Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

sponzorované odkazy

Super Stacker

Hrajete online hru Super Stacker

V této skvělé logické a zároveň i oddychové hře budete stavět kostky na sebe. Vašim cílem je, postavit je na sebe tak, aby kostky nespadly a vydržely na sobě aspoň 10 vteřin. V každém levelu se setkáte s větší obtížností.

ovládání hry Super Stacker

Myš - pohyb • 0.01 MB • 155x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Dynamite Blast
Logické hry - 51x
Umístěte na konstrukci bomby a snažte se zničit projíždějící vlak. Levým tlačítkem umístíte nálož, opětovným kliknutím ji můžete odebrat. Bomby budou postupně explodovat v pořadí, v jakém byly umístěny.
Brain Trainer
Logické hry - 48x
Aktivujte své mozkové buňky a připravte se! Přišel nový "trenér mozku"! Nezáleží na tom, jestli si udržujete mozek v kondici, zlepšujete svou výkonnost nebo se jen bavíte tréninkem osobních kognitivních schopností, tato hra je pro vás! To, že už nechodíte do školy, neznamená, že si nemůžete zbystřit mysl. Vyřešte velké množství jednotlivých miniher. Pokud se zaseknete, stačí vyměnit žárovky za nápovědy. Přesvědčili jste se? Tak se do toho vrhněte a vyzkoušejte si to!
Hide Caesar 2
Logické hry - 51x
Zlatá mince s hlavou římského vládce Caesara se ocitla v nebezpečí. Všude padá nebezpečné kamení, takže potřebujete Caesara uchránit. Za tímto účelem dostanete různé předměty, pod něž se dá mince uschovat. Kromě kamenů se setkáte i s dalšími nebezpečnými nástrahami, ale všechno má logické řešení, takže stačí přemýšlet.
Divide
Logické hry - 16x
Vyzkoušejte si práci se dřevem díky logické hře Divide. Dostanete před sebe vždy nějaký geometrický útvar vyrobený ze dřeva, který potřebujete rozřezat na určitý počet kousků, ale k dispozici máte pokaždé pouze omezený počet řezů. Bude tedy nutné rozmyslet si některé tahy dopředu, protože se můžete jinak nepěkně zaseknout.
Never end
Logické hry - 2x
Procházejte labyrintem a sbírejte klíče, které vám otevřou dveře do dalších kol. Labyrint si můžete otáčet podle potřeby, aby jste se dostali i do vzdálených míst, ale dávejte při tom pozor na překážky.
Birdish Petroleum
Logické hry - 24x
Využíjte vašeho ptáčka k tomu, abyste zničili tanker. Odstraňte objekty a nasbírejte rakety. V jiných úrovních zase můžete použít ptáčka, který dokáže dělat tornádo a tak tanker zničí. Máte tady hodně možností.
Color World Origins
Logické hry - 14x
Jak by asi svět vypadal bez barev? To si ani raději nepředstavujme. Ve hře Color World Origins se podíváte do světa, který potřebuje zásah, aby mohl vypadat ještě lépe. Kolečka jsou uzavřena v krychlích a musí se k nim dostat stejná barva, jakou mají, aby mohly být tvorové spokojení. Cestou musíte překonávat překážky.
Spellcreepers Prelude
Logické hry - 32x
Pěkná online hra, která spojuje prvky strategie a logiky. A na vás bude, abyste spojovali tři stejné symboly na hrací ploše. Jak budete postupovat ve hře, tak pomocí kouzel ničíte jednoho soupeře v každém levelu.
Atlantis Quest
Logické hry - 56x
Atlantis je dalším zástupcem tzv. "3 stejné symboly vedle sebe" online her. Tím je řečeno vše. Skládáte symboly vedle sebe, pomáháte si bonusovými předměty a postupně skládáte z jednotlivých dílů tajemný artefakt.
Harry Potter Mahjong
Logické hry - 28x
Máte rádi malého čaroděje Harryho Pottera? A máte rádi logické hry? A máte rádi logickou hru mahjong? Pokud ano, je tato hra dělaná přímo pro vás.
Snowline
Logické hry - 22x
Výborná oddechovka, s kterou se můžete pobavit i ve společnosti přátel. Kreslíte sněžnou dráhu pro Santu Klause, který má po cestě sebrat všechny dárky. Poradím, že dělat prudké kopce hned na začátku se nevyplácí.
Isoball X1
Logické hry - 16x
Parádička mezi logickými hrami, to je Isoball X1. Zkuste otestovat svůj mozek v této logické hříčce - čeká na vás 36 nervydrásajících levelů, ve kterých musíte dostat kuličku do určitého místa. Levely můžete libovolně přeskakovat. Hra obsahuje i skryté bonusy.
Hitman
Logické hry - 17x
Nepříliš graficky dokonalá, nicméně velice zajímavě hratelná. Tak by se dala charakterizovat hra Hitman, kde prověříte přesné míření, ale i logické uvažování. Dostanete na starost kovboje, se kterým se pokoušíte sestřelit veškeré nepřátelsky naladěné střelce. V cestě máte různé překážky, kterých se ovšem dá i využívat.
Blow up
Logické hry - 8x
Další z logických her, jejichž hlavním cílem je spojovat roztomilé barevné kuličky dohromady. Pokud složíte alespoň trojici stejné barvy, tak zmizí z herního pole. Takhle se snažte odstranit všechny.
The Suspense 2
Logické hry - 25x
V této hře se musíte dostávat přes různé překážky. Sbírejte veškeré klíče, které v této hře máte. Snažte se o co nejlepší výsledek a přepínejte se v čase, abyste se dostali dále. Hra vás přepne do doby, kdy vše bylo tam kde má být.