Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Zombie Massakrah
sponzorované odkazy

Zombie Massakrah

Hrajete online hru Zombie Massakrah

Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.

ovládání hry Zombie Massakrah

Šipky - pohyb, Myš - míření, výstřel, R - nabíjení, Mezerník - změna zbraně • 2.09 MB • 387x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Dad and me
Akční hry - 28x
Hra, ve které si budete moci vybít veškerý vztek a zlobu, pokud se potřebujete vybouřit. Obléknete se do fialového obleku se strašidelnou maskou a budete pobíjet všechny kolem, které ve hře uvidíte.
hra v Unity3D
Crazy Sapper
Akční hry - 15x
Penzionovaný armádní generál Boris ukrývá nebezpečnou vakcínu na své tajné základně. Je opravdu dobře zabezpečna silným minovým polem. Naštěstí je tu sapér Max, který s vaší pomocí vše vyřeší.
hra v Unity3D
Soak
Akční hry - 18x
Graficky povedená 3d hra v Unity. Zapojte se do boje s balónky naplněnými vodou. Snažte se ostatní kluky zasáhnout co nejpřesněji (do středu terče). Docela příjemná záležitost na postřeh a zároveň oddech.
Rockin Roadie
Akční hry - 13x
V superhře Rockin Roadie se stanete členem realizačního týmu jedné rockové skupiny. Vaším úkolem je dovést vybavení co nejrychleji k pódiu. V každé úrovni musíte překonat řadu překážek. Hra se ovládá pouze šipkama, smysl hry je podobný hrám jako je například Moto Bike.
Mortal Kombat Karnage
Akční hry - 21x
Mnoho lidí má v oblibě akční film s názvem Mortal Kombat, který se proslavil v devadesátých letech. Z jeho slávy se rozhodlo vytěžit něco i několik počítačových her a Mortal Kombat Karnage je jednou z nich. Zahrát si v ní můžete hned v několika zajímavých módech, kde se popasujete s poměrně silnými soupeři.
Barbarian Onslaught SOS
Akční hry - 2x
V této hře je Vašim úkolem co nejvíce zdevastovat nepřátele, které potkáte na své strastiplné cestě. Probijte si svou cestu až na konec každého levelu, kde na vás čeká hrozivý boss. Nudit se u této hry určitě nebudete.
Turret defense
Akční hry - 2x
V této hře na vás čekají 4 mise, což se někomu může zdát málo, pouze ale dokud nezjistíte, jak jsou obtížné. Postavte si podél cesty obranné konstrukce, aby se k vám nepřítel nestihl probojovat.
Mass Mayhem 3
Akční hry - 28x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
Rombo Rush
Akční hry - 611x
Parádní online hra, která sází na retro vzhled a na výbornou hratelnost. Jedná se o klasickou FPS střílečku posazenou do dávných magických časů. Sbírejte bonusy, využívejte kouzla a poražte hordy nepřátel.
Steel Grinder
Akční hry - 48x
Ve hře Steel Grinder si vezmete na starost pěkně vyzbrojený tank, se kterým potřebujete zlikvidovat všechny přijíždějící nepřátelské tanky. Kromě tanků narazíte na různé zaměřené střely, jež potřebujete sestřelit dříve, než by vaše pláty utrpěly poškození. Celkově se jedná o zajímavě zpracovanou tankovou bitvu.
Police Rural Rampage
Akční hry - 32x
Staňte se v této parádní super hře vykonavatelem zákona a ochráncem pořádku. Utkejte se se zločinci, které musíte všechny pochytat. ZVládnete to opravdu rychle a bez nejmenších potíží? Hurá do hry!
Canyon Shooters
Akční hry - 196x
Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.
Pedestrian Killer
Akční hry - 12x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
Over The Border
Akční hry - 34x
V roli postavičky jménem Bandito se budete snažit během odvážného letu posbírat všechno zlato. Ze začátku hry doporučujeme prohlédnout si tutoriál, tedy krátký návod na to, jak hru hrát a využít všechny herní prvky.
10800 Zombies
Akční hry - 37x
Akční super hra plná zombíků a nemrtvých krvežíznivách potvůrek. Ubraňte se vlnám útočících zombies a pokuste se přežít v této hororové akční řežbě nejen pro kluky.