Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Killer affairs

Hrajete online hru Killer affairs

Zažijete nekompromisní přestřelky mezi svými nepřáteli v nočních ulicích jednoho města. Buďte ostražití a vždy připraveni. Nepřátel máte mnoho a ocitnete se s nimi v různých situacích. Volte správné zbraně.

ovládání hry Killer affairs

W,S,A,D - pohyb, Myš - střelba, 1-5 - výběr zbraně • 1.34 MB • 1809x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Warflash Level Pack
Akční hry - 29x
Máme tady super hru, ve které musíte prozkoumat obrovskou vojenskou základnu a sestřelit opravdu mnoho nepřátel, kteří jsou vlastně ochránci tohoto zařízení. Najděte východ v každé úrovní a hlavně přežijte.
Dummy Crusher
Akční hry - 31x
Snažte se v této hře zničit veškeré roboty. Dejte se do toho a shoďte na tyto roboty vše, co vám v této super hře dají. Abyste se dostali do dalších úrovní, tak je zapotřebí zničit všechny tyto roboty v této hře.
Comando 2
Akční hry - 46x
V roli elitního výsadkáře se budete muset vypořádat se svými nepřáteli v obtížných bitvách. Zažijete kruté přestřelky, ale musíte je přežít a zvítězit. Po každém kole si můžete své zbraně obměňovat.
Double Siege
Akční hry - 17x
Vedete válku se svým sousedem a teď si navzájem ničíte své hrady za pomoci kanónu. Hru si můžete zahrát se svým kamarádem na jednom PC. Dokážete správně zamířit a zničit soupeřův hrad dřív, než to udělá on vám?
Intruder: Combat Training 2x
Akční hry - 26x
Luxusní klučičí střílečka, ve které si zahrajete za ultimátního člena elitní vojenské jednotky. Vrhněte se do boje a sbírejte zkušenosti, kterými posléze odemknete lepší zbraně a vybavení. Svého vojáčka můžete docela hodně upravit - od zbraní, vzhledu až po doplňky.
Dead of Night
Akční hry - 25x
Tuhle taktickou hru si budou moci užít i ti, co nemají moc rádi zběsilé tempo, a bláznivé klikání sem tam je nebaví. Obraňte se před útokem ohavných Zombie, tohle je jediný cíl v této pomalejší hře.
SWAT Tank
Akční hry - 24x
Nabijte dělo tanku a vystřelte náboj tak, abyste zničili všechny nepřátelské vojenské jednotky. Munice je však poměrně omezená, proto je nutné velmi dobře mířit a reagovat rychle, protože nepřítel útočí velmi silně.
Toe Nail Wheel
Akční hry - 39x
Zkuste tuhle střílečku, ve které se budete snažit zdolat tajemný mozek. V jeho žoldu však bojují celé hordy nepřátelských jednotek. Ty se snažte ničit, vydělat tak peníze a za ty nakoupit nejrůznější vylepšení.
Star Rebellion
Akční hry - 22x
V této hře je vesmír ovládán tyrany a prostí lidé hledají svého hrdinu, který by je osvobodil. Staňte se vy tím hrdinou, který povede s tyrany mnoho bitev, porazí je a ukončí tak léta nekonečných muk.
Visible 3
Akční hry - 40x
S hrou Visible 3 se ocitnete v poměrně zajímavém světě. Musíte si totiž hlídat hned dvě roviny. Všude se nachází různé překážky, přes něž se musíte šikovně propracovat. Během postupu mezi úrovněmi si můžete zajít do obchodu s vylepšením. Jedná se o velice zajímavý nápad, jehož provedení vůbec nepokulhává.
Mario Shooting Enemy 2
Akční hry - 39x
Dnes se Super Mario rozhodl jednou pro vždy skoncovat se starými nepřáteli. Pokuste se běžet přes překážky, střílejte po nich. Vezměte do rukou zbraň a pomozte Máriovi v eliminaci nepřátel centimetr po centimetru.
Swords and sandals 2
Akční hry - 44x
Pokračování úspěšné gladiátorské hry. Nyní můžete využít také služeb kouzelnice a mnicha. Druhý díl je o velký kus dál než díl první. Rozhodně doporučuju, nebudete litovat :). Tak schválně, do kterého turnaje se až dostanete?
hra v Unity3D
Verdun
Akční hry - 26x
Hra v unity3D isnpirovaná krvavou řežbou z první světové války - bitvou u Verdunu v roce 1916. Unikátní online hra pro více hráčů, která vás zavede do zabahněných zákopů první světové války. Zkuste přežít,
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 3x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Xtreme Firepower
Akční hry - 30x
Akčně strategická řežba pro milovníky drsnějších online her. Vyzbrojeni silnou brokovnicí se postavíte vlnám nepřátel, které musíte udržet od svého úkrytu. Hra nabízí mnoho úrovní, které jsou poměrně těžké.