Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Killer affairs

Hrajete online hru Killer affairs

Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.

ovládání hry Killer affairs

W,S,A,D - pohyb, Myš - střelba, 1-5 - výběr zbraně • 1.34 MB • 781x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Kung-Fu Fighter
Akční hry - 4x
Povedená bojová hra, která je ze začátku sice poměrně těžká, nicméně časem si vás jistě získá. A to nejen svou hezkou grafikou. V roli nadějného bojovníka se utkáte s těžkými soupeři.
Skies of War - parádní vzdušné souboje
Akční hry - 21x
Děj této hodně propracované letecké hry vás zavede do období 28 let po železné válce. Poražený nepřítel se stále snaží útočit na naše města, vy jste tu od toho, abyste všechny občany a města ochránil. V roli důležitého pilota musíte plnit nejrůznější bojové mise. Doporučuju pečlivě pročíst nápovědu. Vzhledem k vysokým detailům si tuto superhru pusťe ve větším okně.
R Shot
Akční hry - 26x
V této hře máte jasný cíl. Vzít do ruky pistoli a předvést jaký jste střelec. Máte před sebou terč, který se postupně vzdaluje. Vaším úkolem je trefit se do červeného kruhu. Nastavte si obtížnost a pusťte se do této skvělé hry.
Boxhead
Akční hry - 15x
Když se na vás valí hordy zuřivých (a k tomu hranatých) zombie, tak nemá cenu moc naříkat. Nejlepší je popadnout nějakou střelnou zbraň a začít je vyřizovat jednoho po druhém. O tom je i tato hra, klasická zombie střílečka.
Operation Desert Sabre
Akční hry - 39x
Vydejte se do válečné zóny, kde se stanete součástí jedné z bojových operací. Dostanete k dispozici tank, se kterým se musíte probojovat přes nepřátelské linie. Pokaždé musíte zlikvidovat co nejvíce nepřátel a najít si správnou cestu do další fáze hry. Že se nejedná o úplně jednoduchou práci, je jasné snad každému.
American Commandos
Akční hry - 23x
Skvělá akční střílečka z pohledu hráče (FPS). Hrajete za dobře vyzbrojeného příslušníka americké armády a vaší misí je likvidovat nepřátelské teroristy. Dobře miřte a snažte se přežít všechny útoky.
Bug Slayer
Akční hry - 31x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Power Ranger Power Shoot
Akční hry - 575x
Zahrajte si tuto velice zajímavou střílečku. Musíte odkoupnout vašeho hrdinu a získat tak dobrou snídani. Tato hra má několik úrovní, které musíte dokončit. Dejte se do toho a seberte veškeré dorty v této hře.
Achilles
Akční hry - 9x
Online hra Achilles vám umožní vžít se do role neohroženého bojovníka Achilla, který stojí proti přesile nepřátel. Na pomoc máte svůj ostrý meč a štít. Mrtvým nepřátelům můžete sebrat kopí, které pak můžete prohnat krkem některého útočníka.
Monster Hunt
Akční hry - 5x
V roli mladé dívky budete v této online hře bojovat proti všem monstrům na této zemi. Vaší zbraní se stane obyčejný luk a jeho šípy, kterými budete monstra odstřelovat. Dávejte si pozor na svůj vlastní život.
Noob Saibot Kreate a Fatality
Akční hry - 20x
Tajemný bojovník Noob Saibot se vypravil na dobrodružnou výpravu, na jejímž konci musí zlikvidovat obávaného nepřítele Sub-Zero. Už se mu to skoro povedlo, ale nyní přichází Noob Saibot pod vaše ovládání a můžete si tedy užít konečnou fázi bojového běsnění. Existují různé kombinace kláves, jak vybojovat vítězství.
Wink the game
Akční hry - 17x
Akční hra, která je spíše pro hardcore hráče. Abyste byli úspěšní, budete muset vypilovat ovládání a nenechat si ujít žádnou maličkost. Můžete se schovávat ve stínu, sbírat různé předměty a další věci.
13 Days in Hell - ďábelská akční řežba
Akční hry - 3x
Vaším úkolem je přežít plných 13 dní v pekle. Není to snadné, neboť se z každé strany objevují velice dotěrní nepřátelé. Zpočátku máte jen obyčejný kolt, nicméně časem si dokoupíte lepší zbraně, což je nutnost. Těžký boj začne zhruba pátý den.
Slime Road
Akční hry - 40x
Klouzejte, uhýbejte a ovládněte živou cestu ve hře Slime Road - dokonalé 3D cestě růstu a hbitosti! Slime Road vám nabízí vzrušující 3D zážitek, ve kterém se ujmete ovládání rychlého slizu pohybujícího se po nekonečné cestě. Při klouzání nezapomeňte sbírat slizy své barvy, abyste se rozšířili a zvýšili své skóre. Buďte však ostražití! Všude jsou rozesety překážky a jeden špatný pohyb může ukončit vaši sérii. Není to jen o rychlosti, ale také o strategii. Jak velký můžeš vyrůst? Jak vysoké skóre můžete dosáhnout? Ponořte se tedy do Slime Road a nasměrujte svou cestu k nepřekonatelnému skóre!
Operation Graduates
Akční hry - 20x
Ve své vesmírné lodi se vydáte na nebezpečné putování vesmírem. Budete při tom ničit jednu nepřátelskou jednotku za druhou. Je jich mnoho, a proto sbírejte bonusy, které vám dají lepší zbraně a celkovou výbavu.