Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Super Stacker

Hrajete online hru Super Stacker

V této skvělé logické a zároveň i oddychové hře budete stavět kostky na sebe. Vašim cílem je, postavit je na sebe tak, aby kostky nespadly a vydržely na sobě aspoň 10 vteřin. V každém levelu se setkáte s větší obtížností.

ovládání hry Super Stacker

Myš - pohyb • 0.01 MB • 1973x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Farm Girl
Logické hry - 34x
S touto farmářskou dívkou se budete muset dostat do východu. Klikejte na ni a zmenšujte ji. Tak samo když klikáte na různé objekty, tak je také zmenšujete. Tímto způsobem se musíte dostat do východu.
Glide
Logické hry - 19x
Pokuste se odpálit disk na takovou stranu, kde přejedete přes stejnou barvu, jakou máte disk. Kruh se musí rozsvítit, abyste se mohli dostat do dalších úrovních hry. Tak se do toho dejte a ukažte, co ve vás je.
Peg Solitaire
Logické hry - 6x
Peg Solitaire je další z řady jednoduchých logických her, od kterých se jen tak neodtrhnete. Cílem je vyskákat všechny kameny na ploše tak, aby zbyl pouze jediný. Každá úroveň je omezena časem a náhodně vygenerována.
Magic Blaster
Logické hry - 37x
Alespoň na krátkou dobu se můžete stát čarodějem, který dokáže vyvolávat mocná kouzla. K dispozici máte pokaždé různou zásobu kouzel, ze kterých můžete vybírat ty nejvhodnější. Některé kouzlo dokáže odstranit nepříjemnou překážku, zatímco s jiným kouzlem dokážou předměty levitovat ve vzduchu, čehož se dá vhodně využívat.
Divide
Logické hry - 17x
Vyzkoušejte si práci se dřevem díky logické hře Divide. Dostanete před sebe vždy nějaký geometrický útvar vyrobený ze dřeva, který potřebujete rozřezat na určitý počet kousků, ale k dispozici máte pokaždé pouze omezený počet řezů. Bude tedy nutné rozmyslet si některé tahy dopředu, protože se můžete jinak nepěkně zaseknout.
Algidis - jednoduchý online tetris
Logické hry - 31x
Tetris je jednou z nejstarších a nejznámějších počítačových her. Ten od Algidy je sice velmi jednoduchý, ale i přesto (nebo možná právě proto) vám jistě zpříjemní den v práci.
Mass Attack
Logické hry - 737x
Mass Attack je originální a velice chytlavá hra. Cílem je na váhy umístit koule tak, aby se vše vyvážilo. Závaží vytvoříte podržením levého tlačítka myši. Máte celkem tři pokusy.
Day of the Bobteds - logická návykovka
Logické hry - 18x
Útlá minihra, která v sobě skrývá hodiny a hodiny zábavy. To je hra Day of the Bobteds. Zadání je velice jednoduché - vhozenými kuličkami musíte trefit všechny předměty, které jsou různě rozmístěny v důmyslném bludišti. Často budete muset využít odrazů, promyslet počáteční pozice koulí a další věci.
Armor Picross
Logické hry - 19x
Tahle hra je vlastně složena ze dvou klasických světoznámých hříček - klasického stolního Puzzle a známého Hledání Min ve Windows. Postupně zjišťujete, kde by měly být bomby a označujete jejich pozici - tím odkrýváte obrázek.
Feed The Figures
Logické hry - 42x
V této logické online hře máte možnost pěkně zaměstnat váš mozek. Vaším úkolem bude připravit různým objektům svačinku z hamburgerů, které musíte správně rozmístit, abyste mohli zdárně postoupit do další úrovně.
King Of Math
Logické hry - 52x
Zajímavá strategicko naučná online hra se zombíky. A jak vlny útočících zombies přemůžete? Musíte rychle odpovídat na matematické otázky. Přemožte nepřátele a staňte se králem matematiky.
Gem Mine
Logické hry - 33x
Různých her postavených na principu seskupování tří stejných symbolů je na internetu nespočet. Patří k nim i další logická superhra Gem Mine. Pokud odstraníte 3 stejné symboly vedle sebe, tak označené drahokamy zmizí a vše nad nimi se propadne níž. Čím více stejných drahokamů odstraníte, tím více bodů získáte. Jednoduché a zábavné.
Squidy 2
Logické hry - 67x
Squidy je chobotnice, se kterou si užijete velkou porci zábavy. Squidyho babička právě slaví narozeniny, a proto se Squidy rozhodne ji překvapit. Aby mohl za babičkou dorazit, potřebuje se nějak přepravit. Pěšky by to bylo příliš pomalé, a proto se rozhodne, že využije výbušninu, s níž trochu poposkočí.
Civiballs: Xmas Levels Pack
Logické hry - 42x
Civiballs patří mezi velice oblíbené hry, a proto se dočkala dalšího pokračování v podobě nových úrovní. Jedná se o speciální vydání vyrobené pro časy Vánoc. Potřebujete dostat všechny barevné koule do korespondujících vánočních krabiček. Postupem času se navyšuje obtížnost a musíte tedy začít více přemýšlet.
Trap o matic
Logické hry - 2222x
Tom a Jerry je nesmrtelná dvojka jak na filmové tak na herní scéně. V této hře budete pomáhat chytit tu zatracenou otravnou myš. Poskládejte složitý mechanismus pomocí různých hejblátek a udělátek a vytvořte past.