Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Multi Tasking
sponzorované odkazy

Multi Tasking

Hrajete online hru Multi Tasking

Říká se, že ženy dokážou dělat více věcí najednou.Teď si můžete vyzkoušet nezávisle na pohlaví, zda je to pravda. V této hře budete muset sledovat ve dvou hracích oknech čtvereček a vyhýbat se s ním nebezpečí.

ovládání hry Multi Tasking

Šipky, A,D - pohyb • 1.59 MB • 53x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Suzi says - najděte správný přístroj
Postřehové hry - 10x
Postřehová minihra Suzi says je jednou z mála her, které obsahují videosekvence. Suzi Perry vám v každém kole bude říkat názvy různých přístrojů. Vaším úkolem je co nejrychleji konkrétní přístroj označit. Pokud kliknete na správný, získáte body. V opačném případě body ztratíte. Každý level je časově omezený.
Toy Story Woody To The Rescue
Postřehové hry - 23x
Graficky velmi přívětivá online hra na motivy oblíbeného kresleného filmu Příběh hraček. Vrhněte se do hry a zažijte skvělé dobrodružství. Nejdříve se rozhoupejte na laně a otestujte svůj postřeh při přeskoku na věž.
Dangerous Dave and Brutal Bob Part 1 - Mole surfing
Postřehové hry - 19x
Společně s dvěmi výtečníky se můžete ponořit do bezvadné zábavné hry. Vaším úkolem je správně odpálkovat baseballkou vašeho kámoše cyklistu, který se následně pokusí doplachtit co nejdále. Nezbytnými pomocníky v jeho úkolu mu budou krtci...
The Lost World
Postřehové hry - 56x
Klasický bubbleshooter tentokrát v tajemné atmosféře zvláštního světa. Princip hry je však dle zažitých pravidel. Vystřelujete barevné kuličky a snažíte se s perfektním mířením vytvořit alespoň trojici stejně barevných kuliček. Tím postupně čistíte herní pole až nezůstane ani jedna kulička.
Feed Us V.
Postřehové hry - 25x
V již pátém pokračování hry s názvem Feed Us dostanete na starost krmení divoké vodní příšery, která dostala pořádný hlad. Do každé mise dostanete předem stanovený cíl, který se musíte pokusit splnit. Vězte, že to nebude úplně jednoduchá práce, i když by se to tak ze začátku možná mohlo jevit. Obtížnost se totiž stupňuje.
Nowhere to Park
Postřehové hry - 51x
Po delší době jedna perfektní parkovací online hra s názvem Nowhere to park. Nechte si touto hrou otestovat vaše schopnosti coby řidiče, který se snaží zaparkovat na určená místa. Dokážete to bez oděrku na laku auta?
Simon - trénujte paměť
Postřehové hry - 46x
Simon je jednou z prvních počítačových her, které kdy byly vytvořeny. A nutno říct, že ve své době byla jednou z nejoblíbenějších. Princip je jednoduchý - počítač Simon vám předvede sekvenci, kterou poté zopakujete. Tak schválně, kolik kroků si dokážete zapamatovat?
hra v Unity3D
City Bus Parking
Postřehové hry - 33x
Chtěli jste si někdy vyzkoušet řízení městského autobusu? V této super hře si to můžete zkusit. Otestujte své řidičské schopnosti a dovednosti v této 3D hře. Jezděte po městě a hledejte místo na zaparkování.
Pokemon Diamond
Postřehové hry - 35x
Pěkná spojovačka ve stylu oblíbených Pokémonů. Jak už to v podobných hrách bývá, budete hledat stejně barevné dílky a snažit se je spojit do trojic. Tím se postupně hrací pole čistí a před vámi se ukazuje obrázek Pokémona.
Tobby in danger
Postřehové hry - 19x
Tohle je jednoduchá ale chytlavá skákačka laděná do příjemného stylu s líbivou grafikou. Musíte pomoci Tobbymu se dostat až nahoru v levelu - kde je průchod do dalšího patra a tím i levelu. Spousta různých pastí.
Biking in Amsterdam
Postřehové hry - 20x
Každý určitě zná Amsterdam, který je protkán sítí cyklostezek. Na jedné takové se můžete virtuálně projet. Projeďte se Amsterdamem na kole, překonávejte překážky a pěkně se bavte. Je to super hra.
Farm Of Dreams
Postřehové hry - 80x
Her, ve kterých máte za úkol hledat nejméně trojice stejných dílků, je ohromné kvantum. Jednou z nich je i tato herní pecka Farm of Dreams. Tentokrát budete spojovat obrázky zeleniny. Hrajte rychle a přesně.
Tri Peaks Solitaire Classic
Postřehové hry - 215x
Cílem této karetní hry je postupně vyčistit hrací pole od všech karet. Odebrat můžete pouze kartu o jeden stupeň nižší nebo vyšší, než máte na hromádkách. Hra obsahuje několik bonusů. Jelikož jsou solitér hry obecně velmi oblíbené, vydrží vám hraní na pěkně dlouho.
Bomby Bomy
Postřehové hry - 17x
Pěkná postřehová hra, ve které je vaším úkolem sestřelovat potvůrky pomocí bomb. K tomu vám slouží jakási trampolína lyžích, kterou bomby odrážíte. Pokud bomba spadne na zem, tak se držte raději stranou.
Pengu Slide
Postřehové hry - 57x
"Klouzejte, abyste přežili, a létějte, abyste prosperovali ve hře Pengu Slide - nejlepší dobrodružné hře s tučňáky! Připojte se k našemu roztomilému tučňáčímu hrdinovi na napínavé jízdě po ledových svazích, kde vás čekají různá nebezpečí. Sledujte své okolí, protože v patách vás má lavina a je jen na vás, abyste obratně zvládli terén a klouzáním, skákáním a létáním se dostali do bezpečí. Staňte se mistrem přežití a ukažte svou obratnost v této náročné hře! Ale pozor, jen jeden špatný pohyb může pro vašeho opeřeného kamaráda znamenat jistou zkázu! V hře Pengu Slide budete sbírat ryby a posilovat se, zatímco se budete snažit uniknout lavině. Zažijte vzrušení, které vám bude bušit srdce, když budete unikat z nebezpečných situací a budete se snažit dosáhnout co nejvyššího skóre. Díky snadno naučitelnému ovládání a návykové hratelnosti je hra Pengu Slide ideální pro hráče všech věkových kategorií a úrovní dovedností. Navíc si užijete skvělou grafiku a zábavnou hudbu, které vás vtáhnou do světa ledových svahů a tučňáků. Tak na co ještě čekáte? Připněte si sněžnice a připojte se k dobrodružství ve hře Pengu Slide - nejúžasnější hře na bloku!! Zkuste své schopnosti a uvidíte, jestli se stanete opravdovým mistrem ledových svahů."