Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Multi Tasking
sponzorované odkazy

Multi Tasking

Hrajete online hru Multi Tasking

Říká se, že ženy dokážou dělat více věcí najednou.Teď si můžete vyzkoušet nezávisle na pohlaví, zda je to pravda. V této hře budete muset sledovat ve dvou hracích oknech čtvereček a vyhýbat se s ním nebezpečí.

ovládání hry Multi Tasking

Šipky, A,D - pohyb • 1.59 MB • 1446x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Postřehové hry"
Square Assembler
Postřehové hry - 903x
Pěkná barevná online hra na téma spojování tří stejných symbolů. Tentokrát budete hledat alespoň trojice stejně barevných kostiček. Podaří se vám postupně prostoupit všemi úrovněmi a nahrát nejvyšší skóre?
Cheese Collector
Postřehové hry - 48x
Hlavním hrdinou hry Cheese Collector je malá šedivá myška, se kterou si užijete pořádné dobrodružství, protože tento malý hlodavec se rozhodl, že spořádá všechen sýr, který se nachází v jeho okolí. To by nebylo nic extrémně akčního, kdyby se však všude v okolí nevyskytovaly hladové kočky, jež bloumají a hledají něco k snědku.
Sweet Candy Shooter
Postřehové hry - 1596x
Skvěle zpracovaná online hra na téma bublinek a spojování tří stejných symbolů. Tentokrát jsou bublinky zastoupeny sladkostmi v podobě ovoce. Tím se nenechte rozptýlit a snažte se hrát velmi rychle a samozřejmě přesně.
Rasta Muffins
Postřehové hry - 43x
Jednoduchá oddychová postřehovka ve stylu spojovaček tří stejných objektů. Házejte muffiny a tvořte vždy alespoň trojice stejných. Hrajte rychle a přesně, nebo se dole stojící opičáček dočká nemilého konce v podobě zavalení muffinama.
Dogi Bubble Shooter
Postřehové hry - 51x
Oblíbený bubbleshooter v trochu jiném kabátku. Tentokrát kuličky sestřelujete pomocí pejska. Jinak jsou ale pravidla zcela typická - snažte se spojit vždy alespoň tři stejné kuličky. Dokážete dohrát nejvyšší skóre?
Space Ball
Postřehové hry - 36x
Zajímavá minihra, ve které bude vaším úkolem ovládat míček a dostat se ke všem čtverečkům na hrací ploše. Ke splnění celé hry je zapotřebí, aby měl míček stejnou barvu jako čtverečky. Docela příjemná chytlavá gamesa.
We Are The Robots 2
Postřehové hry - 37x
Míchejte a spojujte roboty tak, aby byli vždy tři vedle sebe se stejnou barvou. Čili máte co do činění s hrou na téma spoj 3 stejné symboly. Druhý díl má pěknou grafiku a super hratelnost.
Pull Pins
Postřehové hry - 82x
Pull Pins konečně dorazil! Tato klasická logická hra nabízí neomezené množství úrovní s neomezenými výzvami a zábavou. Pozorně sledujte úrovně a plánujte své tahy, abyste vytáhli kolíky ve správném pořadí. Ale pozor! Nedovolte, aby se bomby dotkly bublin! Pusťte se do toho a vyřešte všechny úžasné hádanky!
Double wires
Postřehové hry - 61x
Výborná oddechovka s geniálním nápadem. Tak trochu to kopíruje Spider-Mana se šplháním pomocí svých provazů, které vystřeluje z rukou. Pomocí nich se zachytáváte a přemisťujete se co nejdále dokážete.
Popstar
Postřehové hry - 115x
Příjemná postřehovka s tématem spojování tří stejných symbolů. Cílem je dosáhnout stavu, kdy na hrací ploše nezbyde ani jeden barevný dílek. Své tahy dobře promýšlejte, abyste se do dalšího kola dostali s dobrým bodovým ohodnocením.
Falafel king
Postřehové hry - 66x
Zajímavá hra, pro lidi s rychlým postřehem a koordinací. Budete vést stánek s rychlým občerstvením a prodávat housky se zeleninovou a jinou náplní. Všem zákazníkům ale budete muset vyhovět, jak si objednají.
Ranger And Aliens
Postřehové hry - 41x
Jednoduchá, ale opět pěkně chytlavá arkáda, ve které budete bojovat s hordou mimozemšťanů. Využijte všechen svůj zbraňový arzenál a zničte všechny nepřátelské vetřelce. Zvládnete zlikvidovat opravdu všechny?
Maggie
Postřehové hry - 26x
V této hře se setkáte s mladou dívkou, která se vydala surfovat na květinovém listu. Při své zábavě se snažte sbírat růžové hvězdičky a bonusy, které vám přinášejí body a výhody. Dávejte pozor na nástrahy.
Neon 2
Postřehové hry - 21x
Výborná postřehovka pro ty, kdo si chtějí procvičit svoje reflexy. Ovládáte malé vesmírné vozítko s kanonem a střílíte po všem co se jen hne. Je toho všude kolem dost a chce vás to zničit, takže si uchovejte postřeh.
Oroboros
Postřehové hry - 37x
Jakýmsi speciálním vesmírným hadem sbíráte nebezpečné poletující hvězdy. Seberete je tak, že kolem nich obtočíte smyčku svým dlouhým ocasem. Pokud jich zneškodníte dostatečný počet, dostanete se dále.