Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Expedition Everest
sponzorované odkazy

Expedition Everest

Hrajete online hru Expedition Everest

Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.

ovládání hry Expedition Everest

Myš - sbírání věcí • 1.59 MB • 3550x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Friv
Postřehové hry - 1287x
Zajímavá zábavná varianta hry bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat barevné příšerky. Jako obvykle se snažte tvořit trojici stejných příšerek. Podaří se vám nahrát nejvyšší skóre?
Circlo
Postřehové hry - 39x
Kdybych řekl, že tahle hra je o sestřelování barevných kuliček, a jejich spojování do skupin podle barvy, jistě byste ohrnovali nos, že to už znáte. Tahle je ale pojata velice netradičně, sestřelujete tam totiž v jakémsi kolečku do středu.
Pandenomium
Postřehové hry - 44x
Tato bláznívá hra vás zavede do světa, ve kterém budete muset sbírat sladké koláčky. Při tom si musíte dávat pozor na nášlapné miny a také padající kostky. Dokážete ve hře vydržet do konce a získat ten největší koláč?
Abutu the Hunter
Postřehové hry - 79x
Vypravte se na zajímavou cestu do srdce černého kontinentu, tedy do Afriky. Nejedná se o jen tak obyčejnou cestu, ale dáte se vstříc divokým zvířatům, protože se právě chystáte ulovit co nejvíce divokých ptáků. Na každou úroveň máte předem nastavený limit, kolik ptáků od jakého druhu potřebujete dostat.
QWERTY Warriors 2
Postřehové hry - 41x
V této hře je Vašim úkolem zničit všechny útočníky, kteří se na Vás řítí ze všech stran. U každého bojovníka máte napsané slovo. Aby jste ho zničili musíte to slovo opsat. Takže si touto hrou procvičíte psaní všemi deseti.
hra v Unity3D
Best Bus 3D Parking
Postřehové hry - 21x
Jste fanoušky řízení a parkování vozidel? V této hře si užijete obojí. Budete řídit autobus a snažit se ho přesně zaparkovat na vytyčené místo. Hra je v pěkné 3d grafice a nepochybně vás zaujme. Takže vzhůru za volant.
Jumper
Postřehové hry - 34x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Rest Zone
Postřehové hry - 23x
Pusťte se do této vynikající logické hřy a proleťte s hrdinou na konec labyrintu. Dávejte si velký pozor na nástrahy, které jsou na Vás nachystány. Zvládnete se prokousat do dalšího kola? Dejte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Goki dash
Postřehové hry - 14x
Tohle je příklad hry s geniálním nápadem, která tu ještě nebyla. Hrajete za malého švábíka, který se musí pohybovat po podlaze a sbírat zelené tečky. Nebude to mít ale moc lehké, protože ho ještěrka chce sníst.
Apartment Match
Postřehové hry - 1899x
Originálně pojatá logická postřehovka, ve které budete stavět baráček a zároveň se snažit spojovat tři stejněbarevná patra. Jakmile stejná patra spojíte, zmizí a domeček zase získá stabilitu. Docela příjemná oddechová superhra.
Sproing - geniálně jednoduchá úletovka
Postřehové hry - 10x
Málo platné, v jednoduchosti je zkrátka síla a genialita. To platí o minihře Sproing!, ve které budete chytat zelená kolečka. Nestačí se jich pouze dotknout, musíte je sestřelit s trochou švihu. Vyhýbejte se žlutým, oranžovým a růžovým symbolům. Snažte se zničit co nejvíce zelených koleček v co nejkratším čase, získáte tak combo bonus. Je to fakt návykovka.
Dream Connect
Postřehové hry - 47x
Další z nekonečné plejády spojovaček. Znáte-li Kuchařský mahjong, tak tato hra má velmi podobný herní princip. Budete hledat dva stejné obrázky a snažit se je spojit. Ovšem pozor - spojovací trasa může mít jen dva rohy (zlomy 90 stupňů).
Indus Valley
Postřehové hry - 22x
V této hře oddychové hře budete hledat na obrázku dané předměty. V každém kole vám šlape na paty čas, ale může vás uklidnit, že máte možnost nápovědy. Dokážete najít vše a postoupit do dalších kol,
Gravity Pearl
Postřehové hry - 42x
Pěkná postřehovka, ve které budete klikat jako diví. Označte stejně barevné kuličky a postupně tak čistěte herní plochu. K postupu do další úrovně nemusíte odstranit úplně všechny kuličky. Dobrá online hra na odreagování.
Balloontastic
Postřehové hry - 15x
Jednoduchá chytlavá online hra, která vás pěkně potrápí. Vaším úkolem je praskat balónky, ovšem ne v hlemýždím tempu. Musíte pěkně rychle, jinak pro vás hra brzy skončí. Hledejte bonusové balónky a ty, které jsou dobře oceněny penězmi.