Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Killer affairs

Hrajete online hru Killer affairs

Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.

ovládání hry Killer affairs

W,S,A,D - pohyb, Myš - střelba, 1-5 - výběr zbraně • 1.34 MB • 1293x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Tank Trouble
Akční hry - 9x
Vyberte počet hráčů a pusťte se do tankové bitvy. Hra Tank Trouble vás neoslní grafickým ztvárněním, ale svou skvělou hratelností. V bludišti můžete mít maximálně 5 střel, s kterými se snažte zasáhnout protivníky. Je to neskutečně zábavná a chytlavá online hra.
Last Mars Tower
Akční hry - 35x
Ubraňte se před přicházejicími nepřátely. Musíte je rozstřílet a nasbírat nějaké skóre. Po každé úspěšné úrovni si budete moct věž nějakým způsobem vylepšit. Tak se do toho dejte. Je to opravda super hra.
HELLicopter
Akční hry - 46x
Akční gameska, která vás zavede do bitvy, kde probíhají těžké boje. Jako pilot vtrulníku máte jediný úkol - zničit všechny nepřátelské vojenské jednotky, které po vás budou nepřetržitě střílet. Je nutné vybavit se dobrým postřehem a přesnou muškou.
Day of Valor
Akční hry - 14x
V této hře se stáváte jakýmsi bojovníkem a Vašim úkolem je poprat se s různými nástrahami, které na Vás čekají v jednotlivých kolech. Budete se muset trefovat do terče, ničit slaměné postavičky a mnoho dalších věcí.
Magi: The Fallen World
Akční hry - 34x
Magi: The Fallen World vypadá jako opravdu hodně zajímavá hra. Jedná se o poměrně složitý kousek, takže hned ze začátku dostanete všechny potřebné instrukce v rámci tutorialu. Během okamžiku se setkáte s prvními nepřátelsky naladěnými tvory, kteří se vrhnou do útoku a vy je musíte zlikvidovat. Odhalte tajemný příběh.
The Last Dinosaurs
Akční hry - 36x
Skákačka, ve které poznáte malého dinosaura, který patrně přežil záhubu všech jeho předků a v poklidu žil v podzemí...tedy až do dnešního dne. Jinými slovy na vás čeká příjemná plošinovka se střílením.
Arcane
Akční hry - 927x
V této hře přijměte roli bojovníka, který svede boj s ne jedním mužem. Pokuste se vždy vyhrát a vybudovat si tak silnější pozici. Máte možnost nakupovat si i různé druhy zbraní, štítů a vylepšovat si své schopnosti.
Stop GMO 2
Akční hry - 45x
Střílečka s názvem Stop GMO se dočkala již druhého pokračování a právě nyní si ho můžete vyzkoušet. Dostanete se do podzemní oblasti, kde se pustíte do boje se zmutovanými rostlinkami. K dispozici máte celou řadu různých zbraní a trhavin, takže se nemusíte obávat, že by nebylo s čím bojovat. Nepřátel je ovšem velké množství.
Days 2 Die
Akční hry - 26x
V této hře je Vašim úkolem postavit se zombíkům a nepřijít přitom o svůj drahocenný život. Budete muset všechny zombíky zabít dříve, než zabijí oni Vás. Takže neváhejte a pusťte se do hry. Nudit se určitě nebudete.
Hobo Prison Brawl
Akční hry - 15x
Hobo se tentokrát dostal do křížku s policajty a se spoluvězni. Podaří se vám dostat se z vězení a překonat překážky ve formě vězňů a policie? Kopejte, dávejte údery pěstí, házejte předměty, zkrátka přežijte.
Fallout Racer
Akční hry - 37x
Akčních her není nikdy dost, obzvlášť v kombinaci s rychlými koly. Dostanete na starost speciální vojenské vozítko, které je pro případ boje vybavenou zbraní. Do cesty se vám postaví celá řada nepřátel, jež musíte zničit. Podobně kvalitních her příliš nevychází, a proto se Fallout Racer zařadí mezi ty kvalitnější kousky.
Temple Guardian
Akční hry - 39x
Pověřili vás úkolem přímo nejvyšší důležitosti. Musíte ochránit posvátný chrám, a to co nejlépe. Nepřátelé už se blíží, a vy musíte postavit kolem cest obranné věže, které by je zlikvidovali, než bude pozdě.
Penguinz
Akční hry - 38x
V této hře hrajete za tučňáka, který má za úkol postřílet všechny další tučňáky, kteří se na něj ženou ze všech stran. Hra je velmi dobře zpracovaná a velmi dynamická. Zničte je všechny, dostaňte se do dalšího kola a vylepšujte si své zbraně.
Hack Slash Crawl
Akční hry - 40x
Skvělá akční bojovka pro drsnější hráče. Ovládejte svého udatného bojovníčka a ničte všechny nepřátele. V této superhře na vás čeká mnoho soubojů, u kterých využijete i předměty, které cestou naleznete.
Bomb Jack
Akční hry - 26x
Tahle hra by si zasloužila jedničku za povedený nápad a velikou návykovost. Vyhněte se všem protivníkům v levelu, posbírejte všechny bomby a postoupíte do levelu dalšího. Jen nezapomeňte že to vždy nebude tak snadné jako ze začátku.