Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mahjong Burger
sponzorované odkazy

Mahjong Burger

Hrajete online hru Mahjong Burger

Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.

ovládání hry Mahjong Burger

myší, viz instrukce ve hře • 3.2 MB • 46x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Xmas Troll Cannon
Logické hry - 1x
Velmi zábavná logická online hra oděná do vánoční pohody. No, pohody... Je to spíš ztřeštěná bláznivina, která vás ale při řešení zapeklitých otázek perfektně pobaví. No zkuste sami a uvidíte.
Escape from Rhetundo Island
Logické hry - 0x
V této skvělé hře se budete snažit utéct z ostrova Rhetundo. Budete muset překonat mnoho nástrah, které jsou na Vás v jednotlivých kolech nachystány. Dokážete pomoct neprávem odsouzeným panáčkům? Záleží jen na Vás a na Vašem logickém myšlení.
angry birds twins
Logické hry - 1x
Pěkná oddychová spojovačka, ve které budete hledat stejné obrázky s motivy Angry Birds. Je to trochu na způsob kuchařského mahjongu - spojit dílky můžete pouze, pokud je na spojnici zlom dvakrát 90 stupňů.
Monkey GO Happy Leprechauns
Logické hry - 0x
Nejnovější díl ultrapopulární herní série Monkey Go Happy je tu. Nese název Leprechauns. V tomto speciálním díle bude vaším úkolem hledat čtyřlístky a malé skřítky. Projdete celou řadou hádanek?
Ghost Trix
Logické hry - 0x
Přeměňte barvu těchto kuliček a snažte se je dostat pryč z plochy. Když bude mít kulička stejnou barvu, jako to, na čem stojí, tak se propadne. Musíte pro to na tohle všechno logicky, jinak se vám to nemusí podařit.
Egypt Puzzle
Logické hry - 1x
Pěkná logická online hra, ve které je vaším úkolem posunovat barevné bloky tak, abyste spojili vždy alespoň tři bloky stejné barvy.
Bloxorz
Logické hry - 0x
Tahle hra je vskutku geniální. Přesouváte hrací kvádr po kostičkované ploše jakoby kutálením, abyste ho dostali do cílového otvoru - kvádr se ale vždycky kutálí jaksi nešikovně. Namáhavé na myšlení, ale po čase na to jistě přijdete.
Clix Puzzle
Logické hry - 0x
Clix Puzzle je jednoduchá logická minihra, která vás ale bude bavit pěkně dlouho. Vaším úkolem je zastavět hrací pole všemi kameny tak, aby bylo zakryto každé políčko. Tato hra vypadá na pěkný zásek :-).
Little Wheel
Logické hry - 0x
Bezvadná hra u které se nudit určitě nebudete. V tomto městečku jsou postavy závislé na dodávkách elektrického proudu. Díky jedné nešťastné náhodě je ho teď ve městě velmi málo. Ve městečku je poslední živý člověk, který bude muset zachránit všechny svoje druhy.
Globs
Logické hry - 0x
Pokud hledáte nějakou zajímavou hru, v níž by se prověřilo vaše logické uvažování, pak byste neměli minout hru s názvem Globs. Dostanete se k potrubí, ze kterého se obarvují kuličky. Různě barevné kuličky jsou rozložené po hrací ploše a vy je musíte hezky postupně přebarvovat, aby všechny měly jednu barvu. Celkem však máte pouze dvacet pět tahů.
Garden Bloom
Logické hry - 1x
Už je to tady! Ultimátní Match-3 titul! Vítejte v nádherné hře "Garden Bloom"! Ponořte se do barevné zahrady a doprovázejte Lucy na jejích vzrušujících dobrodružstvích! Spojte alespoň 3 květiny stejné barvy, abyste dosáhli květinově úžasných výsledků! Čím více jich dokážeš spojit, tím silnější bude efekt! Pokud si myslíš, že potřebuješ pomoc, použij mocné bonusy. Navíc si můžeš vyzdobit svou vlastní zahradu! Jak by to mohlo být ještě lepší? Čeká na tebe 2000 skvěle navržených úrovní! Takže je to na tobě! Jste připraveni?
Globs 2
Logické hry - 0x
Oddechová logická super hra, ve které se budete snažit vyčistit hrací plochu od barevných kuliček a objektů. Hledejte kuličky stejné barvy a spojte je, tím je odstraníte. Hra je docela záludná a nebude lehké ji dohrát jen tak bez plného nasazení mozkových závitů.
Rome Puzzle - vybudujte město a dostaňte se na Olymp
Logické hry - 0x
Rome Puzzle není jen obyčejná logická hra, ve které hledáte tři stejné symboly. Navíc totiž získáváte suroviny a peníze, za které stavíte městečko. Vyzkoušejte.
Divoshi
Logické hry - 0x
Neustále posunujte se svými panáčky a pokuste se svého protihráče zahnat do kouta. Vyhrává ten, který dokáže toho druhého úplně obležet a nenechá ho ani jet. Tím pádem takový hráč v této hře prohrává.
Wuzi chess - piškvorky online
Logické hry - 0x
Ikdyž samotný název napovídá, že půjde o šachy, překvapivě tomu tak není. Logická hra Wuzi Chess představuje totiž klasické piškvorky. Pokud v řadě nebo po diagonále sestavíte 5 vašich kamenů, vyhráli jste. Není to snadné, ikdyž vám k tomu hraje příjemná hudba.