Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Expedition Everest
sponzorované odkazy

Expedition Everest

Hrajete online hru Expedition Everest

Pokuste se na obrázku najít všechny věci, které máte napsané v seznamu. Úkol není lehký, protože obrázek je krásně barevný a vše splývá dohromady. K tomu věci, které hledáte jsou napsané v angličtině.

ovládání hry Expedition Everest

Myš - sbírání věcí • 1.59 MB • 1859x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
hra v Unity3D
Chili Breakout
Postřehové hry - 40x
Jednoduchá online hra vytvořená v enginu unity3D. Je to tak trochu ve stylu klasické hry Arkanoid. Akorát místo prkna je použita chilli paprička a celé se to odehrává pod vodou. Ideální záležitost na odreagování.
Tractor Parking
Postřehové hry - 33x
Vítejte u této bezvadné online hry s traktorem. Jízda traktorem není kolikrát nic snadného, a to raději ani nemluvíme o parkování s traktorem. A právě tuto činnost si vyzkoušíte v této hře, ve které budete parkovat traktor na vyznačené místo.
Braainz Zap
Postřehové hry - 39x
Zajímavě zpracovaná online hra s prvky zombie a spoj tři. Na hrací plochu budou dopadat zombíci, vy je střílejte tak, aby se utvořily trojice stejných zombíků. Jakmile se utvoří trojice, tak nemrtví panáčci vybuchnou.
Hooks Dart Camp
Postřehové hry - 43x
Zahrajte si tuto báječnou gamesku, ve které půjde o zvláštní turnaj v šipkách na pirátské lodi. Nebudete však házet na terč, ale na válející se sud. Jakmile toto zvládnete, čeká vás další těžší úroveň přímo na moři.
Jewel Jungle
Postřehové hry - 50x
Pro fanoušky spojovaček tu máme další klon klasické hry Bejeweled. Opět bude vaším úkolem hledat kombinace minimálně tří stejných symbolů. Pokud objevíte vyšší kombinace, získáte bonusy. Čeká na vás neuvěřitelných 150 úrovní.
Hang Over - když pití alkoholu dělá problémy
Postřehové hry - 934x
Hrdina této zábavné hry to trochu přepískl s pitím alkoholu. Má teď urgentní problém - obsah žaludku mu nebezpečně bublá, což může mít za následek... ehm, však uvidíte. Vaším úkolem je miniponorkou sbírat bublinky.
Swish
Postřehové hry - 11x
Máte dobrý postřeh a reakce? Pokud ano, pak je superhra Swish určená právě pro vás. Cílem je ochránit tmavěmodrou kuličku před útoky ostatních kuliček, které odrážíte vaší bílou kuličkou. Jasné, ne? :)
Feed Us: Xmas Xpansion
Postřehové hry - 14x
Další pokračování brutální rybí akce Feed Us. Pojídejte vše, co vám přijde pod váš mlsný rybí rypáček. V roli nenažrané piraně se můžete neohroženě pohybovat v prostředí, kde na vás čekají nebozí lidičkové a celá řada bonusů.
Popstar
Postřehové hry - 115x
Příjemná postřehovka s tématem spojování tří stejných symbolů. Cílem je dosáhnout stavu, kdy na hrací ploše nezbyde ani jeden barevný dílek. Své tahy dobře promýšlejte, abyste se do dalšího kola dostali s dobrým bodovým ohodnocením.
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 68x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.
Android
Postřehové hry - 6x
Skákačka s úžasným nápadem a zpravováním. Všechno je takové úplně malinké, na větších úhlopříčkách se budete ztrácet. Ovládáte svou malinkou postavičkou, máte za úkol se dostat skrz všechny nepřátele na konec levelu.
Gravoor
Postřehové hry - 4x
Hra s roztomilou grafikou, kde procházíte s postavičkou zajímavou dráhu plnou různých nástrah a překážek. Musíte být precizní a opatrní abyste bezpečně prošli celou pouť až do konce. Máte na to nebo ne?
Curveball
Postřehové hry - 2027x
Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.
Greedy Pirates
Postřehové hry - 69x
Musíte hodit minci do truhly s pokladem. Dejte se do práce a udělejte vše pro to, aby se vám podařilo tato mince dostat tam, kde potřebujete. Pokud se nějakým způsobem zaseknete, tak stačí zmáčknout reset.
Apple Cannon
Postřehové hry - 23x
Vaším úkolem je s chlapcem hodit jablíčko do košíčku. Máte určen počet, kolik těchto jablíček musíte do tohoto košíčku hodit. Dejte se do toho a dávejte si pozor, abyste zbytečně košík nepřestřelovali.