Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Multi Tasking
sponzorované odkazy

Multi Tasking

Hrajete online hru Multi Tasking

Říká se, že ženy dokážou dělat více věcí najednou.Teď si můžete vyzkoušet nezávisle na pohlaví, zda je to pravda. V této hře budete muset sledovat ve dvou hracích oknech čtvereček a vyhýbat se s ním nebezpečí.

ovládání hry Multi Tasking

Šipky, A,D - pohyb • 1.59 MB • 1909x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Another Box of Hotcorn
Postřehové hry - 27x
Another Box of Hotcorn je primitivní, ale chytlavá minihra. Vaším úkolem je bouchnout do všech popcornů v bludišti. Můžete využít bonusy (oheň, blesk, benzín), ale pozor na mazlavé máslo a špinavou vodu. Vše navíc musíte stihnout do neúprosného časového limitu.
hra v Unity3D
Forest Cargo 3D
Postřehové hry - 62x
Náš farmář žije opravdu krušný život uprostřed lesů, obklopen přírodou a divokými zvířaty. Kromě péče o farmářská zvířata se stará i o zvěž v divočině. A zde přichází váš úkol - rozvézt zásoby k zvířatům, aniž by vám spadla byť jediná bedna.
Super Kicks
Postřehové hry - 20x
Super Kicks je díky své obtížnosti docela chytlavá hra, která vás vždy po zkaženém míči donutí spustit hru znovu. A stále se pokoušet překonat vlastní rekordy... Hra se ovládá pouze myší.
Jumper
Postřehové hry - 34x
Opice dokážou skákat ve větvích stromů, ale v následující hře se opice umí odrážet dokonce i od vzduchem nafouknutých balónků. Vyskočte do vzduchu a přeskakujte z jednoho balónku na druhý, aby se opička udržela ve vzduchu. Cestou si dávejte pozor na poletující ptáky, určitě opici ve vzduchu neuvidí rádi.
Hardest Game 2
Postřehové hry - 6x
Pokračování úspěšné hry, kterou určitě každý znám. Cílem této hry je dostat se s modrým čtverečkem do určeného místa. Při tom se musíte vyhýbat červeným kuličkám a sbírat mince. Dokážete se vypořádat s touto online hrou?
Perfect Pizza
Postřehové hry - 25x
Dobrých kuchařů je hodně, ale dělat výbornou pizzu, na to je potřeba skutečné kulinářské umění. Myslíte si, že jste schopni připravit pizzu přesně podle receptu, aby ji ocenil i ten největší gurmán?
Valentiner
Postřehové hry - 30x
V této hře máte za úkol posbírat co nejvíce srdíček. Uděláte to tak, že počkáte až bude šíp ve správném úhlu a vystřelíte. Musíte si dávat pozor, aby Vám nevypršel čas. Jinak pro Vás hra končí. Zlaté srdíčka mají větší hodnotu, než srdíčka černá.
Super Ball
Postřehové hry - 30x
Vynikající zábavná hra. Vašim úkolem je dopravit kuličku v bludišti až do cíle. Dokážete projet bludištěm v co nejkratším čase a přitom nespadnout do díry? Není to tak jednoduché, jak to vypadá, kulička je celkem neposedná. Pusťte se do hry a ukažte, co ve Vás je.
Central Parking
Postřehové hry - 322x
Jste připraveni na další chytlavou parkovací online hru? Central Parking dokonale prověří vaši trpělivost, postřeh a smysl pro přesnost. Zaparkujte auto na místo bez jediného škrábance.
Tomato Bounce - zelenina na útěku
Postřehové hry - 38x
Pomozte rajčatům na útěku před jejich krutým osudem - rajčatovým salátem. Jedno po druhém pěkně odrážejte až na stůl. Nezapomeňte sbírat bonusy - některé vám pomůžou, jiné naopak znesnadní úkol (např. pepř). Každých 500 bodů vám přibude jeden život. Hlídejte si dobře špachtličku, ať žádná rajčata nepřijdou nazmar. Výborná online hra na dlouhé pracovní dopoledne.
YetiSports - Seal Bounce
Postřehové hry - 45x
V tomto pokračování YetiSports chce Yeti vymrštit Pingu tak vysoko, jak jen dokáže. Z ledovců vykukují zvědaví tuleni, kteří Pingua rádi popostrčí k výšinám. Při vymrštění je důležité počkat si na správný moment a vlnu, pak už je vše v režii náhody ;-).
Pickup Truck Night Parkin
Postřehové hry - 57x
Perfektní hra s perfektní grafikou. Vylepšete si své řidičské dovednosti parkováním auta v městském provozu. Zkuste předvést to nejlepší co ve vás je. Začněte první úrovní a postupně zdolejte všechny, i poměrně těžký 10. level.
Cat God vs Sun King 2
Postřehové hry - 37x
Kočičí božstvo se zlobí, protože nohsledi slunečního krále se rozhodli postavit mu různé chrámy, aby ho uctívali. To se samozřejmě kočičímu bohu nemůže líbit a vyšle svoje kočičí služebníky, aby zlikvidovaly všechny nevěřící. Spalte nepřátele mocným plamenem a nenechte je postavit žádnou z jejich staveb.
Rio Cup
Postřehové hry - 75x
Pěkná postřehovka, ve které je vaším úkolem sestřelovat ostatní hráče a krom toho také sbírat mince. Vaší skázou mohou být rozhodčí, kterým se vyhýbejte. Udělením červené karty byste museli začínat od začátku.
hra v Unity3D
SLOPE
Postřehové hry - 68x
Online hra, která prověří vaše reakce a schopnost proletět bludištěm maximální rychlostí. Cíl je jednoduchý - letět bludištěm a vyhnout se smrti. Troufáte si na tuto online hru, která je v Unity3D? Pokud se vám hra líbí, nezapomeňte ji sdílet na Facebooku a přidat si ji k oblíbeným.