Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Expedition Everest
sponzorované odkazy

Expedition Everest

Hrajete online hru Expedition Everest

Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.

ovládání hry Expedition Everest

Myš - sbírání věcí • 1.59 MB • 659x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Beer Tapper Gone Wild
Postřehové hry - 16x
V jedné opuštěné hospůdce kdesi v Tijuaně panuje u hostů pěkná žízeň. Vy, v roli výčepního, musíte hbitě obsluhovat obtloustlé paničky, kterým ze všeho nejvíc chutná právě onen zlatavý mok. Po zvládnutí jedné vesnice postupujete dál... až... však uvidíte sami. Hra se ovládá mezerníkem a klávesami A, S, D, W. Nezapomeňte rychle čepovat, sbírat bonusy a prázdné půllitry.
Hammer Plus - zatloukání hřebíků
Postřehové hry - 34x
Zatloukáte rádi hřebíky? Myslíte si, že jste v tom dobří? Online hra "Hammer plus" vás možná trochu vyvede z omylu... Zatloukání hřebíků totiž v této superhře není zrovna lehké. Je důležité odhadnout sílu a hlavně se rovně trefit :).
Ducks Match
Postřehové hry - 67x
Zajímavá logická online hra, která se drží klasického herního principu spojování stejných symbolů. Tentokrát budete tvořit trojice stejně barevných kachniček. Abyste postoupili do další úrovně, tak je nutné obarvit celé pole.
hra v Unity3D
Toon 3D Delivery Dash
Postřehové hry - 30x
Krásně zpracovaná online hra s auty. A nebude to jen grafika, ale i celková hratelnost, která vás určitě osloví a hru si oblíbíte. Úkolem je parkovat auto a vyhnout se jakémukoliv škrábanci či nehodě.
Hotcorn
Postřehové hry - 19x
Už jsme tu měli přípravu hamburgerů ve stánku zpracovanou jako hru, ale popcorn vidím poprvé. Budete muset usmažit všechen popcorn ve stanoveném čase, ale všude bude zároveň spousta překážek, které musíte překonat.
Najdi 5 rozdílů
Postřehové hry - 1378x
Spot 5 differences, neboli Najdi 5 rozdílů, je velmi povedená minihra. V každé úrovni se vám zobrazí dvě scény, které se od sebe liší právě 5 drobnými rozdíly. Najdete je?
Booby Traps
Postřehové hry - 65x
V této postřehové bludišťovce budete ochraňovat kuličky. Nejprve rozmístěte pastičky a snažte se zneškodnit co nejvíce útočících nepřátelských jednotek. Jinak je to hodně dobrá hra ve stylu tower defense.
Orbital
Postřehové hry - 5x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
What A Mess!
Postřehové hry - 89x
Název této superhry by se dal přeložit jako To je ale nepořádek. A skutečně - pokoj je plný věcí bez hlubšího smyslu uspořádání. Vaším úkolem ale nebude úklid, nýbrž nalezení věcí ze seznamu.
Blockade Blitz - chytlavá online hra
Postřehové hry - 20x
Graficky velice hezká hra Blockade Blitz staví svůj úspěch na klasických hrách typu Arkanoid nebo Break Out. Opět jde o pinkání a rozbíjení kvádrů. V této hře je ovšem řada vylepšení. Sbíráte bonusy, můžete tak mít třeba více míčků nebo se proměnit v aliena a bloky místo odpinkávání střílet. Rozhodně doporučuji. Hra Blockade Blitz se ovládá myší a klávesou Z (pokud máte bonus Omnitrix).
Space Ball
Postřehové hry - 29x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
Brilliant Blocks
Postřehové hry - 140x
Hra Brilliant Blocks nabízí poměrně netradiční model, jak odstraňovat trojice kostiček z hrací plochy. Můžete totiž postupovat hned několika způsoby. Vyřazovat tedy lze trojice se stejným číslem či barvou a nezáleží, jestli se nachází vodorovně nebo svisle. Pokuste se vyčistit celý herní prostor, dokud to ještě půjde.
Monster Castle
Postřehové hry - 37x
V zajímavě zpracované hře s názvem Monster Castle dostanete za úkol spojovat trojice stejně vypadajících symbolů. Tyto symboly musí mít stejnou barvu. Propojte je v osmi různých směrech, čímž je odstraníte. Podpůrné předměty též zmizí, pokud se vám podaří odstranit symboly. Jedná se o celkem zajímavě zpracovanou hru.
Pepe Love Run
Postřehové hry - 27x
Jako tchoř se oběvíte na jedné straně dálnice v plném provozu.Ale to nejhorší je, že na druhé straně dálnice je vaše milovaná tchořice.Proto se za ní přes dálnici vydáte.Dávejte pozor na auta a motorky.
Save Me 2
Postřehové hry - 11x
Budovy jsou v jednom ohni a uvnitř je plno nevinných lidí a zvířat. Chytejte vyskakující lidi, zvířata a různé bonusy. Dejte pozor na bomby a na některá velká zvířata (slon, lev).