Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » »
Mahjong Burger
sponzorované odkazy

Mahjong Burger

Hrajete online hru Mahjong Burger

Velice příjemná logická online hra. Zahrajte si Mahjong v hezkém grafickém provedení. Princip hry je jednoduchý. Uprostřed obrazovky máte různé ingredience, vaším úkolem je spojit vždy dvě stejné.

ovládání hry Mahjong Burger

myší, viz instrukce ve hře • 3.2 MB • 143x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Ninja Miner 2
Logické hry - 102x
Velmi pěkná online hra pro všechny milovníky her podobných klasickému bombermanovi. Ovládáte malého nebojácného ninju, který rozseká vše na co přijde. Cílem je posbírat maximum krystalů a dostat se do východu z bludiště, aniž byste ztratili život.
Peppa Pigs Will Fly
Logické hry - 30x
Velmi vydařená logická online hra s prasátkem Pepinou. Při řešení této hry budete muset velmi pečlivě promýšlet vaše tahy, protože splnit zadání nebude vůbec snadné. Cílem je dostat Pepinu k láhvu s tajemným nápojem. V cestě je však celá řada překážek.
Cover Orange: Players Pack 2
Logické hry - 32x
Již čtvrtého pokračování se dočkala hra Cover Orange. Opět si zahrajete s pomeranči a dalším ovocem. Ovoce musíte zachránit před nebezpečným deštěm, který přijde ve chvíli, kdy umístíte všechny předměty. S jejich pomocí jistě dokážete ochránit pomeranč a jeho kamarády před nebezpečím. Stačí se jen pokaždé důkladně zamyslet.
The smurfs
Logické hry - 27x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
Feed the Animals
Logické hry - 31x
Zajímavá oddychová online hra se zvířaty. Vaším úkolem bude tato zvířata nakrmit. To provedete vystřelením jídla z kanónu. Je důležité velmi dobře mířit a přemýšlet, jinak bude zvěř hladová a pro vás hra skončí neúspěchem.
Bob & Sam in Egypt
Logické hry - 28x
Velmi chytlavá online hra s mnoha úrovněmi. Jednoduše klikejte na barevné skupiny a postupně je odstraňujte. Každá nová úroveň nabízí další herní výzvu. Podaří se vám dokončit všechny úrovně?
Bridge Tactics
Logické hry - 53x
Záškodnická práce přímo v týlu protivníka se počítá a má velkou hodnotu. Vezměte si na starost odpalování mostů, aby se nepřátelé nedostali tam, kam by potřebovali. Kromě zničení infrastruktury se snažte pořádně prosít i nepřátelskou armádu a vojenský materiál. Pokuste se zařídit, aby nikdo neupláchl živý.
Funny Animals
Logické hry - 2x
Funny Animals je online hra podobná klasice Zuma. Vaším úkolem je sestřelovat zvířátka, a tím vytvořit trojice zvířat stejného druhu. Pokud se vám podaří bonusové kombinace, získáte víc bodů.
Meowra
Logické hry - 42x
Zahrajte si tuto spojovačku tří a více stejných objektů. Hra obsahuje i pěkný příběh, kdy v roli Meowry musíte zachránit uvězněnou kočičku, kterou unesl zlý vládce Nazgul. Přemýšlejte a rychle spojujte dílky.
Fragger
Logické hry - 37x
Jednoduchá ale zato pěkně chytlavá online hra, ve které budete házet granáty na své nepřátele. Hod musíte velmi dobře promyslet, protože granátů nemáte nekonečno a nepřítel se bude samozřejmě bránit,
Snoring Before Time
Logické hry - 50x
Zajímavá logická klikačka se zvířaty. Klikněte na zvířata a ptáky v džungli ve správném pořadí, tak abyste se dostali ke slonovi. Hra má velmi dobře navržené úrovně a zabaví vás na docela dlouhý herní čas.
Rolling Hero 2
Logické hry - 32x
Pokračování úspěšné fyzikální hry Rolling Hero. Cílem je dostat hlavní postavičku do portálu, který vás přenese do další úrovně. Musíte využít logické schopnosti a znalosti fyzikálních zákonů. Hezky zpracované.
Hello Worlds
Logické hry - 28x
Netradiční skákačka, která do jedné části spojuje více světů, ve kterých se budete s vaším hrdinou pohybovat. Pokuste se sebrat v každé úrovni všechny mince a nasměrovat postavičku do cíle co nejrychleji.
Crash down
Logické hry - 14x
Výborná logická hříčka, ve které půjde opět o odstraňování barevných trojic kostiček. Ty ale postupně zespodu narůstají, a tak po chvíli vůbec nebudete vědět, kde vám hlava stojí. Nedopusťte aby vyšplhaly nahoru.
DRAWFENDER
Logické hry - 20x
Po čertech mazaná a návyková online hra. V čem spočívá její smysl? Kreslete objekty tak, abyste zablokovali útoky dvou amatérských zabijáků. Cílem je také ochrana slavného světového filantropa. Velmi podařená super hra.