Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Ghost Train Ride
sponzorované odkazy

Ghost Train Ride

Hrajete online hru Ghost Train Ride

Usedněte na šílenou a strašidelnou horskou dráhu a pokuste se dojet v této hře až do konce bez jediné nehody. Na horské dráze se budete vozit z mnoha příšerkami, které nesmíte zabít. Podaří se vám to?

ovládání hry Ghost Train Ride

Pohyb - šipky • 2.53 MB • 17x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Ostatní"
Manole
Ostatní - 27x
Manole je velice chytlavá hříčka. Princip je úplně primitivní, nasadíte si na ruce jakási křídla a snažíte se doletět co nejdále dokážete. Cestou vám můžou pomáhat různé skokánky, dokude se úplně nevysílíte.
Adrenaline Challenge
Ostatní - 234x
V jednoduché ale chytlavé online hře Adrenaline Challenge musíte posbírat všechna zelená kolečka a dojet na motorce k zelenému kolečku s písmenem "E". Hra obsahuje celkem 10 map a projít všechny není vůbec jednoduché. Váš jezdec na motorce se totiž nesmí hlavou dotknout částí bludiště.
Turkey Fling
Ostatní - 3x
Zřejmě nějací trempové se rozhodli, že si pochutnají na krocanovi s kukuřicí. Plameny ohně už mu olyzují jeho unavené hnáty, avšak nebohý krocan by rád uprchl. Vaším úkolem je zachránit krocana před jeho krutým osudem. Nejprve ho vymrštěte do vzduchu a snažte se pochytat kukuřice, které vám dodají energii. Krocana ovládáte pouze klikáním myši.
Girl Fashion - oblékací hra pro dívky
Ostatní - 9x
Hru Girl Fashion si oblíbí především dívky a malé děti. Jedná se totiž o oblíkačku, ve které budete oblékat a zkrášlovat dívku, koníčka a pejska. Na výběr je velké množství oblečků, doplňků, barev pro rty, oči a rtěnky. Další kombinace barev a vzorů je možná díky povedenému editoru. Výsledné návrhy si můžete vytisknout.
Wheres My Cat
Ostatní - 56x
Této babičce se ztratila kočka. Teď je na vás, abyste této babičce pomohli najít její kočku. Navštivte několik míst v tomto malém městě. Využijte své detektivní schopnosti k tomu, abyste pomohli najít jejího mazlíčka.
Time4MoreCat
Ostatní - 26x
V této hře budete muset se svojí kočičkou sbírat věci, které tady padají ze shora. Musíte si tak získat opravdu vysoké skóre. Dávejte si pozor na lidi, kteří tady procházejí, protože by vám mohli vzít život.
Water Buboy
Ostatní - 32x
Vaším úkolem je uhasit oheň. Všichni z vesnice vás volají o pomoc. Máte omezenou vodu, tak se ji snažte moc neplýtvat. Dejte se do toho. Pořádně zamiřte a zachraňte budovy v této hře a to dřív, než shoří v popel.
Driving School GT
Ostatní - 26x
Celkem na vás čeká 15 herních kol různé obtížnosti, ve kterých bude Vaším úkolem ve stanoveném časovém limitu dojet na vyznačené místo. Dávejte si pozor na ostatní auta a na chodce, kteří se rádi pletou do cesty.
Meeblings 2
Ostatní - 4x
V této hře máte jediný úkol. Klikat na jednoho ze smajlíků, který popožene ostatní smajíky do cíle. Klikáte vždy na smajlíka, který je jinak barevný. Hra má celkem hodně kol, takže se nudit určitě nebudete.
Angry Birds Space Xmas
Ostatní - 27x
V této vánoční hře budete muset s Angry Birds shazovat dárečky. Pokud se vám tento úkol nepovede splnit do časového limitu, tak úroveň pro vás končí a budete ji muset znovu opakovat.
Ocean Explorer - focení v moři
Ostatní - 13x
Jste členem expedice, která se vypravila na Havaj, aby tam pořídila snímky podvodních živočichů. Ponořte se do moře, mějte prst na spoušti fotoaparátu a hledejte vzácné druhy ryb. Až se vám naskytne pěkný pohled na rybu nebo skupinku ryb, držte Mezerník a poté scénu vyfoťte kliknutím myši. Sledujte stav kyslíku a hloubku, abyste se neudusili.
Apple Shooter - jako Vilém Tell
Ostatní - 35x
Chytlavá online hra, ve které je vaším úkolem sestřelit jablko z hlavy vašeho přítele. K postupu do další úrovně stačí jednou sestřelit jablko, avšak pozor - pokud trefíte přítele, hra pro vás končí.
Angry Chicks
Ostatní - 9x
Znáte hru Angry Birds? Určitě ano. Tak v této super hře budete mít místo ptáčku kuřátka se kterými hážete do objektů a zabijíte ostatní zvířátka. Nasbírejte potřebné skóre. které vás posune dále v této hře.
Park-a-Lot
Ostatní - 215x
Zahrajte si na profesionálního řidiče na parkovišti. Zákazníci přijíždějí do klubu a vaším úkolem je zaparkovat jejich auto a posléze jim ho také přistavit. Každý vůz má své unikátní číslo, které označuje pozici na parkovišti. Hra se ovládá mezerníkem (vstup do auta), backspace (výstup), šipky.
Naughty Starleys
Ostatní - 12x
Pokud máte rádi celebrity a jejich pikantní fotky, tak si teď můžete vyzkoušet práci fotografa, který takové fotky pořizuje. Pokuste se vyfotit celebritu v nevydané situaci, ale pozor na bodyguardy.