Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» »
Mad Mech
sponzorované odkazy

Mad Mech

Hrajete online hru Mad Mech

Naše země je pod útokem nepřátelských jednotek. Vy v roli super robota, který je vybaven super moderními zbraněmi, budete muset čelit útokům nepřátel a pokusit se je zastavit a ochránit tak zemi před zničením.

ovládání hry Mad Mech

A,S,D,W - pohyb, Myš - míření, střelba • 2.12 MB • 119x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Akční hry"
Sword and Sandals 3
Akční hry - 28x
Stvořte si svého vlastního gladiátora podle své fantazie a vyjděte se sním dobývat jednu arénu za druhou. Porážejte své soupeře pomoci různých chvatů, ale také magie. Staňte se nejlepším gladiátorem světa.
Toast of War
Akční hry - 36x
Válka, ve které hlavní roli hraje malý Toast se jistě nikdy neodehrála. Nebo znáte z Dějepisu velký útok vojáků z másla v roce 1654? Jistě ne. Tady se jedná o to, projít level až do konce a nenechat se zničit máslem.
Fear Unlimited
Akční hry - 22x
Neomezený strach je vskutku to, co budete zažívat následující minuty, pokud si spustíte tuto hru. Temná atmosféra, krutí nepřátelé a tajemná grafika vás uchvátí. V podstatě jde ale o normální střílečku se spoustou protivníků.
hra v Unity3D
Red Crucible 2
Akční hry - 9x
Luxusní válečná 3D střílečka. V roli neohroženého příslušníka elitních jednotek se musíte vypořádat s celou řadou nepřátel. Vyzkoušejte bezvadné 3D prostředí a dobře si zastřílejte. Hra je v enginu Unity.
Grossout
Akční hry - 10x
S naším politikem Grossem to nemá nis společného, i když by to tak mohlo podle názvu vypadat. Je to totiž netradičním způsobem zpracovaná bojová hra, kde body za vítězství slouží jako platidlo pro nákup upgradů.
Endless War 5
Akční hry - 21x
Ničte nepřátelské jednotky. V této hře ovládáte armádní vozidlo se kterým budete ostatní vozidla sestřelovat. Jeďte podle šipky a určitě narazíte ne nepřátelský odpor. Tak se do toho dejte a zabijte je.
hra v Unity3D
Inhuman
Akční hry - 39x
Luxusní krvavá super hra, ve které se budete bránit útoku krvelačných a po vašem mozku lačných zombie. Nečekejte až si vás nemrtvé zdrůdy vychutnají, nabijte zbraň a začněte je kosit bez milosti a strachu.
Meteors
Akční hry - 212x
Vaším úkolem v této povedené akční online hře je přežít co nejdéle v nehostinném vesmíru. Vaše raketa je vybavena nejmodernějšími zbraněmi, které jsou vysoce účinné proti nebezpečným meteoritům. Dejte se do akce.
Storm Boat
Akční hry - 17x
V této hře se ocitnete ve válce, která se odehrává ve Vietnamu. Budete sloužit u námořní jednotky, která má za úkol sestřelovat ostatní nepřátelské lodě, letadla ale také základny nacházející se na souši.
Global Defense System
Akční hry - 27x
Tato online hra před vás staví nelehký úkol - je na vás zachránit naši planetu před vlnou asteroidů, kteří nesou neodvratnou zkázu. Vylepšujte obranné věže, kupujte nové zbraně a věže a hlavně sestřelujte asteroidy.
Epic War 4
Akční hry - 190x
vyberte si svého hrdinu a nechte ho vést vaší armádu. Bojujte proti nepřátelským jednotkám. Použijte velice silnou magií a skvělé armádu, kterou si sami vytvoříte. Vyhrajte tuto válku!
Dead Frontier Night Two
Akční hry - 8x
Výborné pokračování akční hry Dead Frontier. Opět se budete probíjet temnými uličkami a kosit zombie a stvůry nakažené virem N4. Hra má skvělou atmosféru, chvílemi se možná budete i bát... to až na vás ze tmy zaútočí krvelačný zombie. Rozhodně hru spouštějte ve větším okně.
hra v Unity3D
Ghost Team Shooter
Akční hry - 31x
Jste dostatečně odvážní, abyste se pustili do této akční superhry? Máte-li rádi střílečky z pohledu hráče (FPS) a navíc v 3d grafice díky enginu Unity, tak je to hra právě pro vás. Chopte se zbraně a likvidujte nepřátele.
hra v Unity3D
Killing Zombie
Akční hry - 38x
V našem bláznivém světě je nepřeberné množství nejrůznějších nebezpečí. Mezi nimi nemůžeme nezmínit ani krvelačné zombie a monstra. Věříme, že máte dostatečně silný žaludek a všechny zombíky zprovodíte ze světa.
Dump Escape
Akční hry - 34x
Hra Dump Escape je poměrně netradiční, protože dostanete na starost postupně hned trojici různých postav. Každá se pohybuje v jiném živlu a tak se ocitnete ve vzduchu, ve vodě, ale i na souši. Musíte se pokusit dostat co nejdál, přičemž sestřelujete nepřátele, kteří proti vámi ovládanému hrdinovi vystupují.