Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Killer affairs

Hrajete online hru Killer affairs

Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.

ovládání hry Killer affairs

W,S,A,D - pohyb, Myš - střelba, 1-5 - výběr zbraně • 1.34 MB • 465x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
A Stick and his Kitten
Akční hry - 25x
Hrdinovi v této online hře ukradli jeho milované koťátko. Vaším úkolem je v každé úrovni porazit určitý počet protivníků a nakonec osvobodit své kotě.
Tech Wars
Akční hry - 29x
Zajímavá akční hra, ve které musíte postupně v každé aréně zničit nepřátelské stroje a teleporty. Po každé úrovni můžete vylepšovat své zbraně, případně opravit poškození. Hra se ovládá myší, klávesami A,W,S,D pak pohybujete svým válečným strojem.
3D Space Hawk
Akční hry - 23x
Nepřátelské letecké síly prolomily obranu na oběžné dráze a chystají se zničit Zemi. Vaším úkolem bude v roli elitního pilota zachránit naši modrou planetu. Sestřelte všechny nepřátelské stroje a na konci se utkejte s mateřskou lodí cizáků. Hra se ovládá myší a šipkama, rakety střílíte mezerníkem.
Ninja Guiji
Akční hry - 24x
Staňte se stínovým bojovníkem a utkejte se s mnohonásobnou přesilou. Vaším úkolem bude nepozorovaně se přiblížit k nepříteli a poté ho snadno zlikvidovat. Nejlepší je tedy plížit se ze zadu nebo ze stran. Někteří bojovníci vám to však svým pohybem neumožní a budete se s nimi muset utkat tváří v tvář. Při souboji si vyberete jednu ze možných zbraní k útoků a udeříte. Počítač vám podle přesnosti a síly úderu dané zbraně vypočítá, jak váš útok dopadl, což je na akční hru poměrně neakční. Nepřátelé jsou pořád stejní ale podle barvy kimona jsou buď silnější nebo slabší.
Ultimate Assasin
Akční hry - 23x
Chcete-li se alespoň na chvíli vžít do kůže nájemného zabijáka, pak ve hře Ultimate Assasin můžete. Nejedná se o nijak skvěle graficky zpracovaný kousek, nicméně hratelností je na hodně dobré úrovni. S černou tečkou se potřebujete dostat vždy ke svému barevnému cíli, ale cestou narazíte na nebezpečné nepřátele.
Strike Force Heroes
Akční hry - 32x
Děj této online hry se odehrává kdesi v tajemné laboratoři, která byla napadena neznámými vetřelci. Vy v roli vědce musíte tuto nepřátelskou sílu zastavit. Sami jsme zvědaví, zda se vám to povede.
Bug Slayer
Akční hry - 31x
V této hře je jen na vás, jaké ovládání si zvolíte. Vaším úkolem je sestřelit veškeré brouky, kteří kolem vás létají. Snažte se je všechny sestřelit. Tak se do toho pusťte a nezemřete.
Demons Down Under
Akční hry - 20x
Hra plná démonů a replikujících se nepřátelských stvůr. V roli nebojácného zajíčka budete ničit nepřátele. Samozřejmostí je vylepšování vlastností zajíce a mnoho zajímavých herních prvků.
Kane the Ninja
Akční hry - 24x
Stalo se něco špatného. Krásnou princeznu kdosi unesl. Král Kenjo vyslal 100 bojovníků, aby ji našli, ale nikdo se nevrátil. Mladý ninja Kane se o této smutné události dozvěděl a rozhodl se, že princeznu najde a nepřátele potrestá. V roli malého ninji se vydáváte na dobrodružnou cestu. Hra se ovládá šipkama, útok je "A", klávesou "S" volíte speciální útok (hvězdice, bomby).
Killing Road
Akční hry - 263x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Fighter Patrol 42
Akční hry - 23x
Parádní letecká válečná hra. Proleťte se bojovým letadlem P51 Mustang a zneškodněte německé jednotky Luftwaffe s vašimi přáteli za kulomety. Hra obsahuje těžkých 18 úrovní. Nechybí možnost upgradu zbraní a letadla. Výborná hra s výbornou hratelností.
Buccaneer
Akční hry - 2x
Na vašem výletu lodí vás přepadla pirátská loď. Teď budete muset bojovat o svůj holý život s několika piráty. Je jich mnoho, ale při sobě máte svůj věrný meč a také můžete využít kanón, který je na lodi.
Chraň počítač před viry
Akční hry - 14x
Jednoduchá česká online hra od Volný.cz. Cílem je myší ničit viry, kteří si to namířily k vašemu počítači. Online hra se ovládá šipkama.
Shadow Rising
Akční hry - 44x
Následujte statečného hrdinu jménem Kai v jeho boji proti démonům. Shadow Rising je výborná fantastická akční adventura, ve které zažijete pořádnou akční podívanou.
Forest Warrior
Akční hry - 26x
V džungli se usadil drapla a vašim úkolem v této online hře je ho najít a pokusit se ho zničit. Jenže cesta, kterou musíte podstoupit je náročná. Proto se pořádně připravte na mnoho nepřátel a bojů.