Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Expedition Everest
sponzorované odkazy

Expedition Everest

Hrajete online hru Expedition Everest

Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.

ovládání hry Expedition Everest

Myš - sbírání věcí • 1.59 MB • 1538x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Brain Bender - skvělý test
Postřehové hry - 205x
Brain Bender vás určitě pěkně potrápí. Na obrazovce se vám bude ukazovat název nějaké barvy, ovšem písmo bude v barvě jiné. A právě tlačítko s touto barvou musíte označit. Nápisy jsou v angličtině, takže ten kdo ji vůbec nezná, tak bude mít menší výhodu :).
hra v Unity3D
Police Academy 3D
Postřehové hry - 1033x
Chtěli byste si vyzkoušet jízdu v policejním autě? V této hře máte možnost! Vaším úkolem bude projít celkem 12 úrovní, ve kterých ukážete svoje schopnosti při parkování auta a dalších dovednostech,
Jumper
Postřehové hry - 33x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Fuzzies
Postřehové hry - 34x
Příjemná online gameska s roztomilými chlupáči. Vaším úkolem bude vystřelovat chlupáče a spojit ho k dalším chlupáčkům na herním poli. Snažte se spojit vždy alespoň tři, aby se herní pole vyčistilo a mohli jste hrát dál.
Jungle Jiggy
Postřehové hry - 753x
V této hře se dostanete na velkou zvířecí taneční soutěž. Vy budete soutěžit co by opice. Předveďte tu nejlepší taneční formaci, aby jste od poroty dostali co nejvíce bodů a vyhráli tak celou soutěž.
Dreams
Postřehové hry - 62x
Skvěle navržená postřehová online hra na hledání rozdílů mezi dvěma obrázky. Hra je ohodnocena podle úspěšnosti nalézání rozdílů - za každý odkliknutý rozdíl máte body. Pokud se však spletete, body ubydou.
Tattoo artist - vytetujte motivy tetování
Postřehové hry - 22x
Zkusili jste si někdy představit, jak složité je vytvořit vzor tetování? V této minihře to můžete vyzkoušet vlastníma rukama, tedy myší:). Čeká na vás celkem 43 motivů tetování, které prověří vaše schopnosti. Bude z vás mistr tetování, pan Tatér?
Snack Attack - udržíte rovnováhu?
Postřehové hry - 40x
Snact Attack je online hra, ve které si vyzkoušíte práci roznašeče občerstvení na stadionu. Na první pohled je to snadné - prostě vezmete příslušnou objednávku a vydáte se za zákazníkem. Jak ale brzy zjistíte, nebude to tak jednoduché, jak se na první pohled zdálo. Cestou totiž narazíte na různé překážky, například na kutálející se pneumatiky.
Rotavios
Postřehové hry - 1424x
Jednoduchá, ale velmi chytlavá online hra. Ve zdánlivě jednoduchém bludišti musíte navést hvězdičku až do teleportu. Hra se ovládá pouze šipkama. Není to zrovna snadné, protože bludiště se otáčí spolu s vašimi pohyby.
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 23x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.
Four second firestorm
Postřehové hry - 27x
Tahle hra je geniálním dílem více než 50 vývojářů. Na každý level máte pouhé 4 vteřiny. Pokud ho splníte tak je to dobře. Hra má více než 170 jednoduchých minihříček, ve kterých jde o bleskové pochopení principu.
fall down
Postřehové hry - 4x
Bezvadná zábavná hra. Vašim úkolem v této hře je dojet s kuličkou co nejdále. Hrací plocha se Vám bude stále posouvat směrem nahoru a Vy budete muset proklouznout dírami v podlaze. Jak daleko dokážete dojet záleží jen na Vás. Pusťte se do hry.
Freaky fun
Postřehové hry - 834x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
YetiSports - Orca Slap
Postřehové hry - 37x
V druhém dobrodružství Yetiho a Pingu se podíváme za sněhem a ledovci. Tentokrát je vaším úkolem trefit tučňáka sněhovou koulí tak, aby se co nejlépe zabodl do terče ve sněhovém ledovci. Polohou myši určíte, jakým směrem Yeti vyšle sněhovou kouli. Hodně chytlavá online hra.
Ball
Postřehové hry - 23x
Výborná postřehovka, z které se vám po chvíli jistě začne točit hlava. S každým seráním žluté nebo zelené tečky totiž přibude jedna červená a a těm se vy musíte vyhýbat. Po herní ploše se pohybují různou rychlostí a snaží vás zničit.