Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Zombie Massakrah
sponzorované odkazy

Zombie Massakrah

Hrajete online hru Zombie Massakrah

Nacházíte se v noci v lese, který je blízko hřbitova. Můžete být rádi, že jste si sebou vzali své zbraně, protože na vás každou chvíli zaútočí krvelační zombii. Pokuste se jim ubránit a utéct.

ovládání hry Zombie Massakrah

Šipky - pohyb, Myš - míření, výstřel, R - nabíjení, Mezerník - změna zbraně • 2.09 MB • 1462x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Thing thing 2
Akční hry - 33x
Pokračování úspěšné bojové 2D střílečky Thing Thing. Ovládáte šedivého panáčka, který má zbraň a prochází temnými levely. Vystřílejte všechny nepřátelé, kteří pobíhají kolem a nedávají vám chvíli klidu.
Monster Hunt
Akční hry - 6x
V roli mladé dívky budete v této online hře bojovat proti všem monstrům na této zemi. Vaší zbraní se stane obyčejný luk a jeho šípy, kterými budete monstra odstřelovat. Dávejte si pozor na svůj vlastní život.
Precision Strike
Akční hry - 26x
Pěkná plošinovka, ve které ovládáte vojáka, který hází granáty na krvelačné nepřátelské jednotky. Pro správné hraní dobře miřte a pečlivě si promyslete každý hod granátu.
Agony: The Portal
Akční hry - 26x
Nejprve si ve hře vytvoříte vlastní postavu a vyberete si úroveň obtížnosti, přičemž k dispozici je jich hned několik. Poté už se dozvíte něco málo k příběhu a můžete se vydat vstříc nepřátelům. Hlavním hrdinou je tentokrát poměrně nezvykle smrtka, která se vydává do boje. Dokážete si poradit s přesilou?
Dead Frontier Night Two
Akční hry - 11x
Výborné pokračování akční hry Dead Frontier. Opět se budete probíjet temnými uličkami a kosit zombie a stvůry nakažené virem N4. Hra má skvělou atmosféru, chvílemi se možná budete i bát... to až na vás ze tmy zaútočí krvelačný zombie. Rozhodně hru spouštějte ve větším okně.
hra v Unity3D
Dead Zone Sniper
Akční hry - 47x
Graficky skvělá střílečka, ve které budete v roli elitního snipera bojovat proti nepřátelským vojákům. Snažte se rychle a přesně mířit a přežít do další úrovně. Hra je vytvořena v enginu Unity, který však nepodporuje prohlížeč Chrome. Hru tak hrajte například ve Firefoxu.
Recoil
Akční hry - 32x
Pěkně poblázněná bojovka, která se odehrává v robotickém světě plném hrůzných strojů, které se tak trochu podobají robotickým psům. Vašim úkolem je všechny je porazit a přežít co nejdéle to půjde.
Momentum Missile 2
Akční hry - 3x
Tohle je pokračování, které navazuje na i tak dost povedený díl Momentum Missile. Dalo by se říci, že už není co vylepšit, ale tohle pokračování vskutku lepší je. Stavíte obranu před nepřítelem, který je snad neúnavný.
UhuForce 2 - klasická superhra
Akční hry - 22x
UhuForce 2 těží z oblíbeného tématu arkádových stříleček z 80.let. Pokud si pamatujete legendy jako River Raid, Space Invaders nebo Screaming Wings, pak vám je tato superhra v mnohém připomene. Ovládáte bojový koráb a střílíte po všem, co létá a střílí. Na konci každé úrovně vás čeká nezbytný souboj s matkou.
Teddy Bear Picnic Massacre
Akční hry - 27x
Super hra se skvělou hratelností a velmi zdařilou grafikou. Je to trochu brutalitka, ale velmi zábavná. Vaším úkolem bude ničit malé medvídky, kteří se tak trochu zbláznili. Samozřejmostí jsou různé bonusy, překvapení a upgrady.
hra v Unity3D
Block SWAT
Akční hry - 41x
Zahrajte si bezvadnou super hru v Unity. Jedná se o 3D střílečku, kterou budete hrát online s více hráči. Prostřílejte si cestu bludištěm, vyzkoušejte několik typů zbraní a nahrajte maximální počet fragů.
1 Star Ship
Akční hry - 41x
Trochu sci-fi hra ve které lítate nabušenou stíhačkou, kterou ničíte různé vznášedla a také hlavní robotické obludy. Protivníků je mnoho, takže se nemusíte bát nudy, také je na výběr mnoho různých zbraní..
Orbital Guard Survival
Akční hry - 2x
Snažte se na této orbitalní stanici sestřelit veškeré meteority. Dávejte si pozor, aby vás tyto meteority nezničili. Jak dlouho v této hře dokážete vydržet? Pokuste se jak nejdéle budete moct.
Sharp Trigger 2
Akční hry - 35x
Ve druhém pokračování hry s názvem Sharp Trigger se můžete vžít do pocitů takové mariňáka, který se vydává do boje. Vrchní velení vašeho hrdinu vysadí přímo na nepřátelské území, kde musíte napáchat co největší škody a likvidovat tak každého, kdo by se dostal na dostřel. Občas je potřeba změnit zbraň.
Raze 2
Akční hry - 17x
Ve druhém pokračování poměrně zajímavé hry Raze na sebe narazí dvojice nepřátel - lidská rasa a mimozemšťané. Autoři si pro hráče připravili opět poměrně slušnou porci misí, ve kterých si řádně zabojujete. Obtížnost se postupně stupňuje. Během první mise dostanete všechny potřebné instrukce, jak se ve hře pohybovat a co dělat.