Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Killer affairs

Hrajete online hru Killer affairs

Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.

ovládání hry Killer affairs

W,S,A,D - pohyb, Myš - střelba, 1-5 - výběr zbraně • 1.34 MB • 269x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Elite Forces Defense
Akční hry - 730x
Další hra starého a známého typu, kdy musíte vybudovat dostatečně silnou obranu podél svojí přístupové cesty tak, aby se přes ni nedostali nepřátelé. Spousta možností eliminuje nudu, budete se bavit.
hra v Unity3D
Animal Hunter 3D
Akční hry - 59x
Chcete si zahrát sniperskou online hru, ve které budete lovit nejrůznější zvířata? Tato hra je právě z takové oblasti. Nabijte svou přesnou pušku a zkuste ulovit vlky nebo medvědy. V každé úrovni máte za úkol skolit konkrétní zvířata.
Spitfire: 1940
Akční hry - 39x
Luxusní akční superhra. Ve hře máte možnost zapojit se coby pilot Spitfire do boje o Británii. Zorganizujte obranu, postavte letadla, prozkoumejte špionážní zprávy a vyšlete špičkové spitfiry do střetu s Němci.
Effing Worms 2
Akční hry - 29x
Snažte se s tímto červem sníst veškeré lidi a pokuste se stále růst. Musíte nasbírat co největší skóre a zvětšit se na opravdu obrovskou velikost. Tak se do toho dejte a pochytejte všechny tyto lidi.
Cubi Kill 3
Akční hry - 1509x
Poměrně zajímavá hra s názvem Cubi Kill se dočkala již svého třetího pokračování, a jak to tak vypadá, pravděpodobně tím nekončí. Opět dostanete jedinečnou příležitost vypravit se do kanceláří, kde se můžete do sytosti vyřádit na nic neočekávajících pracovnících. Hra je poměrně dost brutální, takže by jí neměli hrát mladší děti.
Immortals Siege
Akční hry - 65x
Jak už sám název této superhry napovídá, půjde o dobývání pevnosti hordou nemrtvých zombíků. Ta pevnost je vaše, a taky povinnost ji ubránit. Takže vylepšujte zbraně a mějte opravdu přesnou mušku.
Spaceman vs. Monsters
Akční hry - 25x
Tento astrounaut je na různých planetách, na kterých bojujé s těmito monstry. V ruce držíte zbraň. Máte možnost nože, pistole, granátů a dalších věcí, jak tyto monstra zabít. V horní části hry vám ubíhá skóre...
Grossout
Akční hry - 12x
S naším politikem Grossem to nemá nis společného, i když by to tak mohlo podle názvu vypadat. Je to totiž netradičním způsobem zpracovaná bojová hra, kde body za vítězství slouží jako platidlo pro nákup upgradů.
Bunnies and Zombies
Akční hry - 13x
Tato super hra je ještě nedodělaná, ale je opravdu hodně zábavná. Na vývoji se podílel jen jeden vývojář, který schání profesionální programátory, aby mu pomohli pracovat na jiných projektech. V této hře ochraňte malé dítě.
Pirates Adventure
Akční hry - 13x
Zajímavá námořní bitva, ve které ovládáte veliký pirátský koráb a snažíte se potopit všechny nepřátele. Máte velice účinné dělové koule, a většinou stačí pár zásahů na zničení lodí a střílen protivníků.
Pico 2
Akční hry - 10x
Napínavá akční chodička u které si i určitě dobře zastřílíte, jen si dávejte pozor na životy, protože to není tak jednoduché. Vždy na vás čeká hlavní boss, kterého musíte zničit. Tak na nic nečekejte a užíjte si super hru..
A Stick and his Kitten
Akční hry - 25x
Hrdinovi v této online hře ukradli jeho milované koťátko. Vaším úkolem je v každé úrovni porazit určitý počet protivníků a nakonec osvobodit své kotě.
The Sniper
Akční hry - 43x
V této online hře se stanete klíčovou postavou, která bude mít za úkol vyčistit pobřeží od nepřátelských vojsk a tím zajistit další postup jeho jednotky. K tomu, aby se vám to povedlo musíte být ostražití a provést váš úkol v daném čase.
Novastrike
Akční hry - 19x
Novastrike těží svůj nápad z klasických stříleček z 80. let, vzdáleně připomíná Space Invaders. Ovládáte svůj malý kosmický koráb, kterým ničíte barevné koule. Občas se na obrazovce objeví čtvereček, který značí bonus.
Operation Desert Sabre
Akční hry - 39x
Vydejte se do válečné zóny, kde se stanete součástí jedné z bojových operací. Dostanete k dispozici tank, se kterým se musíte probojovat přes nepřátelské linie. Pokaždé musíte zlikvidovat co nejvíce nepřátel a najít si správnou cestu do další fáze hry. Že se nejedná o úplně jednoduchou práci, je jasné snad každému.