Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Expedition Everest
sponzorované odkazy

Expedition Everest

Hrajete online hru Expedition Everest

Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.

ovládání hry Expedition Everest

Myš - sbírání věcí • 1.59 MB • 310x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Equilibrium
Postřehové hry - 12x
V této skvělé hře je Vašim úkolem vyzkoušet si, jakou máte rovnováhu a jak dlouho se dokážete udržet na monokolce, která jezdí pouze po lanu. Musíte si dávat pozor na různé nástrahy, které na Vás čekají, ale také sbírat různé bonusy.
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 33x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
Gemtastic Journey
Postřehové hry - 48x
Pokud bysme dumali nad tím, který typ her je nejoblíbenější, tak jedním z horkých favoritů bude klasická hra bejeweled, ve které spojujete stejně barevné krystaly. A velmi podobná je i tato oddychová postřehovka.
Ice Block
Postřehové hry - 41x
Pěkná verze nesmrtelné superhry Bubbleshooter. Tentokrát budete vystřelovat zvířata a snažit se tvořit alespoň trojice. Zvířata jsou uvězněna v kostkách ledu, jakmile vytvoříte trojice, jsou následně osobozena.
Puzzle Fruits
Postřehové hry - 28x
Hry vycházející z herní legendy Bejeweled dlouhodobě patří mezi největší taháky. A nejinak je tomu i u této gamesky, ve které budete hledat trojice stejně barevných krystalů. Jakmile splníte určitý počet bodů, postoupíte do další úrovně.
hra v Unity3D
School Bus Parking 3D
Postřehové hry - 39x
3D simulační online hra s dobrou grafikou a hratelností, která vás však může stát nervy. řídit autobus totiž není vůbec snadné, a to nemluvíme o náročnosti s tímto velkým kolosem zaparkovat.
Maplestory Matching
Postřehové hry - 22x
Spojujte všechny dvojice stejných obrázků. Využívejte různé dostupné bonusy. V každém kolem máte omezený čas, takže si dávejte velký pozor. Ne vždy půjdou tahy provést. V každém levelu bude obrázků přibývat.
Long Bus Driver 2
Postřehové hry - 22x
Zkuste si roli řidiče autobusu v zabydlené čtvrti. Jezděte autobusem od zastávky k zastávce bez toho, aniž byste způsobili dopravní nehodu. Buďte také ohleduplní k chodcům, kteří rozhodně nechtějí přijít k úrazu.
MazeFrenzy
Postřehové hry - 27x
Pěkná postřehovka, kterou si zamilujete, ovšem patrně ne už vaše nervy. Snažte se bludištěm projít v co nejlepším čase, ovšem dávejte pozor, aby vaše snažení neskončilo předčasně. Dokážete nasbírat maximum bodů?
hra v Unity3D
Park it 3D Fighter Jet
Postřehové hry - 23x
Tak parkovací hru s tryskáčem jsme tu dosud neměli. Vyzkoušejte si, jaké to je ovládat tento obrovský bojový kolos a přesně jej zaparkovat na určené místo. Stíhačka Mig 29 již čeká na vás, společně s 18 náročnými úkoly.
Freaky fun
Postřehové hry - 29x
V téhle hříčce se budete prodírat celými 25ti levely, ve kterých na vás bude číhat nejedna úchylná potvůrka. Vy musíte sesbírat mince a hvězdičky, a nepřátelům se jak tušíte naopak co nejvíce vyhýbat.
Stumped
Postřehové hry - 27x
Zajímavá pixelová gameska, ve které  budete probíhat bludištěm, vyhýbat se překážkám a nepřátelům a snažit se dostat až do cíle, který vás přesune do další úrovně. Sbírejte dýně pro vyšší skóre a nezapomeňte na klíče, které vám otevřou brány.
School Bus License 3
Postřehové hry - 14x
Jste připraveni na test z parkování autobusu? V tomto již třetím díle je získání řidičského oprávnění o něco těžší. Čeká na vás celkem 17 těžkých úrovní, ve kterých oceníte pevné nervy a přesnost.
Toilet Run
Postřehové hry - 27x
Závod, kreslení a napínavý skok do záchodového šílenství čeká na vás ve hře Toilet Run – kde cesta k záchodu se mění v adrenalinovou jízdu! Toilet Run je zábavná a napínavá hra, která prověří vaše rychlé myšlení a kreslící schopnosti. Vaším úkolem je nasměrovat zoufalé postavičky k jejich osobním záchodům tím, že pro ně nakreslíte jedinečné cesty. Ale pozor! Jedna srážka a vše může jít do ztracena! Nezapomeňte se vyhnout i hrozivému hlídacímu psovi, jinak je konec hry. Každá sekunda se počítá v této zběsilé honičce s časem – a ostatními uživateli toalet! Chop se tedy pera a pomoz jim zvládnout ten nejnaléhavější běh jejich životů ve hře Toilet Run!
Neon 2
Postřehové hry - 18x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.