Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Super Stacker

Hrajete online hru Super Stacker

V této skvělé logické a zároveň i oddychové hře budete stavět kostky na sebe. Vašim cílem je, postavit je na sebe tak, aby kostky nespadly a vydržely na sobě aspoň 10 vteřin. V každém levelu se setkáte s větší obtížností.

ovládání hry Super Stacker

Myš - pohyb • 0.01 MB • 1717x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gears and Chain Spin It 2
Logické hry - 16x
Kolečka a řetězy, to vás čeká v této příjemné logické online hře. Snažte se dobře spojit ozubené kolečko a uvést tak do pohybu celý tento podivný mechanismus. Hra vyžaduje trochu toho přemýšlení, to však pro vás bude hračkou. Alespoň v prvních úrovních...
XvsO
Logické hry - 42x
XvsO je klasická hra piškvorky, tentokrát v pěkné online podobě. Graficky povedená hra, která vás může zaměstnat na dlouhé hodiny. Pokuste se porazit svého rivala v této logické hře. Pravidla jsou jasná - snažte se vytvořit řadu, sloupec nebo diagonálu ze svých symbolů.
Free The Pharaoh
Logické hry - 18x
V této hře se budete jakožto egyptský stavitel snažit dostat ven červený sarkofág.Pohybujte s nimi než se bude dát vyjmout červený z hrobky.V každém levelu je stále více a více sarkofágů, takže se nade hrou opravdu budete muset zamyslet.
Ninja Delivery
Logické hry - 24x
Ninja potřebuje doručit velice důležitou zprávu. Využijte tak vaše schopnosti k překonávání překážek. Udělejte si cestu do cíle. Je to spíše taková klikací hra, protože vše ovládáte na myši. Tak se ukažte v této super hře.
Aurum
Logické hry - 30x
Aurum je latinské pojmenování po cenný kov zlato. Ve stejnojmenné hře se musíte stát králem, který má jedno ošklivé prokletí. Všechno, čeho se dotkne, se promění ve zlato. To by na jednu stranu mohlo být výborné, ale na druhou stranu nemůže přijít do kontaktu s nikým živým, jinak by ho proměnil ve zlato. Naštěstí existuje oblast, po níž projde a může se dotknout i lidí. Najděte si pokaždé cestu k dívce a neproměňte ji ve zlato.
Birdish Petroleum
Logické hry - 27x
Využíjte vašeho ptáčka k tomu, abyste zničili tanker. Odstraňte objekty a nasbírejte rakety. V jiných úrovních zase můžete použít ptáčka, který dokáže dělat tornádo a tak tanker zničí. Máte tady hodně možností.
Cube Crash 2
Logické hry - 30x
Cube Crash 2 je pokračováním úspěšné hry ve stylu spoj tři stejné symboly. Druhý díl nabízí nový Arcade mód, k tomu i klasickou hru s novými vylepšeními. Cílem je nahrát co nejvíce bodů, to zajistíte spojením tří a více stejných krystalů. Snažte se tvořit větší spojení než tři - jsou za to bonusy.
Jungle Crash
Logické hry - 551x
Příjemná oddychovka ve stylu spojování tří stejných prvků. Je to trochu míxhnuté tetrisem. Snažte se tvořit trojice stejně barevných kostiček. Důležité je snažit se o vyšší počet - tím dostanete i více bodů.
hra v Unity3D
Papetura
Logické hry - 295x
Hodně dobrá klikačka, ve které se váš mozek řádně zapotí. Budete muset vyřešit celou řadu úkolů. Hlavní činností bude hledání nápověd a klikání po všem co by mohlo skrývat nějakou funkci. Podaří se vám dostat ven z papírového světa?
Funny Animals
Logické hry - 5x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
Livingroom Escape
Logické hry - 27x
V této hře budete uvěznění v pokoji. Jediné co můžete dělat je vymyslet netradiční způsob, kterým by jste se mohli s pokoje dostat. Najděte předměty, které by se vám mohli hodit a vhodně je využijte.
Rebound
Logické hry - 34x
Balonek Fluffit je uvězněn v jakési záhadné zahradě. Vaším úkolem v této logické hře je dostat Fluffita ven. Postavte různé překážky a využijte dalších předmětů tak, aby se Fluffit po vystřelení z děla dostal k východu. Ovládání je hezky vysvětleno přímo ve hře.
Escape the Shack
Logické hry - 22x
Vaším úkolem je se dostat pryč z této chatrče. Dejte se do toho a přijďte na způsob, jak se odtamtud dostat. Snažte se. Pošlete morzeovku, abyste si zavolali třeba pomoct. Udělejte opravdu cokoliv.
Jolly Jong Journey
Logické hry - 47x
V případě této bezvadné super hry se jedná o klasický mahjong. Tedy, pokud chcete vyhrát, tak musíte z hrací plochy postupně odebrat všechny kameny. Hledejte dvojice stejných kamenů a odebírejte je. Ovšem pozor - kameny nesmějí být nijak blokované ostatními kameny.
Christmas Solitaire
Logické hry - 31x
Vánoční doba se přibližuje každým dnem a s ní se vyrojila celá řada her, které se tématicky zařazují do stejné kategorie. Nejinak tomu je i s hrou Christmas Solitaire, kde se snažíte zbavit veškerých karet a zařazujete je na předem určená místa takovým způsobem, aby na sebe navazovaly. Hra se řadí k zajímavým karetním hrám.