Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Canyon Shooters
sponzorované odkazy

Canyon Shooters

Hrajete online hru Canyon Shooters

Jste parašutistou či parašutistkou u vojenské jednotky. Teď jste byl vyslán na tajnou misi, při které budete muset zničit co nejvíce svých nepřátel. Pokuste se čelit všem nástrahám a splnit při tom svůj úkol.

ovládání hry Canyon Shooters

Myš - pohyb, střelba • 4.95 MB • 142x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Hobo 3 Wanted
Akční hry - 32x
Třetí díl oblíbené série s hrdinou Hobo. Tentokrát je tu zpět se svými legračními kousky, kdy se snaží naštvat snad všechny lidi na světě.
Pedestrian Killer
Akční hry - 9x
V této online hře bude vašim úkolem přejet v časovém limitu co nejvíce chodců. Pro postup do dalšího kola jich musí být nejméně sto. I když se to jeví jako jednoduchý úkol, pořádně se u toho zapotíte.
Evil Zombie
Akční hry - 51x
Ve zdařilé akční onlainhře budete bojovat se zombíky. V každém kole jich bude hned několik a vaším úkolem je bude všechny zničit pomocí ohnivých koulí z kanónu. Vylepšit skóre můžete pomocí bonusů.
Railroad Rampage
Akční hry - 18x
S vaším šerifem si musíte udělat pořádek. Nepřátele se snaží převzít vlak a vy jim v tom musíte zabránit. Postřílejte je a dejte si pozor, aby vás nezabili. Dejte se do toho v této super hře a nenechejte se.
Raze 2
Akční hry - 16x
Ve druhém pokračování poměrně zajímavé hry Raze na sebe narazí dvojice nepřátel - lidská rasa a mimozemšťané. Autoři si pro hráče připravili opět poměrně slušnou porci misí, ve kterých si řádně zabojujete. Obtížnost se postupně stupňuje. Během první mise dostanete všechny potřebné instrukce, jak se ve hře pohybovat a co dělat.
Mass Mayhem 3
Akční hry - 25x
Již potřetí máte tu čest si vyzkoušet hru s názvem Mass Mayhem. I třetí pokračování se nese v podobném duchu jako předchozí dvojice dílů. Opět máte za úkol zlikvidovat co největší počet nic netušících lidí za pomoci zbraní hromadného ničení. Lidé si chodí v okolí a musíte vybrat vhodný okamžik pro útok.
hra v Unity3D
Zombies Fps
Akční hry - 30x
Luxusní 3d herní pecka v podobě střílečky se zombíky. Coby zkušený voják jste uvězněni v oblasti, která je jako na potvoru zamořena mozkožroutskými zombíky. Snažte se přežít a prostřílet si cestu ven.
Wild West Gunslinger 3D
Akční hry - 12x
V této nefalšované kovbojské střílečce z Divokého západu na vás čeká 3 úrovní v několika lokacích westernového města. Utkejte se s ostatními kovboji, miřte, střílejte a postupujte do dalších úrovní.
hra v Unity3D
Tiny Survival
Akční hry - 40x
Jednoduchá 3d střílečka, ve které se budete procházet po krajině a snažit se přežít útoky mozkolačných zombíků. Pokuste se najít lepší zbraně, různé bonusy a také vozidla, která vám usnadní útěk před zombíky.
Blow a Raze
Akční hry - 29x
Skvěle hratelná logicko akční online hra s bombama. Tyto výbušné objekty musíte rozmístit tak, aby se budova zhroutila správným způsobem. Počet bomb je omezen, takže je nutné herní postup dobře promyslet.
Killing Road
Akční hry - 188x
Další z plejády akčních stříleček s bezvadnou grafikou. Jako tvrdý chlapík na motorce budete zápasit s přesilou nemrtvých zombíků. Hra nabízí opravdu hodně různých vylepšení a zbraní, takže o zábavu bude postaráno.
Absolute Madness
Akční hry - 18x
V téhle hře nemá moc cenu hledat velký smysl, nebo nějaké logické souvislosti. Není na to totiž vůbec čas. Bodejť by byl, když se na vás valí kupy po zuby ozbrojených nepřátel. Chce to postřeh a pevné nervy, jinak se neubráníte.
Ultraman Space Battle
Akční hry - 33x
Poksuste se v této super hře zneškodnit veškeré mechanické nepřátele. Hrajete za robota, který má několik schopností, tak je používejte proti těmto nepřátelům a vyhrajte každou úroveň. Tak se do toho dejte.
Mario Zombie Truck Shot
Akční hry - 46x
Zombie jsou po celé Maria Zemi a útočí na všechno. Naposledy Mário ovládá jeho kulomet na autu, se kterým si má pomoct v této zachráně. Pomozte Máriovi sestřelit a zabít tyto zombíky.
Dragon Fist 2
Akční hry - 2x
Skvělá čínská bojová hra. Hra je určena pro jednoho i dva hráče. Pozvěte kamaráda a pusťte se do soupeření. Vašim úkole je porazit svého soupeře v ukrutném boji. Vyberte si postavičku, za kterou chcete hrát a pusťte se do toho.