Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Expedition Everest
sponzorované odkazy

Expedition Everest

Hrajete online hru Expedition Everest

Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.

ovládání hry Expedition Everest

Myš - sbírání věcí • 1.59 MB • 328x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Remote Control
Postřehové hry - 46x
Postřehová online hra s pěknou zábavnou grafikou. Měli byste se věnovat plnění domácího úkolu, ale vám se chce spíš sledovat televizi, kde se promenádují sličné slečny. Podaří se vám mrknout na televizi aniž byste byli chyceni?
Sherwood Shooter 2
Postřehové hry - 25x
Pěkná postřehová super hra s mířením na terč, tentokrát budete mířit na jablko. To má na hlavě udatný zombík, kterému však nebude příliš vadit, pokud to trefíte třeba do oka. Zábavná online hra.
Finger Twister
Postřehové hry - 23x
Originální minihra, ve které je vaším úkolem postupně stisknout určené klávesy + zároveň držet levé tlačítko myši. Je to opravdu šílené, ale zábavné.
Darts and Beer
Postřehové hry - 19x
Jak už název hry napovídá, půjde v ní o házení šipek. Ale co to pivo v názvu? Inu, jste v hospodě, takže u házení šipek budete také popíjet. A alkohol nebude mít zrovna dobré účinky na přesnost. S tím se však budete muset vypořádat.
Hammer Plus - zatloukání hřebíků
Postřehové hry - 26x
Zatloukáte rádi hřebíky? Myslíte si, že jste v tom dobří? Online hra "Hammer plus" vás možná trochu vyvede z omylu... Zatloukání hřebíků totiž v této superhře není zrovna lehké. Je důležité odhadnout sílu a hlavně se rovně trefit :).
Traffic Command 2
Postřehové hry - 10x
Zdařilá online hra z ranku postřehových her, ve kterých budete řídit dopravu ve městě. Hlavní misí hry je zajistit plynulou dopravu bez nehod a problémů. Ovládejte semafory a snažte se o co nejlepší provoz na silnicích.
Airballs - vyloženě návyková superhra
Postřehové hry - 12x
V online hře Airballs jde o jednoduchou věc - na kurtu máte za úkol pouze hlavou pinkat do míčů. Zdá se to být jednoduché, ale jen do doby než se počet míčů začne zvyšovat. Za každou cenu nesmíte ve hře dopustit, aby jeden z míčů zůstal na zemi. Airballs je hodně chytlavá superhra.
Save Me 2
Postřehové hry - 5x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).
Starlight Dream
Postřehové hry - 30x
Jednoduchá oddechová skákačka, ve které budete skákat co nejvíce do výšky. Zkuste se s hlavní postavičkou dostat až na poslední nejvyšší mráček. Je to docela na nervy hra, protože máte jen jeden život - jakmile spadnete, začínáte opět od prvního obláčku.
Ice Cream Tri Match
Postřehové hry - 10x
Jednoduchá logická online hra ve stylu Spoj tři stejné symboly. Tentokrát budete hledat trojice sladkých dobrůtek. Najděte alespoň tři stejné obrázky, za větší počet obdržíte super bonusy. Příjemná oddechovka pro všechny hráče.
Toilet Run
Postřehové hry - 27x
Závod, kreslení a napínavý skok do záchodového šílenství čeká na vás ve hře Toilet Run – kde cesta k záchodu se mění v adrenalinovou jízdu! Toilet Run je zábavná a napínavá hra, která prověří vaše rychlé myšlení a kreslící schopnosti. Vaším úkolem je nasměrovat zoufalé postavičky k jejich osobním záchodům tím, že pro ně nakreslíte jedinečné cesty. Ale pozor! Jedna srážka a vše může jít do ztracena! Nezapomeňte se vyhnout i hrozivému hlídacímu psovi, jinak je konec hry. Každá sekunda se počítá v této zběsilé honičce s časem – a ostatními uživateli toalet! Chop se tedy pera a pomoz jim zvládnout ten nejnaléhavější běh jejich životů ve hře Toilet Run!
Reaktor Zuma
Postřehové hry - 9x
Ocitněte se v osmisektorovém reaktoru, kde potřebujete zažehnat všechny nepříjemnosti. Přiřazujte k sobě stejně barevné části plutonia, aby se mohly odstranit z jádra. Pro zničení jednotlivých částí plutonia k sobě musíte přiřadit minimálně shodně barevné trojice. Vaším cílem je odstranit všechny plutonia z reaktoru.
Mathematical Zuma
Postřehové hry - 30x
Ve hře Mathematical Zuma dostanete za úkol likvidování míčků, které se zničí v okamžiku, kdy zformujete dvojici s výslednou hodnotou deset. Pokud by spolu sousedilo více stejných hodnot, můžete vhodným způsobem odstranit všechny najednou. Barevné kombinace v tomto případě nehrají žádnou roli. Hra obsahuje více úrovní.
City Parking - zaparkujte auto
Postřehové hry - 27x
Hry na parkování jsou oblíbené. Zaparkovat auto není ve hrách vůbec snadné, ale naštěstí jsou nehody jen virtuální a zranění nehrozí. Ve hře City Parking bude vaším úkolem zaparkovat auto, aniž byste škrábli lak nebo nedej bože zrušili okolní automobily.
Scorpion Blast
Postřehové hry - 18x
Máte-li mezi oblíbenými hrami Zumu, tak si oblíbíte i tuto pěknou gamesku. V roli škorpiona budete vystřelovat barevné kuličky a snažit setrefit mezi stejně barevné kuličky. Dokážete hrát rychle dřív než se zaplní hrací pole kuličkami?