Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Multi Tasking
sponzorované odkazy

Multi Tasking

Hrajete online hru Multi Tasking

Říká se, že ženy dokážou dělat více věcí najednou.Teď si můžete vyzkoušet nezávisle na pohlaví, zda je to pravda. V této hře budete muset sledovat ve dvou hracích oknech čtvereček a vyhýbat se s ním nebezpečí.

ovládání hry Multi Tasking

Šipky, A,D - pohyb • 1.59 MB • 1496x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Bubble Hit Valentine
Postřehové hry - 27x
Čtrnáctý únor se v různých zemích světa slaví jako den svatého Valentýna, tedy svátek všech zamilovaných. Při této příležitosti vychází i různé počítačové hry a Bubble Hit Valentine patří právě mezi ně. Dostanete za úkol vytvářet minimálně trojice srdíček stejné barvy. To provedete postupným vystřelováním ze spodní části obrazovky.
Cog Factory
Postřehové hry - 32x
Stali jste se pracovníkem v továrně a máte za úkol udržet přístroje v chodu. K tomu budete využívat spojování aspoň třech koleček, která musí mít stejnou barvu. Udržujte několik strojů najednou v chodu.
Smiley Showdown 2
Postřehové hry - 23x
Smajlíky se pohybují po herní obrazovce a potřebujete je zlikvidovat v určitém množství. Dostaňte smajlíka do správné pozice a klikněte na něj, aby explodoval. Pokuste se zároveň vytvořit co největší možnou řetězovou reakci. Hra obsahuje hned několik na sebe navazujících úrovní se zvyšující se obtížností.
Fuzzies
Postřehové hry - 34x
Příjemná online gameska s roztomilými chlupáči. Vaším úkolem bude vystřelovat chlupáče a spojit ho k dalším chlupáčkům na herním poli. Snažte se spojit vždy alespoň tři, aby se herní pole vyčistilo a mohli jste hrát dál.
Park My Trailer
Postřehové hry - 21x
Zaparkovat auto není vůbec snadné. O tom se přesvědčíte v této parkovací online hře. Hra se ovládá šipkama a klávesou CTRL, kterou startujete vůz a připojujete vozík.
Train 2048
Postřehové hry - 115x
Vezměte si jízdenku na vlak a naskočte na palubu nejzábavnější hry 2048, se kterou jste kdy cestovali. Pomoz strojvedoucímu nakrmit motor vlaku uhlím, aby se mohl prohánět po kolejích a procestovat celý svět! Abyste to dokázali, musíte k sobě přiřadit zapadající číselné bloky. Každá shoda dodá motoru trochu uhlí. Ale vlak stále není na tvůj vkus dost rychlý? Zkuste vytvořit obrovská komba pomocí vlastní šikovnosti nebo mocných vylepšení. Pomocí balónku zvedněte čísla blokující vaše shody nebo hoďte na pole bombu, která způsobí mohutný výbuch. Tak se chopte řízení vlaku, procestujte svět a dosáhněte co největšího vysokého skóre!
Rasta Muffins
Postřehové hry - 43x
Jednoduchá oddychová postřehovka ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Házejte muffiny a tvořte vždy alespoň trojice stejných. Hrajte rychle a přesně, nebo se dole stojící opičáček dočká nemilého konce v podobě zavalení muffinama.
Fruita Crush
Postřehové hry - 130x
Skvělá online hra ve stylu spoj tři stejné symboly. A pokud jde o symboly, tak tentokrát to bude šťavnaté ovoce. Hledejte lepší kombinace (4 a více stejných), využívejte bonusy a zkuste zdolat všech 100 levelů.
Math Shooter
Postřehové hry - 31x
V této skvělé početní hře je Vašim úkolem vypočítat příklady, které naleznete v horní části hrací plochy. Uděláte to tak, že kliknete na číslo, které je výsledkem příkladu. Ze začátku bude hra jednoduchá, ale časem obtížnost přibude.
Amusix: Flute
Postřehové hry - 19x
Pro všechny hudební nadšence je tady hra s názvem Amusix: Flute. Vyzkoušíte si v ní hraní na flétnu. Potřebujete přesně mačkat jednotlivá zobrazená písmena na klávesnici, přičemž je potřebujete podržet dostatečně dlouhou dobu, aby se naplnil ukazatel. Snažte se nedělat chyby. Vyslechnete si zajímavé tóny.
Orbital
Postřehové hry - 7x
Tahle hra je velice originální svým nápadem i zpracováním. Létáte po vesmíru a sbíráte barevné tečky. Vy sám měníte barvu podle toho, jaké barvy kuličky máte sbírat. Pokud ale omylem vezmete jinou barvu, hra končí.
Curveball
Postřehové hry - 2971x
Postřehová minihra, která trochu připomíná legendární Pong, avšak v trojrozměrném zpracování. Pinkáte si s počítačem a snažíte se míček odrazit s co nejlepší falší, aby ho soupeř nezachytil.
Androkids
Postřehové hry - 33x
V této příjemné online hře se vydáte do kresleného světa. Se svým hlavním hrdinou, kterým je Šašek budete muset překonávat různé překážky a také se vyhýbat nepřátel. Při tom sbírejte mince, za které máte body.
YetiSports - Seal Bounce
Postřehové hry - 45x
V tomto pokračování YetiSports chce Yeti vymrštit Pingu tak vysoko, jak jen dokáže. Z ledovců vykukují zvědaví tuleni, kteří Pingua rádi popostrčí k výšinám. Při vymrštění je důležité počkat si na správný moment a vlnu, pak už je vše v režii náhody ;-).
Twiddle Stix
Postřehové hry - 23x
Vašim úkolem je dopravit rotující tyčku vodními kanálky až do cíle. Dávejte si velký pozor, aby jste nenarazili do stran. Není to tak jednoduché, jak to vypadá. Takže to chce pevné nervy. Kolik pokusů budete potřebovat než projedete určitým kolem?