Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Multi Tasking
sponzorované odkazy

Multi Tasking

Hrajete online hru Multi Tasking

Říká se, že ženy dokážou dělat více věcí najednou.Teď si můžete vyzkoušet nezávisle na pohlaví, zda je to pravda. V této hře budete muset sledovat ve dvou hracích oknech čtvereček a vyhýbat se s ním nebezpečí.

ovládání hry Multi Tasking

Šipky, A,D - pohyb • 1.59 MB • 1323x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Jelly Collapse
Postřehové hry - 66x
Parádní hra na odreagování. Pokud máte rádi výzvy a hry na spojování stejných objektů, tak hned souštějte tuhle gamesku. V každém levelu máte za cíl nasbírat určitý minimální počet bodů a to tak, že odklikáváte stejně barevné bloky. Docela návyková online hra.
hra v Unity3D
Backyard Archer
Postřehové hry - 40x
Staňte se přeborníkem v lukostřelbě. Na dvorku jste si zařídili provizorní cvičiště, kde si natrénujete všechny lučištnické dovednosti. V perfektní 3D grafice vás čeká super hra, která vás chytne a nepustí.
Grab The Cash
Postřehové hry - 8x
Zajímavá super hra, ve které se odehrává velká bankovní loupež. Vaší misí je pochytat všechny lapky a navrátit ukradené peníze. Hra nabízí poměrně dost vylepšení, které si pořídte za odměnu při navrácení lupu.
Bubble Fox
Postřehové hry - 35x
Zakuste tuto bezvadnou hru, která dokonale prověří vaše postřehové schopnosti. Budete vystřelovat barevné kuličky, avšak pro splnění úkolu stačí vytvořit alespoň dvojici stejných kuliček. Snažte se odstřelovat kuličky, které jsou nejvýše.
Blasted in blood
Postřehové hry - 36x
Tak tomu říkám skvělá postřehová hra. Vašim jediným, avšak složitým úkolem je sestřelovat létající ptáky, kteří se ženou ze všech stran. Přitom si musíte dávat pozor, aby jste nestřelili dítě, které se Vám tam motá. Přece by jste nechtěli jít do basy.
Hungry Pirana
Postřehové hry - 230x
Pěkná malá rybička má dneska špatný den - všichni kolem se ji snaží sníst. Jde jenom o to, vydržet co nejdéle živý a předejít dotykům s ostatními rybami. Plavat můžete kamkoli, ale do nekonečna utíkat nemůžete.
Hold the rope
Postřehové hry - 24x
Výborná postřehovka na odreagování. Pět siláků chytilo nosorožce a ten se jim snaží ze všech sil vysmeknout. Dodávej jim sílu udržet laso tím, že na ně budeš v případě vysílení klikat. Jak dlouho vydržíš?
Tilt
Postřehové hry - 31x
Dopravte kuličky do cíle postupným nakláněním hrací plochy. Plochu nakláníte pomocí myšky. Není to tak jednoduché, jak se Vám může ze začátku zdát. Určitě se u této hry nudit nebudete. Takže neváhejte a pusťte se do hraní.
Crazy Bomb
Postřehové hry - 26x
Jedna z her patřící do obrovské skupiny her založených na klasice jménem Bejeweled. Tedy půjde o spojování alespoň tří stejných symbolů, v tomto případě ještě s časovým omezením. Nechybějí chytré bonusy a spousta vylepšení.
hra v Unity3D
3D School Bus Parking
Postřehové hry - 276x
Parkovací super hra se školním autobusem je tady v 3D podobě jako Unity hra. Zaparkujte žlutý autobus na správné místo a zkuste se toho zhostit bez jediného škrábnutí. Zadaří se vám projít všemi úrovněmi?
The Missile Game 3D - výborná postřehovka
Postřehové hry - 49x
Tato parádní hra má zajímavý nápad. V dlouhém tunelu se budete snažit s milimetrovou přesností proletět všechny překážky, aniž byste narazili. V každé překážce je jeden nebo více otvorů, které se navíc otáčejí, takže není vůbec lehké se trefit. Hra má sice pouze 9 úrovní, ale zato hodně těžkých. Super hra!
Algar
Postřehové hry - 33x
Ti otravní sobi už zase nechtějí dát pokoj a pořád ruší neustálým pobíháním okolo. Vaší jedinou municí je sníh, tak začněte vyrábět koule a ukažte jim, zač je toho váš loket. Trefte co nejvíce sobů.
Reverse
Postřehové hry - 28x
Dostaňte tuto malou kuličku do cíle, ale dávejte si pozor, aby jste nenarazili do stěny hrací plochy. Má to jeden velký háček. Kurzor se pohybuje opačně, než hýbáte myší, takže se budete muset trošku soustředit. Jak daleko dokážete dojet?
hra v Unity3D
City Bus Parking
Postřehové hry - 73x
Chtěli jste si někdy vyzkoušet řízení městského autobusu? V této super hře si to můžete zkusit. Otestujte své řidičské schopnosti a dovednosti v této 3D hře. Jezděte po městě a hledejte místo na zaparkování.
Taxi Parking
Postřehové hry - 19x
Chcete si udělat řidičák nebo už ho dávno máte? V obou dvou případech si můžete vyzkoušet, jak dobře dokážete zaparkovat. Hrajete zde za taxikáře, který rozváží lidi. Lidé chtějí, aby jste zaparkovali přesně. Takže budete mít určitě co dělat. Musíte si dávat pozor, aby jste ani trochu nenabourali. Dávejte si pozor na čas.