Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Expedition Everest
sponzorované odkazy

Expedition Everest

Hrajete online hru Expedition Everest

Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.

ovládání hry Expedition Everest

Myš - sbírání věcí • 1.59 MB • 144x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Dora Swap Puzzle
Postřehové hry - 38x
Dora je oblíbená hrdinka dívčích her. V této logické a postřehové hře si můžete zahrát pexeso s obrázky Dory. Je to snadné, hra je vhodná pro nejmenší děti.
Headspin Storybook
Postřehové hry - 23x
Cílem této bezvadné postřehové hry je převrátit všechny předměty v knize tak, aby byly vždy zrcadlově. Máte na to velmi málo času, takže to bude chtít rychlost a přesnost. Záleží jen na Vás, jak daleko se dokážete dostat. Zvládnete tento nelehký úkol?
Androkids
Postřehové hry - 32x
V této příjemné online hře se vydáte do kresleného světa. Se svým hlavním hrdinou, kterým je Šašek budete muset překonávat různé překážky a také se vyhýbat nepřátel. Při tom sbírejte mince, za které máte body.
Rollercoaster Revolution
Postřehové hry - 20x
Jste vládcem horské dráhy a Vašim úkolem je ovládát zběsilý vláček a rozveselit tak všechny pasažery. Musíte si však dávat velký pozor, aby jste neztratili ani jeden vagón. Nesmíte ho také převrátit. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Stumped
Postřehové hry - 15x
Zajímavá pixelová gameska, ve které  budete probíhat bludištěm, vyhýbat se překážkám a nepřátelům a snažit se dostat až do cíle, který vás přesune do další úrovně. Sbírejte dýně pro vyšší skóre a nezapomeňte na klíče, které vám otevřou brány.
Frantic Frigates
Postřehové hry - 37x
Vezměte si na starost jeden starý škuner, se kterým se vydejte na dobrodružnou výpravu po stopách pokladů. Potápějte nepřátele a dávejte si dobrý pozor na všudypřítomné a nebezpečné vodní živočichy. Občas se podívejte do obchodu, jestli si nemůžete pořídit něco užitečného, co by pomohlo s dalším postupem.
Super Kicks
Postřehové hry - 19x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
What A Mess!
Postřehové hry - 49x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
Stack Tower Classic
Postřehové hry - 29x
Vpravdě minimalistická, ovšem neskutečně návyková online hra, ve které jde o jeden jediný cíl - postavit co nejvyšší věž. Pokud znáte například hru Tower Bloxx, tak si zde přijdete na své. Jak vysokou věž postavíte?
School Bus License 3
Postřehové hry - 14x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.
Seaports of the World
Postřehové hry - 16x
V této skvělé zábavné hře budete mít za úkol doplout s obrovským tankerem na vyznačené místo v přístavu. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Budete potřebovat zručnost a přesnost. Kolika koly dokážete proplout záleží jen na Vaší šikovnosti.
Hardest Game - nejtěžší hra?
Postřehové hry - 24x
Tato zdánlivě jednoduchá online hra opravdu nese výstižný název. Už od první úrovně se totiž jedná o pěkně těžkou na nervy jdoucí superhru. Cílem je dostat čtverec z jednoho konce na druhý,
Redneck vs Zombies
Postřehové hry - 44x
Pěkná obranná super hra, ve které budete bránit jednoho vidláka. Na něj útočí hordy nemrtvých zvířat. Vlny útočníků se na vás řítí, takže na nic nečekejte, chopte se zbraně a snažte se zombíky zastavit. Ve hře nechybějí nejrůznější vylepšení zbraní a doplňků.
Oroboros
Postřehové hry - 22x
Jakýmsi speciálním vesmírným hadem sbíráte nebezpečné poletující hvězdy. Seberete je tak, že kolem nich obtočíte smyčku svým dlouhým ocasem. Pokud jich zneškodníte dostatečný počet, dostanete se dále.
Bubble Fleefies
Postřehové hry - 33x
Pěkná oddychovka v oblíbeném tématu Spoj tři. Cílem je odstranit z hrací plochy všechny barevné kuličky. Musíte velmi dobře mířit a rychle vystřelovat kuličky. Snažte se spojovat vždy alespoň tři kuličky stejné barvy.