TD

Všechny noční můry se splnili, příšery začali útočit na váš psací stůl. Postavte na něj obranné věže a pokuste se je zastavit dřív, než vám udělají neplechu po celém stole a pokoji. Přemůžete je?

ovládání hry Desktop TD

Myš - pohyb • 0.38 MB • 155x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Forge of Empires
Strategie - 37x
Zahrajte si skvělou browserovou strategickou hru Forge of Empires. Začněte v době kamenné a postupně se přes jednotlivé epochy dostaňte na výsluní. Ve hře nechybí nic, co by správná strategie měla mít. Plánujte strategii, vylepšování a další úkoly ve hře.
Epic War 3
Strategie - 28x
Další z mnoha skvělých strategických her, ve které máte za úkol postavit skvělou armádu, díky které porazíte nepřátele. Záleží pouze na Vás, jak to uděláte a jestli tento nelehký úkol zvládnete. Neváhejte a zahrajte si tuto skvělou hru.
Adventure Ho!
Strategie - 226x
Adventure Ho! je pěkná tahově založená strategická online hra. Nejprve si zvolíte jednoho ze čtyř hrdinů a poté se již vydáte za bojovým dobrodružtsvím. Postupně svého bojovníka vylepšujte.
The Kings League Odyssey
Strategie - 21x
Opět je tu pokračování jedné z oblíbených her. V této strategické online hře se stanete hrdinným bojovníkem ve vašem království. Připojte se ke královské lize a poražte nepřítele. Více jednotek, více upgradů, více úkolů.... to je tahle super hra.
World Wars
Strategie - 24x
Pokuste se ovládnout celý svět v další světové válce. O vašem vítězství rozhodne hlavně náhoda. Budete totiž o území vašich nepřátel hrát kostky. Kdo hodí větší číslo, ten vyhrává a zabírá území nepřítele.
7 Seas Estates - realitní makléř
Strategie - 1x
Strategická hra 7 Seas Estates je velice podobná minihře Mansion Impossible. V roli realitního makléře nakupujete a pokud možno se ziskem prodáváte nemovitosti. Vaším úkolem je co nejrychleji vydělat sumu na koupi honosného sídla. Hra se ovládá klikáním myši. Sledujte hlavně růst nebo pokles ceny.
Cobra Squad Rescue
Strategie - 10x
Rozmístěte své jednotky po této mapě a pokuste se v této strategické hře obrátit útok nepřátel. Vaší misí je zachránit tým speciální jednotky od nebezpečných útočníků. V této hře si užijete spoustu zábavy.
Battle Gear 2.5
Strategie - 63x
Herní série Battle Gear se dočkala dalšího zajímavého pokračování a jistě ještě bude pokračovat. Jedná se o poměrně pěkně udělanou strategickou hru, ve které si vyberete jednu z nabízených aliancí a vydáte se bojovat o nadvládu nad světem. Volit také můžete hned z několika různých úrovní obtížnosti, což napomáhá hratelnosti.
The Canyon
Strategie - 17x
V této hře je Vašim úkolem ochránit své území před nepřáteli, kteří se snaží proniknout až na druhou stranu. Uděláte to tak, že rozestavíte různé obranné zbraně, díky kterým nepřátele zničíte. Určitě se u této hry nudit nebudete.
Bloons Tower Defense
Strategie - 36x
V online hře Bloons Tower Defense budete čelit útoku neposedných balónků. Postavte opičky, vrhače špendlíků, ledové a bombardovací věže tak, aby ani jeden balonek neprošel bludištěm. Hra má celkem 50 úrovní, není těžké ji dohrát na první pokus. Hned jak to bude možné, tak si pořiďte Super Monkey - vítězství je pak hračkou.
Cake Pirate 2
Strategie - 51x
Graficky skvěle vypadající superhra ve stylu obranných her Tower Defence. Rozestavte věže a jednotky, a odolávejte vlnám nepřátelských jednotek. Nezapomeňte na upgrady a strategické rozmístění věží.
hra v Unity3D
Wild Kart
Strategie - 183x
Unity3D hra, která vám ukáže skvělé možnosti tohoto vývojářského enginu. Ve hře budete ovládat malou formuli, s kterou se vydáte na závodní trať. Utkejte se v rychlostní soutěži s dalšími protivníky.
Garden Inventor
Strategie - 26x
Vlastníte zahradu, na které si pěstujete krásné květiny. Jenže teď se na vaši zahrádku žene parta škůdců, kteří jí vám chtějí zničit. Postavte kolem příjezdových cest zbraně, které jim v tom zabraní.
Strategy Defense 2
Strategie - 25x
Strategy Defense 2 už jak název napoví je druhý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?
Tower Battle -  bitva o věž
Strategie - 22x
Jste jediným obráncem tajemné věže. Bohužel se na ni zrovna chystá zaútočit horda nepřátel. Vaším úkolem je samozřejmě věž ubránit za všech okolností. K dispozici máte 20 perfektních zbraní. Opravdu parádní akční strategie.