Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Kombat Fighters
sponzorované odkazy

Kombat Fighters

Hrajete online hru Kombat Fighters

V této hře se setkáte z mnoha počítačovými hrdiny, které znáte s jiných her. Pokuste se takticky vymyslet, jak se svými bojovníky porazíte soupeře. Připravujte si své tahy dopředu. Hru mohou hrát dva hráči.

ovládání hry Kombat Fighters

1.hráč: Myš - výběr karet, 2. hráč: A, S, D, F, G, H, Q, W, E, R, T, Z - výběr karet • 7.54 MB • 634x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Strategie"
Penguins Attack 2
Strategie - 258x
Parádička v podobě druhého dílu oblíbené tower defense věžovky. Vražední tučňáci jsou opět pohromadě a mají zálusk na vaši základnu. Ubraňte ji před vlnami nepřátel a dobře promýšlejte kam, postavíte věže.
Carrot Fantasy Extreme 2
Strategie - 22x
Originálně pojatá strategická obranná gamesa pro milovníky tohoto typu her. Tentokrát se budete snažit ubránit mrkev, na kterou mají choutky nejrůznější živočichové z moře. Stavte a vylepšujte věžičky.
The Challenge
Strategie - 2x
The Challenge je tahová RPG strategie. Všechno co musíte udělat, je řídit vaši jednotku ke konečnému vítězství. V každém kole máte na výběr některou z akcí, od útoku, koncentrace až po obranu nebo speciální útoky.
Demonic Dungeons
Strategie - 56x
Demonic Dungeons je mixem strategie a výborné tower defence hry. Cílem je postavit a ubránit vaše bludiště a zničit všechny nepřátelské jednotky. Jako pomocníky máte různé nestvůry a monstra. Celkem povedená hra.
Farm Business
Strategie - 31x
Pěkná farmářská hra pro všechny milovníky pěstování stromů a plodin. Zalévejte stromečky, ničte škůdce a dělejte všechno možné pro udržení prosperity vaší hezké farmy. Parádní hra na virtuální zaměstnání.
Smiley chess
Strategie - 38x
Máte rádi královskou hru šachy? Tentokrát tu máme pěknou verzi této stolní hry. Na místo klasických figurek však ve hře vystupují smajlíci. Cíl je však stejný. Porazit soupeře matem.
Sea of Fire
Strategie - 9x
Hra Sea of Fire patří mezi podařené strategické gamesy. Na mapě máte omezený počet sektorů, ve kterých můžete stavět různé budovy (kasárna, továrny, kulometná hnízda atd.). Až vybudujete celou základnu, je na čase poslat jednotky na nepřítele. Pokud jednotka dojde až k nepřátelské základně, způsobí její poškození. Cílem hry je postupným útokem zničit všechny protivníkovy budovy. Pro pochopení hry doporučuju hrát nejdříve "Skirmish".
Iron Ladies
Strategie - 12x
Tahová strategická gameska s dobře vyzbrojeným týmem, se kterým budete kosit řady nepřátel. Svému týmu nakreslete cestu, po které půjdou a dobře ji promyslete, aby neunikl střelám ani jeden protivník.
Anna Glace
Strategie - 22x
V této online hře se stanete cukrářkou. Vašim úkolem bude prodávat svým zákazníkům zmrzlinu. Příjmněte jejich objednávku a podle ní je obslužte. Dokážete obsloužit všechny své zákazniky v horkém letním dni?
Crusade 3
Strategie - 2x
Vydejte se na bojovou misi a uchraňte USA před invazí krvelačných monster. Crusade 3 je hra na principu odstřelování hradu pomocí děla. Na výběr máte hodně typů kanónů, nepřátel, upgradů a hlavně pěknou porci strategické zábavy.
Battle Gear All Defence
Strategie - 44x
Zahrajte si tuto bezvadnou strategickou hru. Vaší misí bude ubránit pozice své základny a ničit nepřítele. Jakmile se vám podaří zabít nepřátelskou jednotku, získáte peníze. Za ty nakoupíte další vojsko.
Penguin Diner 2
Strategie - 56x
Druhý díl jedné z vynikajících online her Penguin Diner. Opět se podíváme do malé restaurace pro tučňáky, kde je plno hladových hostů. Obslužte všechny zákazníky v časovém limitu a nechte podnik vzkvétat.
Pandemic 2
Strategie - 3x
Pokuste se zničit všechny obyvatele na naši planetě Zemi. K tomu vám poslouží bakterie, paraziti a viry. Snažte se je rozšířit mezi obyvateli pomoci pitné vody a dalších zdrojů, aby co nejdříve všichni umřeli.
Jungle Hunting
Strategie - 12x
Máte za úkol obránit svoji vesničku před různými brouky, kteří se na vás ženou z džungle. Budete muset rozmístit domorodce podél cestiček kudy brouci chodí a domorodci je zničí svými zbraněmi.
Strategy Defense 2
Strategie - 25x
Strategy Defense 2 už jak název napoví je druhý díl téhle výborné série, kde se staráte o obranu svého opevnění. V tomhle díle budete mít ale pouze jedno opevnění. Co myslíte, jak si s tímhle úkolem poradíte?