Super-hry.com
Zajímavé weby

Super hry online
PC hry a konzole
minihry, webhry a 1000her
Hry online

» » » »
Emoti Match - pěkná logická minihra
sponzorované odkazy

Emoti Match - pěkná logická minihra

Hrajete online hru Emoti Match - pěkná logická minihra

Logické hry s cílem spojit vždy alespoň tři stejné symboly jsou velice oblíbené. Nejinak je tomu i ve hře Emoti Match, ve které budete spojovat pěkné smajlíky.

ovládání hry Emoti Match - pěkná logická minihra

myší, viz instrukce ve hře • 0.14 MB • 47x

Tip Zkuste novou hru s koňmi a nejlepší plné hry na pc.

Hra nefunguje nebo má špatné rozměry?
Dejte nám prosím vědět
sponzorované odkazy

Další parádní online hry z kategorie "Logické hry"
Gem Match Deluxe
Logické hry - 31x
Jste-li fanoušky klasického bejeweled, tak si v této hře přijdete dozajista na své. Hra je to jednoduchá, ale velmi zábavná a skvěle hratelná. Na hrací ploše hledejte stejné symboly. Do dalšího levelu postoupíte, pokud odstraníte všechna červená pole.
Rollin Tot
Logické hry - 44x
Zajímavá originální logická online hra, ve které budete řešit to, jak dostat sympatickou příšerku k jejímu příteli. Ten se jako na potvoru nachází na opačném konci hracího pole.
Hillary Race for the White House
Logické hry - 15x
Hillary Clinton touží po tom, stát se prezidentkou USA. Vy jí v tom můžete virtuálně pomoci díky této logické online hře. Nejprve si zvolíte volební oblast, ve které chcete bodovat. Pak už na scénu přichází oblíbený systém "seřaď 3 stejné symboly vedle sebe". Po absolvování všech oblastí klikněte na "VOTE" a uvidíme nového prezidenta...
Parking Zone
Logické hry - 49x
Zadání je jasné - máte pět aut a šest pozic na parkování. Vaším úkolem je zaparkovat auta tak, aby každé stálo na místě podle své barvy. Není to tak snadné, jak se může zdát...
Use Boxmen
Logické hry - 22x
V této hře je Vašim úkolem dopravit jednoho z panáčka až do cíle, který představuje létající krabice. Máte jednoho panáčka, kterého můžete rozmnožit. Uděláte to tím, že zmáčknete tlačítko shift. Díky těmto panáčkům se můžete dostat do dalšího kola. Záleží jen na Vás.
Rainforest Solitaire
Logické hry - 60x
Zahrajte si chytlavou klasickou karetní hru solitér, tentokrát typ Tri Peaks. Jako atmosféra poslouží tropický les, který vás nepochybně popostrčí k netušeným výkonům. Srovnejte postupně balíčky karet a dohrajte hru co nejrychleji.
Pyro 2
Logické hry - 46x
Všichni pyromani si jistě užijí pořádnou porci zábavy při druhém pokračování hry Pyro. Dostanete za úkol zapálit vždy patřičný počet pochodní, což může vypadat poměrně složitě. Musíte logicky zauvažovat, aby se ohnivá koule dokázala dostat k pochodni. Cestou narazíte i na různé překážky, jež musíte překonat.
The Mopples
Logické hry - 17x
Další z početné skupiny bejeweled a spoj tři her, které jsou tolik oblíbené a tolik hrané. I hra The Mopples si vás určitě získá. Hledejte alespoň trojice stejných obrázků a snažte se nahrát co nejvyšší skóre. Líbí se vám tato hra? Sdílejte ji na facebooku.
The Treasures of Montezuma 2
Logické hry - 31x
Montezumův poklad je tu se svým druhým pokračováním. Opět budete hledat vždy alespoň tři stejné krystaly v řadě. Cílem je v každé úrovni odstranit všechny hrací krystaly. Mezi úrovněmi nechybějí ceněné upgrady.
Energy Physics: Robots Rebellion
Logické hry - 38x
Máme tady opravdu super hru, ve které budete spojovat různé roboty, kteří se potřebují nabít energií. Jak sami víte, tak ocel vodí elektřinu a tak ji v některých části budete využívat. Dávejte si pozor, abyste nezabili člověka.
The Life Ark
Logické hry - 39x
Tato super hra vás zavede na planetu, kde budete zakládat nový život. Pokuste se z několika věcí, které máte k dispozici vytvořit nově obydlenou planetu. Musíte jen zvolit správné pořadí využití věcí.
Underwater
Logické hry - 40x
Další povedené zpracování legendární online hry mahjong. Pro tentokrát je vše ve stylu podmořského světa. Vaším úkolem není nic jiného než postupně hledat dvojice stejných hracích značek. Vyklidíte celé pole během nejkratšího času?
The smurfs
Logické hry - 46x
Zajímavá hra pro příznivce rychlých aut a modrých Šmoulů. V ní se budete muset poprat se stavbou opravdového dřevěného auta. Máte spoustu součástek a jistě dobré nápady, takže to nemude moc velký problém.
Revenge of the Stick
Logické hry - 29x
V této propracované hře budete stavět do boje různé kancelářské potřeby proti panáčkům, kteří vylezají z monitoru a snaží se dostat na svobodu.Postupně z monitoru budou vylézat těžší a těžší postavičky proto musíte být pořádně vyzbrojeni.Dokážete všem zabránit v úniku ?
Monsters Mash 3
Logické hry - 17x
Tato super hra je pokračování hry Monsters Mash, ale tentokrát s pořadovým číslem 3. Vaším úkolem je odstranit bloky a shodit tyto zombíky na bodláky v každé úrovni. Cílem této hry je tyto zombíky prostě zabít.