Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ghost Train Ride
sponzorované odkazy

Ghost Train Ride

Hrajete online hru Ghost Train Ride

Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?

ovládání hry Ghost Train Ride

Pohyb - šipky • 2.53 MB • 1841x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
The Simpson Bike
Ostatní - 237x
Snažte se v této simspon hře dojet na konec úrovně v pořádku. V této super hře bude zapotřebí, abyste posbírali veškeré koblihy, které v této hře najdete. Tak se do toho dejte a překonejte všechny překážky.
Frenzy Christmas
Ostatní - 47x
Pěkná vánoční online hra, ve které budete pomáhat Santovi s předáváním dárečků. A jak hra začíná? U dveří se objeví človíček toužící po dárku. Dárek vybere váš pomocník a vy pak dáreček předejte zákazníkovi.
Digestion Game Quiz
Ostatní - 31x
Velmi pěkná vzdělávací hra, která otestuje vaše znalosti jak angličtiny, tak i znalostí lidského těla. Tentokrát se test zabývá detailně travicím traktem v lidském těle. Dokážete kvízem projít?
Kings win
Ostatní - 20x
Dva králové se kdovíproč nějak nepohodli, a tak to teď řeší velikou námořní bitvou. V čele modré strany budeš stát ty a snažit se potopit dělovými koulemi potopit všechny nepřátelské lodě. Miř přesně.
hra v Unity3D
Kogama: Crazy Coasters
Ostatní - 72x
Tak trochu bláznivá online hra v unity3D. Budete hrát za malého panáčka, který objevuje podivuhodný svět ne nepodobný Minecraftu. Hra se ovládá klávesami a,s,d,w, skok je mezerníkem.
GabCab
Ostatní - 283x
Pěkná strategická superhra pro chytré hráče. Vaším úkolem je udržet dopravní systém v chodu a dostat bez problémů všechny pasažéry do jejich místa určení. Opravdu zábavná online hra.
Pimp my peugeot
Ostatní - 44x
Tahle hra je důkazem toho, že ne všechny autíčkové hry jsou pro kluky. Tady najdou hlavně vyžití všechny malé parádnice, protože je hra laděná spíše do holčičího stylu. Máte na výběr spoustu možností, jak vylepšit svoje vozidlo.
Funny Girlfriend
Ostatní - 31x
Tato dívka nemá ráda, když ji její kluk nekoupil dárek. Takže ho tato dívka začala mlátit přímo v obchodě. Vaším úkolem je s touto kytarou odpálit tohoto kluka co nejdál můžete.
Boy
Ostatní - 2018x
Je to velice jednoduché ztratit se v tomto malém světě, ještě k tomu, když následujete tuto roztomilou kočičku. Jeďte na této tříkolce a pokuste se obnovit spravedlnost na tomto světě. Tak se do toho dejte.
Alien Truck
Ostatní - 14x
Tento vetřelecký vůz má opravdu na spěch. Jeho úkolem je převážet vzácné krystaly. Chopte se tedy volantu a splňte všechny úkoly, cestou nesmíte ztratit žádný krystal.
Mine Blocks 2
Ostatní - 34x
Pěkná skákačka a bludišťovka ve stylu legendy Minecraft.  Snažte se dolovat zlato a stavět nejrůznější herní objekty. Pokud jste věrnými fanoušky hry Minecraft, tak vás tento klon určitě potěší.
El Emigrante
Ostatní - 24x
Ve Spojených státech amerických se velice často vyskytují emigranti z jiných států. Jednou z největších emigrantských menšin jsou Mexičané. Staňte se jedním z nelegálních emigrantů ve hře El Emigrante. Potřebujete se za každou cenu vyhnout kontaktu s některým z policistů, což jistě nebude jednoduché.
Shiftarium
Ostatní - 3035x
V této hře se musíte dostat do cíle a to tak, že si budete pomáhat několika portály. Tak se do toho dejte a udělejte pro to opravdu všechno. Tato hra má několik úrovní v této hře. Je to opravdu super hra.
Santa Airplane
Ostatní - 38x
Santa letí ve svém letadle a musí posbírat veškeré dárečky, aby je mohl doručit dětem. Dávejte si přitom pozor na zlá letadla, která vás budou chtít zničit. Pokud nebudete stíhat, tak si hru můžete na chvíli zpomalit.
Stabby
Ostatní - 8x
V této trošku brutální animaci se můžete podívat, jak to může dopadnout, když si budete chtít dát pearcing. Podívejte se na chlápka, který přijde do salónu a vybere si extra velký pearcing. Jak si s tím chlápek poradí?